Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky tímto chci založit téma pro budoucí maminky chtěla bych se tímto z někým seznámit kdo taky čeká vyměňovat si informace a do budoucna i procházky z miminkama chi aby náš prcek měl nějakého kamaráda či kamarádku na školku i školu aby nikde nebyl uplně nový a někoho znal.. aby se jak se říká socializovalo ![]()
Ahoj já nejsem sice úplně z Třebíče, ale mám to 20 km. a jezdím do třebíče k doktorovi.
jsem v 25 týdnu.
třeba se nás sejde víc.
Ahoj teďky jsem to založila a jsem ráda že píšeš
a kde přesně bydlíš?
není problém se kdykoliv sejít třeba když pojedeš k doktorovi
nebo mám i auto takže není problém a kterému doktorovi jezdíš?
jestli to není tajné ![]()
Ahoj holky, ráda se k Vám přidám, já jsem taky z Třebíče. Zítra začínáme 21. týden ![]()
Super
a už víš co to bude?
a odkud přesně z Třebíče si jestli nejsme sousedky
já bydlím na hájku kousek od školy Jaroška ![]()
My bydlíme na Obr. míru, takže jestli se nemýlím, tak je to kousek od Vás
Budeme mít kluka. A co vy a ve kterém jsi?
@Lucinka0 já bydlím na Horkách, kousek od Želetavy.
k doktorovi chodím k Janíčkovi, asi budete znát. chodí k němu snad pomalu všechny co tady znám.
do třebíče jedu příští týden zrovna k dr.,ale jinak zatím teda třebíč moc neznám ![]()
a kde budete rodit holky? asi v třebíči ne? já jsem původně z Jihlavy a tak je taky dobrá porodnice tak nevím no
Doktor Janíček znám chodím k jeho kolegyni Kopřivové
ale jdu tam až za 14 dní
no porod mám na červen červenec
je to 11týden a ze 75% procent nám za 14dní řeknou zda budeme mít Amálku nebo Kubíka ![]()
@luckaa85 Ty bydlíš v Horkách??? To je teda sranda, my tam minulý rok koupili chalupu ![]()
Rodit budeme v Třebíči, kamarádky tady byly spokojené, navíc je minulý rok nově otevřená.. tak mají mou důvěru ![]()
@kachnickakac
co ty víš bydlíme kousek od sebe třeba se i známe
Třebíč je malá ![]()
Já jsem v Třebíči něco přes rok, přistěhovala jsem se za manželem z Opavy, takže moc lidí neznám ![]()
Holky já jsem na nemocenské, mám nařízený klidový režim, ale pokud bychom domluvily nějaké kafčo, tak se s Váma ráda potkám ![]()
Já si myslím že pokud by Lucka měla čas jak jde doktorovi tak potom bychom mohli zajít na kafčo
nejradši bych šla hned
přeci jenom ste více těhotné než já
a ráda si pokecám z někým kdo je v takovém stavu a podstatě má i stejné pocity ![]()
@Lucinka0 A kam jdeš na ten první screening? Jedeš do Brna? Přeju, aby vše bylo v pořádku a řekli Vám co to bude. Nám to řekli, ale já stejně čekala až do min. týdne kdy nám to doktorka definitivně potvrdila
My máme teď v pátek screening ve 20. týdnu..tak snad bude vše OK ![]()
Jinak na obránců mírů bydlí moje sestra má teď roční dcerku
a zelený kočárek uřvanýho jorkšíra ale dá se říct že sem tam skoro pořád mám ráda děti ![]()
No screening mi se ted dá dělat i v prvním trimestru a mám předsebou jen ten velkej ultrazvuk kterej mi bude dělat dr. Janíček
moje doktorka tam zrovna nebude
tohle dělají oni páč si ten ultrazvuk pořídili jinak si myslím že se to dělá i tu v nemocnici akorát výsledky se posílají do brna na vyhodnocení z té krve výsledky budu mít za těch 14 dní takže mi říkala doktorka že mi výsledky řeknou po ultrazvuku ![]()