Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andrej29 tý jo taky pěkný peníze chtějí za těhu kalhoty, a to jsou džíny s ttím pasem?
a kde je ta Oáza?
já musela začít nosit těhu kalhoty někdy v 15 tt ptz už jsem na sebe jiný neoblíkla, nic mi nebylo ![]()
@luckaa85 jestli víš, kde je DM nebo Maxim? tak je to ještě kousek níž. Je to takové menší obchodní centrum s malými obchůdky. Dovnitř jsou z ulice samootevírací dveře, je tam zvenku taky bankomat české spořitelny ![]()
@Andrej29 jo riflíky dobrý, ono je to všechno pomalu stejný. jo a líbí se mi ten vršek co máš na sobě, já ráda pruhovaný věci
tak to už vím kde to je ta Oáza, minulý týden jsem tam koukala na kojicí podprdy, a hned vevnitř je myslím zlatnictví když se tam vejde.jo a myslím že tam mají i věci od Mixitu, ty musli, jestli znáte..
Jo jo já mám taky jen jedny, furt zvažuju jestli mám jít ještě do jednich ale taky se mi za to nechcou ty prachy dávat když už to budu nosit jen 3 měsíce..takže asi zůstanu u legín a pletených šatů a jednich kaťat ![]()
@luckaa85 Jo jo to je ono jak povídáš, ten Mixit tam je.. a myslím že ty kojící podprdy jsou hned za tím obchůdkem s těhu věcma (jestli si ty podprdy prohlížela po levé straně hned v přízemí - taky jsem tam byla a koupila si tam noční košili
)
@kachnickakac já na kočárky zatím jen koukám na netu a líbí se mi dva, ale uvidím, co mi padne do oka naživo..
http://dorjan.cz/…edackou.html
http://www.moje-miminko.cz/…ek-9385.html
@kachnickakac jo tam jsem byla no v tom obchodě
já taky asi vydržím s legínama, přes to mám vždycky delší vršek a jedny těhu kalhoty taky se mi nechtěj kupovat další
@Andrej29 ten Dorjan kočárek je moc pěknej, ale slyšela jsem že jsou na to dost reklamace, ale to je asi jako se vším, u všeho je něco
http://www.tipstore.cz/…B4X201_1.jpg
my si jedeme pro kočárek v sobotu, bude u našich do března
Takže jsem ještě chtěla dopsat
že máme tento kočárek, ale v hnědé barvě.
je to Bexa B 4
Jéé to já ani neznám tu Bexu a Jedo.. Dorjana má kamarádka a je s ním spokojená. Já pročetla dost diskuzí a na každém je něco
Navíc těch kočárků je tolik, že se v tom člověk ztrácí…
Mě se strašně líbil Concord, ale všude jsem četla že je hodně tvrdý a dítko v něm dost poskakuje a jelikož plánujeme léto na chaloupce
tak potřebuju něco do terénu, takže našim favoritem je Patron - http://www.patron.eu/…estavy/terix
Chtěli jsme ho po novém roce objednat, ale v březnu je v Brně veletrh pro dítě a obvykle tam dávají slevy, tak si asi počkáme a zajedem ho koupit přímo tam ![]()
@kachnickakac jé v létě na chaloupce tak to můžeme jezdit spolu
já právě chtěla s nafukovacíma kolama a trochu bytelnej tady na ty naše pole, lesní cesty a tak.tak jsem zvědavá jak vydrží
jo na veletrhu jsme se jednou byla mrknout když jsme byli v Brně ale to už je pár let, a známá tam byla minulý rok a nakoupila tam sadu do postýlky a jinak prej tam toho moc neměli
to já už radši v březnu nevystrčím paty z baráku, mám termín 22.března ![]()
@luckaa85 to já budu moc ráda když budu mít společnost na vození
Sem už nad tím taky uvažovala, že ve dvou po lese to je bezepčnější ![]()
Já taky slyšela že na tom veletrhu nic moc není, ale nás jen hluboké lůžko s podvozkem a nějaké doplňky vyjdou cca na 15 000 Kč, takže pokud by nám dali aspoň 20% slevu tak se to vyplatí… Termín mám 22.dubna, tak snad se tam ještě nějak dovalím ![]()
@kachnickakac tak to by se vám určitě vyplatilo, s takovou slevou. nás bude ten kočár stát 8900,– je to taky trojkombinace.
tak ty máš termín přesně měsíc po mě ![]()
@luckaa85 Já právě trojkombinaci nebudu kupovat. Chtěla jsem, ale kamarádka mi zase zasadila brouka do hlavy, že ty autosedačky nejsou moc kvalitní… A jak jsem si četla recenze, tak ty Patroňácké fakt nejsou dobré.. Tak koupíme zatím jen korbu a sporťák pak kdyžtak dokoupím. Autosedačku vememe Maxi-Cosi, naštěstí začal dělat Patron adaptéry… ![]()
Jo Jo měsíc po tobě - pokud tedy nebudeš přenášet a já neporodím dřív, to bychom se pak mohli přiblíži ![]()
@kachnickakac aha no já taky slyšela o jednom kočáru co jsem ho chtěla že tam není dobrá sedačka, tady o tý jsem zase četla že v pohodě. tak uvidíme, kdyžtak koupíme jinou, budeme jezdit pořád vlastně takže aby to bylo trochu kvalitní.
jo to by jsme se v tomhle případě mohli potkat v porodce to je fakt. hele já jak to v Třebíči neznám tak ani nevím kde nemocnice je, teda jela jsem okolo ní pouze, jinak nevím nic.
ale chtěla bych od 30.tt chodit na ty kurzy tak v rámci těch se tam dá jít podívat.