Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doufám že ti to toho 22
dubna klapne
konečně někdo bude slavit narozky semnou
den země je príma ![]()
Holky, tak dnešní ultrazvuk dopadl dobře, bylo to úžasný…
@luckaa85 Já se chci jít taky určitě mrknout na to jak to v té porodnici vypadá, prý je to tam moc hezké a všichni tam jsou strašně super.. Teď tam rodila od manžela sestřenice.. Tak jsem zvědavá ![]()
@Andrej29 Gratuluji k úspěšnému UZ a krásné fotečce ![]()
Čau holky dneska se mi vrací přítel po 14 dnech.tak vařím.
zítra musíme ještě dokoupit dárky a jedeme pro ten kočárek. už se těším ![]()
peču perníky, tak to tady u nás voní
mějte se zatím krásně
JÉÉÉ hned bych si jeden dala
mám ráda vůni cukroví je to ta správná vánoční atmosféra ![]()
HOlky ještě sem se chtěla zeptat dostali jste kdo chodí k Janíčkovi ten startovací balíček pro budoucí maminky jak tam má bejt já nevím plínka a nějaký vzorečky olejíčku anevím čeho plus kupóny slevové na plínky ubrousky apod… sestry gynekolog to dával a vím že paní TLusťošová taky ale nevím jestli se to dává i u Janíčka ![]()
@Lucinka0 tak já jsem balíček dostala s těhotenskou průkazkou, ale moc toho tam nebylo, jen ta plínka a snad nějaký časopis a brožura, už si to moc nepamatuju. Ale ten balíček i s těma různejma vzorkama jsem dostala, když mě propouštěli z CAR.
Já nedostala balíček žádný, ale viděla jsem, že je u mé gynekoložky mají i u vedlejší gyn. s ním maminky odcházely.. Já si myslím, že to není dle gynekologa, ale podle toho u jaké jste zdravotní pojišťovny (ale to se jen domnívám
)
My perníčky budeme zdobit zítra + ještě upeču marokánky a máme hotovo
Letos odvedl manžel pěkný kus práce, nechtěl mě nechat nic dělat, tak jsem jen seděla u stolu a max. cukroví zdobila ![]()
Jo a holky chtěla jsem se zeptat - čím letos zdobíte perníčky? Já se bílkové polevy bojím (vzhledem k tomu, že to je syrové vajíčko že…)
@kachnickakac tak já zdobila perníčky normálně bílkovou polevou, říkala jsem si, že ten jeden bílek od domácí slépky
mi nemůže ublížit..
V noci jsem se probudila a cítila jsem bolest v krku, tak se prolejvám čajem s medem a citronem a zdá se to být lepší, doufám, že se to v nic víc nerozjede¨
. Stejně se divím, že jsem už 22. týden a ještě mě (až dodnes) nepostihla ani rýma..
@Lucinka0 taky jsem dostala ten startovací balíček, je tam plínka, vzorek od Sudocreamu-mimochodem super krém, pak nějaký letáčky jo a vzorek Caro.
dali mi to asi v 10. tt, když jsem si šla pro těhu průkazku a jsem u Vojenské pojištovny.
perníčky napečeny a vypadá že se sežerou jen tak, zdobit asi ani nebudu ![]()
dneska bych chtěla dělat vosí hnízda. poprvé tak mi držte palce.
Ahoj, promiňte že se tak vtírám, ale před pár měsíci jsem se přistěhovala do Třebíče. Neznám tu vůbec nikoho
Chybí mi měsíc do nástupu na MD. Doma je to strašné, když se nemám ještě ani o koho starat, tak bych se chtěla touto cestou seznámit
. A chtěla bych se také zeptat, jaký máte názor na MUDr. Tlustošovou z Třebíče? Díky moc ![]()
Já osobně jsem paní Tlusťošovou vyměnila…
A kdepak presne bydlis?
ja tu podstate krom holek zadne maminky neznam..vcera jsem nam nasla novy podnajem takze v lednu se stehujem
uz se tesim ![]()
Jejda, já se teď přihlásila
a co ti na ní vadilo, pokud se můžu zeptat? Já jsem jinak z Hostákova (cca 5 km od Třebíče), ale mám auto a v Třebíči jsem stejně skoro každý den, ať už skrz doktory nebo obchody
A kam se stěhujete? ![]()