Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinka0 přesně to mi taky dr. říkal že není vidět nic, jen výstupek. až Kopřivová v 18.tt nám řekla že je to kluk, už to bylo vidět. v 16 tt. jsem na utz nebyla ale mě už ve 13.tt dělal přes břicho ptz už sem břicho měla, a to bylo vlastně na tom prvotrim. screeningu.
jinak nevím jestli jsem to psala tady, ale já chodím jednou k Janíčkovi jednou ke Kopřivové, střídá se to. a ona mě prohlíží zevnitř i taky.
@kachnickakac já koupila v CA V praze, a byla jsem tam v HM a tam teda nic, přitom jsem slyšela že tam mají super věci a nějak jsem asi hledala špatně. ale stejně, na těch džínách je jen našitej ten pás přes břicho a stojí to jak kdoví co
tak mám asi ještě troje legíny za 70,. jedny a jsem spokojená ![]()
jo a co zimní bundy? já už sem do kabátu skoro nevejdu, teda vejdu ale dole už se mi rozepíná…tak se mi nechce kupovat na tři měsíce nějakou velkou bundu..
No mě ted ve 13 taky ale zají má mě jestli se ještě pak dělá i vnitřní v tom 16 nebo už se jede jen přes bříško páč mě to nikdo jako neřekl ![]()
@Lucinka0 no jak píšu, no možná jsem to napsala špatně, ale utz mi už dělají ted jen přes břicho plus doktorka mě vyšetřuje i vnitřně jako pohmatem.ale to do mě jen strčí prst
a tak zjištuje jak malej roste. a na ty triple testy v tom 16 tt už asi nejdeš ne? když jsi byla ted na to screeningu…
oni totiž ti doktoři ty týdny počítají trochu jinak..
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla.. Ve čtvrtek mě čeká velký ultrazvuk, tak jsem nějaká nervózní, snad to bude dobré. ¨
@Lucinka0 já ti taky asi moc neporadím, protože jak jsem měla problémy s tím krvácením, tak mě pokaždé dělali ultrazvuky oba, ale mám pocit, že mi Janíček říkal, že kdyby bylo vše ok, tak by mi ho nedělal..
Jinak nevíte holky, jestli je tady v Třebíči někde nějakej obchod s těhotenským oblečením? Vím jen, že je něco kousek za Holiday, jinak nevím vůbec o ničem. Musím se už taky poohlídnout po nějakých kalhotech ![]()
@Andrej29 scháněla jsem se taky po kalhotech a strašně rychle jsem si to rozmyslela když sem si tu v Třebíči chtěla koupit rifle s gumou (jestli me chápete) nehorázně mi padla držka na zem blbé gatě od 4500,– výše
takže sem si koupila slušný tepláky a lacláče
a sem spokojená ![]()
@luckaa85 tak prst přežiju
mě šlo o to že mi to bejvá tak trošku nepřijemný a hlavně krapítek se stydím
vím že toho doktorka viděla už fůůůru
ale i tak ![]()
@luckaa85 Ono asi záleží v jakém městě jsi - já byla v Brně a v CA se mi nic nelíbilo, v HM měli zato velký výběr a koupila jsem skoro stejné jako nosím normálně ![]()
Jinak bundu asi taky budu muset pomalu řešit
strašně mi teď za poslední 3 týdny vyrostlo břicho, zatím se do bundy vlezu, ale obávám se že koncem ledna už ji nedopnu. Mám ještě kabát tak uvidím, jinak ještě možná zkusím po kamarádkách - jestli nemají nějakou větší velikost ![]()
@Lucinka0 Hele já myslím že už budou jen ty venkovní UZ, nicméně, mě doktorka taky vždycky prohmatává i vevnitř, takže stejně tam ležíš nahá když ti dělá ten venkovní UZ
Prostě na gyndě musí stud a nepříjemný pocit stranou ![]()
PS: můžu vědět kde sis koupila ty lacláčky? Já žádné nemůžu sehnat
Mám jen krátké na léto (ty jsem si koupila už před dvěmi lety v americe na normální chození, ale teď na zimu jsou na prd… )
@Andrej29 To jsme rádi že o tobě zase slyšíme
, sem si říkala jestli je vše OK, když si tak dlouho nenapsala!
Hele obchod je v Třebíči asi jeden jediný (ten u Holidaye již těhu věci nenabízi, byla jsem tam) - ten co funguje je v Oáze dole, zkoušela jsem si tam asi patery kalhoty, cena 1 290 Kč! Pak sem sjela do Brna do toho HM a tam sem si koupila nějak za 900 Kč… Jinak bych se vrátila do té Oázy..
@kachnickakac jéé, tak to děkuji za informaci, chystala jsem se tam, zkusím teda mrknout do té Oázy. S bundou už taky začínám mít problém. Asi budu muset po Novém roce koupit něco u šikmejch, jinak nevím, jak to vyřešit. Břicho mi taky roste snad každý den, ale je teda pravda, že jsem se začala poslední dobou pěkně cpát, už mi leze váha nahoru. Ale zatím mám nahoře 4 kila, což si myslím, že není tak moc..
Já v třebíčí ty obchody moc neznám zatím, ale je fakt že ani v Jihlavě jsem nic moc nesehnala. @kachnickakac jak jsem minule říkala že znáč tu mojí sousedku tady na horkách, a ty jí neznáš, tak jsem se jí dnes ptala na tebe, teda spíš na tu chalupu co jste koupili a ona o tom ví ptz ona dělala ve Stingu a přes Sting se to prodávalo. je to možný? ![]()
No ty Lacláčky mám přes net přítelova maminka je vášníva nákupčí všeho možnýho tak sem ji dala jedny stare jeany ona si nejak směřila délku a pas odhadla
co vím tak to vyšlo s poštovným na nějakých cca 1200,–
ale já osobně hadry přes net nekupuju
nedokážu odhadnout tu délku a šířku ![]()
@Lucinka0 já taky neodhadnu nikdy nic, až na jedny boty comám přes net a ty jsou kupodivu.
ty jo viděli jste zprávy? říkali jak maminy čekají na rodičák, že nebudou mít ani na jjídlo na Vánoce…no Nova to zase přehání, ale nedokážu si představit že bych jela takhle nadoraz a neměla žádnou finanční rezervu…ach jo ![]()
Ty jo na zprávy sem nekoukala, ale zase přehánějí ségře přišel tento měsíc dokonce o den dříve
tak to si stěžovali beztak takový ty zoufalky co musí mít vše nebo nejlíp něco extra
budu se muset na to mrknout.. no já dnes jela pro muže do práce měřila jsem mu teplotu má 38.5 tak piju čaj radši taky ať to s prckem nechytneme
takže holky bacha teď všude řádí střevní chřipka.. dnes u mě byli dvě kamarádky a říkali že už to má celá rodina skoro.. doufám že to u nás není to samy i když mi se jenom potíme a nic z nás nejde
zatím ![]()
@Andrej29 Tak to jsme na tom stejně, za posldní 3 týdny mi hooodně vyrostlo břicho, konečně si připadám těhotně
a mám nahoře taky 4 kila tak jsem zvědavá jak dopadnu přes vánoce, protože mi taky už naběhly chutě (dost teď můžu sladké, nejhorší je cukroví, musela jsem ho už zabalit a schovat protože jsem furt užírala, tak aby nám do vánoc něco zbylo
)
@luckaa85 hele tak to je docela možné, přes sting jsme to brali (myslím
) My totiž snad během dvou let prodávali byt v Brně, pak kupovali byt tady v Třebíči a poté chalupu… takže už se mi to plete kde jsme co řešili
Ale jo, chalupa byla přes Sting, ale to jméno té tvé kamarádky mi nic neříka ![]()
@kachnickakac jasný no tak už je to taky rok a hlavně ona si to pamatuje a já právě chtěla vedět odkud ona tě zná, tak nakonec přes tu realitku.no to jste toho teda měli hodně, běhání a papírování okolo nemovitostí co?
já ted dopekla pracny a budu zadělvat těsto na perníčky, ale má se to nechat uležet takže péctje budu až zítra, což mě štve ptz uzrovna dneska se mi do toho chce.
mě vyskočilo břicho kolem toho 20 týdne dost a ted mi příjde že už se ani nezvětšuje. přibrala jsem zatím 6 kilo.
@kachnickakac já na sladkém právě dost ujíždím, proto kynu, kdybych ho jedla jen v poloviční míře, tak vypadám určitě jinak.. Dneska mě poprvé pustili v dopravě sednout, takže je to už asi dost poznat ![]()
Jo a koupila jsem si v té Oáze kaťata za 1190 Kč. Jsou parádní, netušila jsem, že je to tak pohodlný
. Akorát si je musím trošku založit. Vzala bych si bývale ještě jedny, trochu silnější, ale je mi těch peněz docela líto.