Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
18.12.13 17:14

@Andrej29 tý jo taky pěkný peníze chtějí za těhu kalhoty, a to jsou džíny s ttím pasem?

a kde je ta Oáza?

já musela začít nosit těhu kalhoty někdy v 15 tt ptz už jsem na sebe jiný neoblíkla, nic mi nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
18.12.13 18:26

@luckaa85 jestli víš, kde je DM nebo Maxim? tak je to ještě kousek níž. Je to takové menší obchodní centrum s malými obchůdky. Dovnitř jsou z ulice samootevírací dveře, je tam zvenku taky bankomat české spořitelny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.12.13 18:30

@Andrej29 jo riflíky dobrý, ono je to všechno pomalu stejný. jo a líbí se mi ten vršek co máš na sobě, já ráda pruhovaný věci

tak to už vím kde to je ta Oáza, minulý týden jsem tam koukala na kojicí podprdy, a hned vevnitř je myslím zlatnictví když se tam vejde.jo a myslím že tam mají i věci od Mixitu, ty musli, jestli znáte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.12.13 20:10

Jo jo já mám taky jen jedny, furt zvažuju jestli mám jít ještě do jednich ale taky se mi za to nechcou ty prachy dávat když už to budu nosit jen 3 měsíce..takže asi zůstanu u legín a pletených šatů a jednich kaťat :-)

@luckaa85 Jo jo to je ono jak povídáš, ten Mixit tam je.. a myslím že ty kojící podprdy jsou hned za tím obchůdkem s těhu věcma (jestli si ty podprdy prohlížela po levé straně hned v přízemí - taky jsem tam byla a koupila si tam noční košili :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.12.13 20:12

Holky a co kočárek už máte vybraný (koupený)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
18.12.13 20:21

@kachnickakac já na kočárky zatím jen koukám na netu a líbí se mi dva, ale uvidím, co mi padne do oka naživo..

http://dorjan.cz/…edackou.html
http://www.moje-miminko.cz/…ek-9385.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.12.13 21:03

@kachnickakac jo tam jsem byla no v tom obchodě
já taky asi vydržím s legínama, přes to mám vždycky delší vršek a jedny těhu kalhoty taky se mi nechtěj kupovat další
@Andrej29 ten Dorjan kočárek je moc pěknej, ale slyšela jsem že jsou na to dost reklamace, ale to je asi jako se vším, u všeho je něco

http://www.tipstore.cz/…B4X201_1.jpg
my si jedeme pro kočárek v sobotu, bude u našich do března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.12.13 21:04

Takže jsem ještě chtěla dopsat :mrgreen: že máme tento kočárek, ale v hnědé barvě.
je to Bexa B 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.12.13 10:23

Jéé to já ani neznám tu Bexu a Jedo.. Dorjana má kamarádka a je s ním spokojená. Já pročetla dost diskuzí a na každém je něco :-) Navíc těch kočárků je tolik, že se v tom člověk ztrácí…
Mě se strašně líbil Concord, ale všude jsem četla že je hodně tvrdý a dítko v něm dost poskakuje a jelikož plánujeme léto na chaloupce :-) tak potřebuju něco do terénu, takže našim favoritem je Patron - http://www.patron.eu/…estavy/terix
Chtěli jsme ho po novém roce objednat, ale v březnu je v Brně veletrh pro dítě a obvykle tam dávají slevy, tak si asi počkáme a zajedem ho koupit přímo tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
19.12.13 10:30

@kachnickakac jé v létě na chaloupce tak to můžeme jezdit spolu :D já právě chtěla s nafukovacíma kolama a trochu bytelnej tady na ty naše pole, lesní cesty a tak.tak jsem zvědavá jak vydrží

jo na veletrhu jsme se jednou byla mrknout když jsme byli v Brně ale to už je pár let, a známá tam byla minulý rok a nakoupila tam sadu do postýlky a jinak prej tam toho moc neměli

to já už radši v březnu nevystrčím paty z baráku, mám termín 22.března :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
19.12.13 10:31

@kachnickakac ten Patron je taky pěknej teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.12.13 10:36

@luckaa85 to já budu moc ráda když budu mít společnost na vození :-) Sem už nad tím taky uvažovala, že ve dvou po lese to je bezepčnější :-D
Já taky slyšela že na tom veletrhu nic moc není, ale nás jen hluboké lůžko s podvozkem a nějaké doplňky vyjdou cca na 15 000 Kč, takže pokud by nám dali aspoň 20% slevu tak se to vyplatí… Termín mám 22.dubna, tak snad se tam ještě nějak dovalím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
19.12.13 10:39

@kachnickakac tak to by se vám určitě vyplatilo, s takovou slevou. nás bude ten kočár stát 8900,– je to taky trojkombinace.
tak ty máš termín přesně měsíc po mě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.12.13 10:47

@luckaa85 Já právě trojkombinaci nebudu kupovat. Chtěla jsem, ale kamarádka mi zase zasadila brouka do hlavy, že ty autosedačky nejsou moc kvalitní… A jak jsem si četla recenze, tak ty Patroňácké fakt nejsou dobré.. Tak koupíme zatím jen korbu a sporťák pak kdyžtak dokoupím. Autosedačku vememe Maxi-Cosi, naštěstí začal dělat Patron adaptéry… :-)

Jo Jo měsíc po tobě - pokud tedy nebudeš přenášet a já neporodím dřív, to bychom se pak mohli přiblíži :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
19.12.13 11:05

@kachnickakac aha no já taky slyšela o jednom kočáru co jsem ho chtěla že tam není dobrá sedačka, tady o tý jsem zase četla že v pohodě. tak uvidíme, kdyžtak koupíme jinou, budeme jezdit pořád vlastně takže aby to bylo trochu kvalitní.

jo to by jsme se v tomhle případě mohli potkat v porodce to je fakt. hele já jak to v Třebíči neznám tak ani nevím kde nemocnice je, teda jela jsem okolo ní pouze, jinak nevím nic.

ale chtěla bych od 30.tt chodit na ty kurzy tak v rámci těch se tam dá jít podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová