Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kachnickakac ahoj no to by bylo super v ten čtvrtek. tak určitě se ještě některá přidá. jdu vařit.
Holky vím že se to semky nehodí ale přesto se chci zeptat na Váš názor.. Jedná se mi o návštěvy na vánoce v loni s mými rodiči a sestrou a s jejím manželem sme to trávili u nich vzhledem k tomu že měli dá se říct čerstvě dceru a chtěli aby první vánoce byli v kruhu rodinném pak sme jeli k přítelovým rodičům dá se říct na druhou večeři ale teď mám dilema sem těhotná a nechce se mi všude vláčet na víc chtěla bych jít jen k našim protože poprvé budou trávit vánoce sami a je mi jich tak trošku líto zatím co přítelovi rodiče mají 12letou dceru a já bych se tam ráda stavila až na druhý den… jenže tohle tchyně ani přítel nechápou… teď když čekáme miminko sem prostě strašně unavená a na handrkování přes celé město nemám náladu.. nemáte nějaký tip jak jim říct že oni jsou tři a má to být rodinné už sem zkoušela aji to že já půjdu ke svým rodičům a on ke svým ale nevyšlo to sem asi cítťa ale nechci aby moje rodiče trávili vánoce úplně samy ![]()
@Lucinka0 Víš to ti asi moc neporadíme, nevíme jaká je situace mezi tebou, přítelem a příbuznými… Já osobně bych toto řešila pouze s manželem a „výsledek“ bychom pouze oznámili a dál bych už to s rodinou neřešila… Nabízí se ještě varianta - pozvěte tvé rodiče na večeři k Vám a pak se zastavte za přítelovými rodiči, odpadne ti jedno cestování, ale zase musíš chystat
Já být ale tebou, tak to ještě pořádně proberu s přítelem…
Ahoj holky, já půlku neděle proležela a manžel uklízel a odpoledne jsme se už vrhli na pečení prvního cukroví
Letos dělám všechno z dvojitých dávek, tak nějak cítím, že bude rychle mizet
Co vy, už pečete??
TAk co ženy jak se cítíte. Poslední dobou cítím tlak na bocích už se mi asi začíná roztahovat děloha.. povím vám nic příjemného to není
ještě bych se s Vámi chtěla domluvit na ten čtvrtek kam byste si rádi šli sednout?
ať vím kde si dáme sraz pokud to tedy ještě platí ![]()
Ahoj děvčátka, já se moc omlouvám, ale ten zítřek budu muset zrušit… Dneska jsem byla u zubaře a i těch pár kroků mi dává dost zabrat a nedělá mi to dobře
tak radši budu ležet… Nezlobte se ![]()
Holky mám otázku jdu na ten screening a četla jsem že se dají dělat i videa chtěla byyh to pro přítele aby viděl prcka našeho zajímá mě jestli nemáte přehled kolik to tak stojí a jestli si mam vzit CD nebo DVD jdu na to k Janíčkovi tak jakákoliv informace mi pomůže Děkuju ![]()
@Lucinka0 Proč nevemeš přítele s sebou? Teda nevím jak to dělá Janíček, ale nám ten doktor vše vysvětloval, ukazoval kde jsou ledviny, močový měchýř, srdíčko a tak. Na CD sice uvidíte mrňouska, ale myslím že ten výklad je k tomu taky potřeba ![]()
Ahoj holky tak jsem se vůbec na ten včerejšek neozvala, to se omlouvám, ale vůbec jsem nestíhala. běhla jsem po městě, pak k dr. a pak jsem byla ráda že jsem dojela domů.
@Lucinka0 o DVD u Janíčka nic nevím, ale fakt to vše krásně vysvětlí, ukáže, přítel byl taky se mnou a líbilo se mu to.
a to jdeš na ten velkej utz ted? ve 20 tt? ptz já měla přítele na tom prvním screeningu a i na tom druhým utz velkým. ukazoval nám malýho i na 3 d ultrazvuku.
Přítel právě nemůže nechcou mu dát volno a já nechci zase aby o to přišel teď přes vánoce a silvestra mají toho moc
no je screening na ty vývojové vady a co sem se divala na videa je to nadherny ![]()
@Lucinka0 na vývojové vady je ten ve 13.týdnu ne? no to jsme byli teda oba, ale prcek je ještě maličkej docela.tak CD nebo t @Lucinka0 k si sebou vezmi a dr. se zeptej.
za mě byl teda lepší utz až v tom 20.tt, já byla teda až ve 22. a malej už byl krásně vidět, mával na nás ![]()
včera jsem byla u Kopřivový a taky mrkla a malej už má skoro kilo a bude to prej asi obřík
![]()
No a ten 3D ultrazvuk si si nechala dělat na CD u ni? a kolik chtěli? ![]()