Třebíč - maminky čekatelky

• Fotoalbum (33)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
207
4.12.13 09:14

Třebíč maminky čekatelky

Ahoj Holky tímto chci založit téma pro budoucí maminky chtěla bych se tímto z někým seznámit kdo taky čeká vyměňovat si informace a do budoucna i procházky z miminkama chi aby náš prcek měl nějakého kamaráda či kamarádku na školku i školu aby nikde nebyl uplně nový a někoho znal.. aby se jak se říká socializovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1710
4.12.13 09:17

Ahoj já nejsem sice úplně z Třebíče, ale mám to 20 km. a jezdím do třebíče k doktorovi.
jsem v 25 týdnu.

třeba se nás sejde víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 09:18

Ahoj teďky jsem to založila a jsem ráda že píšeš :) a kde přesně bydlíš? :) není problém se kdykoliv sejít třeba když pojedeš k doktorovi :D nebo mám i auto takže není problém a kterému doktorovi jezdíš? :) jestli to není tajné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 10:08

Ahoj holky, ráda se k Vám přidám, já jsem taky z Třebíče. Zítra začínáme 21. týden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 10:17

Super :) a už víš co to bude? :) a odkud přesně z Třebíče si jestli nejsme sousedky :) já bydlím na hájku kousek od školy Jaroška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 11:12

My bydlíme na Obr. míru, takže jestli se nemýlím, tak je to kousek od Vás :-) Budeme mít kluka. A co vy a ve kterém jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
4.12.13 11:13

@Lucinka0 já bydlím na Horkách, kousek od Želetavy.
k doktorovi chodím k Janíčkovi, asi budete znát. chodí k němu snad pomalu všechny co tady znám.

do třebíče jedu příští týden zrovna k dr.,ale jinak zatím teda třebíč moc neznám :)

a kde budete rodit holky? asi v třebíči ne? já jsem původně z Jihlavy a tak je taky dobrá porodnice tak nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 11:22

Doktor Janíček znám chodím k jeho kolegyni Kopřivové :) ale jdu tam až za 14 dní :D no porod mám na červen červenec :D je to 11týden a ze 75% procent nám za 14dní řeknou zda budeme mít Amálku nebo Kubíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 11:23

@luckaa85 Ty bydlíš v Horkách??? To je teda sranda, my tam minulý rok koupili chalupu :-D
Rodit budeme v Třebíči, kamarádky tady byly spokojené, navíc je minulý rok nově otevřená.. tak mají mou důvěru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 11:24

@kachnickakac :D co ty víš bydlíme kousek od sebe třeba se i známe :D Třebíč je malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 11:28

Já jsem v Třebíči něco přes rok, přistěhovala jsem se za manželem z Opavy, takže moc lidí neznám :-)
Holky já jsem na nemocenské, mám nařízený klidový režim, ale pokud bychom domluvily nějaké kafčo, tak se s Váma ráda potkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 11:32

Já si myslím že pokud by Lucka měla čas jak jde doktorovi tak potom bychom mohli zajít na kafčo :) nejradši bych šla hned :D přeci jenom ste více těhotné než já :D a ráda si pokecám z někým kdo je v takovém stavu a podstatě má i stejné pocity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 11:32

@Lucinka0 A kam jdeš na ten první screening? Jedeš do Brna? Přeju, aby vše bylo v pořádku a řekli Vám co to bude. Nám to řekli, ale já stejně čekala až do min. týdne kdy nám to doktorka definitivně potvrdila :-) My máme teď v pátek screening ve 20. týdnu..tak snad bude vše OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 11:33

Jinak na obránců mírů bydlí moje sestra má teď roční dcerku :D a zelený kočárek uřvanýho jorkšíra ale dá se říct že sem tam skoro pořád mám ráda děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 11:36

No screening mi se ted dá dělat i v prvním trimestru a mám předsebou jen ten velkej ultrazvuk kterej mi bude dělat dr. Janíček :) moje doktorka tam zrovna nebude :) tohle dělají oni páč si ten ultrazvuk pořídili jinak si myslím že se to dělá i tu v nemocnici akorát výsledky se posílají do brna na vyhodnocení z té krve výsledky budu mít za těch 14 dní takže mi říkala doktorka že mi výsledky řeknou po ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová