Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
19.12.13 13:31

Doufám že ti to toho 22 :D dubna klapne :D konečně někdo bude slavit narozky semnou :D den země je príma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
19.12.13 20:09

Náš poklad :)

Holky, tak dnešní ultrazvuk dopadl dobře, bylo to úžasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
19.12.13 20:21

@Andrej29 krásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.12.13 10:25

@luckaa85 Já se chci jít taky určitě mrknout na to jak to v té porodnici vypadá, prý je to tam moc hezké a všichni tam jsou strašně super.. Teď tam rodila od manžela sestřenice.. Tak jsem zvědavá :-)

@Andrej29 Gratuluji k úspěšnému UZ a krásné fotečce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
20.12.13 11:36

Čau holky dneska se mi vrací přítel po 14 dnech.tak vařím.
zítra musíme ještě dokoupit dárky a jedeme pro ten kočárek. už se těším :dance:

peču perníky, tak to tady u nás voní

mějte se zatím krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.12.13 16:34

JÉÉÉ hned bych si jeden dala :) mám ráda vůni cukroví je to ta správná vánoční atmosféra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.12.13 17:07

HOlky ještě sem se chtěla zeptat dostali jste kdo chodí k Janíčkovi ten startovací balíček pro budoucí maminky jak tam má bejt já nevím plínka a nějaký vzorečky olejíčku anevím čeho plus kupóny slevové na plínky ubrousky apod… sestry gynekolog to dával a vím že paní TLusťošová taky ale nevím jestli se to dává i u Janíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
20.12.13 18:31

@Lucinka0 tak já jsem balíček dostala s těhotenskou průkazkou, ale moc toho tam nebylo, jen ta plínka a snad nějaký časopis a brožura, už si to moc nepamatuju. Ale ten balíček i s těma různejma vzorkama jsem dostala, když mě propouštěli z CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.12.13 21:51

Já nedostala balíček žádný, ale viděla jsem, že je u mé gynekoložky mají i u vedlejší gyn. s ním maminky odcházely.. Já si myslím, že to není dle gynekologa, ale podle toho u jaké jste zdravotní pojišťovny (ale to se jen domnívám :-) )

My perníčky budeme zdobit zítra + ještě upeču marokánky a máme hotovo :-) Letos odvedl manžel pěkný kus práce, nechtěl mě nechat nic dělat, tak jsem jen seděla u stolu a max. cukroví zdobila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.12.13 21:54

Jo a holky chtěla jsem se zeptat - čím letos zdobíte perníčky? Já se bílkové polevy bojím (vzhledem k tomu, že to je syrové vajíčko že…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
21.12.13 09:07

@kachnickakac tak já zdobila perníčky normálně bílkovou polevou, říkala jsem si, že ten jeden bílek od domácí slépky :) mi nemůže ublížit..

V noci jsem se probudila a cítila jsem bolest v krku, tak se prolejvám čajem s medem a citronem a zdá se to být lepší, doufám, že se to v nic víc nerozjede¨ :cert:. Stejně se divím, že jsem už 22. týden a ještě mě (až dodnes) nepostihla ani rýma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
22.12.13 10:54

@Lucinka0 taky jsem dostala ten startovací balíček, je tam plínka, vzorek od Sudocreamu-mimochodem super krém, pak nějaký letáčky jo a vzorek Caro.
dali mi to asi v 10. tt, když jsem si šla pro těhu průkazku a jsem u Vojenské pojištovny.

perníčky napečeny a vypadá že se sežerou jen tak, zdobit asi ani nebudu :mrgreen:

dneska bych chtěla dělat vosí hnízda. poprvé tak mi držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.12.13 22:03

Ahoj, promiňte že se tak vtírám, ale před pár měsíci jsem se přistěhovala do Třebíče. Neznám tu vůbec nikoho :roll: Chybí mi měsíc do nástupu na MD. Doma je to strašné, když se nemám ještě ani o koho starat, tak bych se chtěla touto cestou seznámit :mavam:. A chtěla bych se také zeptat, jaký máte názor na MUDr. Tlustošovou z Třebíče? Díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.12.13 23:20

Já osobně jsem paní Tlusťošovou vyměnila… :) A kdepak presne bydlis? :) ja tu podstate krom holek zadne maminky neznam..vcera jsem nam nasla novy podnajem takze v lednu se stehujem :) uz se tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.12.13 23:31

Jejda, já se teď přihlásila :lol: a co ti na ní vadilo, pokud se můžu zeptat? Já jsem jinak z Hostákova (cca 5 km od Třebíče), ale mám auto a v Třebíči jsem stejně skoro každý den, ať už skrz doktory nebo obchody :D A kam se stěhujete? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová