Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak co jsem koukla tady na bazar, tak tady jsou taky docela pěkný věci tak možná objednám odsud něco.
a ted vybírám fusak. holky máte už fusak koupenej?
Jinak jsem se objednala dnes na předporodní kurz, a bylo to docela pozdě, už nestihnu třetí část ptz je to prý skoro kousek od termínu co mám, ale to bylo jen nějaký povídání takže to mi nevadí.
jdu hlavně na praktickou a teoretickou část, tak jsem na to teda zvědavá.
@kachnickakac Tak já už mám nakoupený asi 56 a 62 komplet.. Akorát možná pořídím nějaké body 56, bodýček mám sice dost, ale většinou je na nich 0-3 měsíce, takže to asi na to úplné mimi nebude. Dneska jsem si udělala zase radost v Tescu
Musím se Vám pochlubit, hodím sem fota
Jo a taky, konečně máme kočár…
@luckaa85 co se týče toho fusaku, tak vůbec nevím. Malý se má narodit koncem dubna, ségra mi koupila tu letní zavinovačku od Emitexu http://www.emitex.cz/…uce-limetka/, tak nevím jestli to nebude stačit, když bych na to dala ještě nějakou deku.. Záleží jak to bude vypadat v dubnu s počasím.. S tímhle si zatím nevím rady.
@kachnickakac overaly jsem objednala od jedné paní na mimibazaru a to ostatní je z brněnského sekáče minisatnik.cz - dávala jsem do hledače pouze věci - jako nové.
A dnešní nákup v Tescu, měli 30% slevy.. Měli cenově výhodný packy bodýček (bílých), tak jsem taky vzala. A ještě jsem neodolala krásné dece se Snoopym ![]()
@Andrej29 máš krásný věci nakoupený, jdu se mrknout na ty stránky co jsi sem hodila.
v tom tescu je to supr, těch 30% už tam mají nějakou dobu, a tak jsem už taky něco vzala, vlastně skoro pokaždý když tam nakupuju. a to jsi byla v Jihlavě v tescu?
@luckaa85 jj, byla jsem v Jihlavě.. Už mi chybí, takový ty věci jako látkové pleny, přebalovací podložka, vanička atd.. Ale jinak už ten základ, co se týče oblečení, nějak po kupě mám. Myslím, že těch úplně malých věcí není třeba moc kupovat a kdyžtak dokoupím v průběhu.
Těch 8 overalů mě vyšlo i s poštovným na 401,– Kč, což je krásný a opravdu jsou v hodně dobrém stavu.
@Andrej29 koukala jsem na ten mimisatnik a mají tam moc pěkný věci, je to něco jako bazar že? ale věci supr…
no já nějaký oblečky ještě dokoupím, jinak vaničku taky nemám, mám vlastně jen postýlku a kočárek, ale tak snad mám ještě chvilku čas.
@luckaa85 jj, je to něco jako bazar, objednávala jsem tam 2× a opravdu přišly pěkné věci, ale říkám, zadala jsem tam, že chci věci jako nové.. Za mě spokojenost. Času máš dost, já to krom toho oblečení taky moc nehrotím.. Postýlku a komodu ještě nemáme, budeme teprve objednávat…
@Andrej29 Taky kouknu na ty webovky co jsi tady dala
Jinak pěkná výbavička
To bodyčko s autíčkama z Tesca jsem koupila taky ![]()
@Andrej29 jo jo já dala JAKO NOVé, ne Nové, je to myslím hned druhá kategorie.ale myslím že v tom jak to vypadá takovej rozdílnebude, co jsem koukala. i cenz jsou podobný docela.je fakt že sháním spíš ted tu 62.to by třeba mohl mít i přes léto. záleží jak bude velkej.
ted jsem se od našich dozvěděla že postýlka co mám mít po ségře je nějaká zkracovaná a to o 10 cm, takže sehnat do ní matraci bude asi oříšek ![]()
@luckaa85 Joo a ten fusak taky neřeším, stejně jak @Andrej29 - tím, že rodím až na konci dubna tak snad nebudu potřebovat.. říkám si že první dva týdny asi nikam moc chodit nebudem a kdyžtak asi nějak pořeším teplejším oblečením a dekou (nebo si na měsíc od někoho vypůjčím a budu kupovat nový až na zimu)
@Andrej29 Ta letní zavinovačka vypadá dobře
prostuduju a možná taky zvážím ![]()
Ahoj tak já dnes skoro celé odpoledne venku na nákupech a mám toho plný zuby. ještě jsem teda byla u zubaře.
ale mám asi všechno do porodnice nakoupeno, tak jsem ráda aspon něco. akorát teda plínky mi chybí, už jsem to nechtěla tahat. a v CA v Jihlavě, úžasný slevy, ale koupila jsem si jen tričko.
jinak na děti nic moc, kolem 100,– mají jednou body, to Tesco je na tom líp teda.
Jéé tak to já včera taky byla v CA a nechala tam zase skoro 1000 Kč
Koupila jsem tam 5 bodyček za 200 Kč, ale až doma jsem si všimla že jsou s krátkým rukávem..
Chtěla jsem hlavně s dlouhým, ale to je jedno, vracet už se mi to nechce..
Taky jsem byla v knihkupectví a koupili jsme si „Návod k použití na mimino“
Je to sranda, ale základní věci jak se o mrně starat…
@luckaa85 Vidíš já bych se taky mohla podívat co se všechno bere do porodnice. Tohle jsem ještě neřešila, sice je ještě čas, ale když už nakupuju tak abych to postupně dokupovala že ![]()
Holky co se takhle někdy potkat? @luckaa85 Mohla bys dojet někdy do Třebíč třeba odpoledne - kdy máme všechny vycházky a zašly bychom někde na kafčo???