Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1743
5.12.13 10:22

@kachnickakac ahoj no to by bylo super v ten čtvrtek. tak určitě se ještě některá přidá. jdu vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.12.13 11:58

Dneska bych šla někam na zákusek a kafíčko :D mám nějaké chutě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.12.13 14:39

Holky vím že se to semky nehodí ale přesto se chci zeptat na Váš názor.. Jedná se mi o návštěvy na vánoce v loni s mými rodiči a sestrou a s jejím manželem sme to trávili u nich vzhledem k tomu že měli dá se říct čerstvě dceru a chtěli aby první vánoce byli v kruhu rodinném pak sme jeli k přítelovým rodičům dá se říct na druhou večeři ale teď mám dilema sem těhotná a nechce se mi všude vláčet na víc chtěla bych jít jen k našim protože poprvé budou trávit vánoce sami a je mi jich tak trošku líto zatím co přítelovi rodiče mají 12letou dceru a já bych se tam ráda stavila až na druhý den… jenže tohle tchyně ani přítel nechápou… teď když čekáme miminko sem prostě strašně unavená a na handrkování přes celé město nemám náladu.. nemáte nějaký tip jak jim říct že oni jsou tři a má to být rodinné už sem zkoušela aji to že já půjdu ke svým rodičům a on ke svým ale nevyšlo to sem asi cítťa ale nechci aby moje rodiče trávili vánoce úplně samy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.12.13 10:39

@Lucinka0 Víš to ti asi moc neporadíme, nevíme jaká je situace mezi tebou, přítelem a příbuznými… Já osobně bych toto řešila pouze s manželem a „výsledek“ bychom pouze oznámili a dál bych už to s rodinou neřešila… Nabízí se ještě varianta - pozvěte tvé rodiče na večeři k Vám a pak se zastavte za přítelovými rodiči, odpadne ti jedno cestování, ale zase musíš chystat :-) Já být ale tebou, tak to ještě pořádně proberu s přítelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
8.12.13 12:03

Ahoj holky tak jak je v neděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.12.13 14:37

Ahojky :D neděle taková zatím utahaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
9.12.13 09:47

Ahoj holky, já půlku neděle proležela a manžel uklízel a odpoledne jsme se už vrhli na pečení prvního cukroví :-) Letos dělám všechno z dvojitých dávek, tak nějak cítím, že bude rychle mizet :-D Co vy, už pečete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.12.13 08:01

TAk co ženy jak se cítíte. Poslední dobou cítím tlak na bocích už se mi asi začíná roztahovat děloha.. povím vám nic příjemného to není :) ještě bych se s Vámi chtěla domluvit na ten čtvrtek kam byste si rádi šli sednout? :) ať vím kde si dáme sraz pokud to tedy ještě platí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.12.13 11:33

Ahoj děvčátka, já se moc omlouvám, ale ten zítřek budu muset zrušit… Dneska jsem byla u zubaře a i těch pár kroků mi dává dost zabrat a nedělá mi to dobře :-( tak radši budu ležet… Nezlobte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.12.13 20:24

Holky mám otázku jdu na ten screening a četla jsem že se dají dělat i videa chtěla byyh to pro přítele aby viděl prcka našeho zajímá mě jestli nemáte přehled kolik to tak stojí a jestli si mam vzit CD nebo DVD jdu na to k Janíčkovi tak jakákoliv informace mi pomůže Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.12.13 09:56

@Lucinka0 Proč nevemeš přítele s sebou? Teda nevím jak to dělá Janíček, ale nám ten doktor vše vysvětloval, ukazoval kde jsou ledviny, močový měchýř, srdíčko a tak. Na CD sice uvidíte mrňouska, ale myslím že ten výklad je k tomu taky potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
13.12.13 10:34

Ahoj holky tak jsem se vůbec na ten včerejšek neozvala, to se omlouvám, ale vůbec jsem nestíhala. běhla jsem po městě, pak k dr. a pak jsem byla ráda že jsem dojela domů.

@Lucinka0 o DVD u Janíčka nic nevím, ale fakt to vše krásně vysvětlí, ukáže, přítel byl taky se mnou a líbilo se mu to.
a to jdeš na ten velkej utz ted? ve 20 tt? ptz já měla přítele na tom prvním screeningu a i na tom druhým utz velkým. ukazoval nám malýho i na 3 d ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.12.13 10:54

Přítel právě nemůže nechcou mu dát volno a já nechci zase aby o to přišel teď přes vánoce a silvestra mají toho moc :) no je screening na ty vývojové vady a co sem se divala na videa je to nadherny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
13.12.13 11:05

@Lucinka0 na vývojové vady je ten ve 13.týdnu ne? no to jsme byli teda oba, ale prcek je ještě maličkej docela.tak CD nebo t @Lucinka0 k si sebou vezmi a dr. se zeptej.
za mě byl teda lepší utz až v tom 20.tt, já byla teda až ve 22. a malej už byl krásně vidět, mával na nás :srdce:
včera jsem byla u Kopřivový a taky mrkla a malej už má skoro kilo a bude to prej asi obřík :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.12.13 11:07

No a ten 3D ultrazvuk si si nechala dělat na CD u ni? a kolik chtěli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová