Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
27.1.14 19:22

Holky manžel mi doporučil skvělou kavárnu/cukrárnu naproti finančnímu úřadu - je to prakticky na druhé straně náměstí než je holiday - http://www.cukrarnapodlampou.cz/…ka-cukrarny/

• doporučuji podívat se na vitrínku s dortíky :-D

Luci měla bys to kus k doktorovi, ale říkala jsem si, že bych tě tam hodila (popř. klidně i někde nabrala…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.1.14 19:24

@Andrej29 Na kila se vyprdni, uvidíš jak budeš kolem prcka lítat a kojit tak to půjde dolů samo… Užívej si že můžeš přibírat :-D já teď do sebe narvala půlku Studentské pečeti a to večer ještě nekončí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
27.1.14 19:47

@kachnickakac vypadá to dobře, už se mi sbíhají sliny :mrgreen: Já tentokrát chci jet dopravou, ať mám trošičku pohyb a tohle je od zastávky fakt kousek, ale nevadíííí ;) A v kolik byste to viděly, zase v těch 14:00?

Však neboj nic, když jsem zjistila, kolik zase vážím, tak jsem si stejně koupila k svačince 2 tvarohový koláčky. :oops:

Jo a dneska mi přišl holky ta dvě bodýčka a z toho to jedno za těch 39,– Kč a můžu říct, že je hezký, ani ten matroš není špatnej.. Takže v případě „blicího“ miminka a tím pádem nedostatku body se to tam asi vyplatí. Pokud byste chtěly, vezmu s sebou na kukandu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
27.1.14 20:55

Před chvílíjsme přijeli z Ikei masakr, ale už mám i vaničku a žínky.

jinak tu cukrárnu pod lampou beru, akorát zase nevím kde to je, @kachnickakac mohla bys mě prosím někde vzít? když budeš autem…ale já jedu busem a prej je to někde pod busákem, nevím. kolem 2 budu na autobusáku…i dřív teda

@Andrej29 odkud jsou to bodýčka? prosím tak je vem sebou, já se mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
27.1.14 21:10

@luckaa85 určitě ho vezmu s sebou je to z http://www.detsky-obleceni.cz/katalog.php?…. Od autobusáku je to vážně kousek, taky to odtud půjdu, přejdeš přes řeku a si tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
27.1.14 21:12

@Andrej29 jo už vím to jsi odsud objednávala vlastně

aha přes řeku, tak nevím asi stejně jak se tam dostanu

no uvidím zítra ale určo to najdu, třebíč není tak velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.1.14 21:34

Holky tak zalezi na vas :-) jestli chcete vyzvednu vas na tom autobusaku, ale je fakt, ze je to z nej 5 kroku :-D tak kdyztak pisnete ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.1.14 21:36

@luckaa85 jak pujdes z autobusaku tak neodbocis doprava na namesti ale pujdes rovne pres most a hned za mostem po prave strane to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
28.1.14 09:11

@kachnickakac ok zkusím to najít a kdyžtak písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
28.1.14 10:02

@kachnickakac to vůbec nemá cenu, aby si tam zajížděla @luckaa85 to najde v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
28.1.14 10:38

Tak dobra :-) tak kolem druhe se sejdeme vevnitr ju ;-) Tesim se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
31.1.14 11:38

Ahoj holky, tak jak se vede? Já tento týden pohoda, břicho v klidu, prcek se mele :-) (ťukám na dřevo :-) )
Objednala jsem si první várku „moderních“ látkových plínek, tak už se těším až dorazí, měli slevu 10% a to co jsem objednala vyprodané, tak musím počkat až to ušijou :-D Jinak bych Vám to byla v úterý ukázala.

Holky 10.2. a 24.2. je v Brně povídání o látkových plínách ( @Andrej29 vím že se látkovat nechystáš, ale kdyby sis chtěla poslechnout ;-) )tak mě napadlo, jestli byste si nechtěly udělat výlet.. Je to zdarma, mají tam prý ukázky různých druhů a vysvětlují jak se co používá. Já bych chtěla na jeden z těch termínů jet, tak pokud byste se chtěly přidat.. Můžem domluvit v úterý na našem „dýchánku“ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
31.1.14 12:12

Ahooj :). Tak u nás taky pohodička, břicho mě nebolí, malej sebou včera mrskal, jak kdyby tam měl discotéku, byla to sranda a dokonce se mi zatím drží váha (musím taky všechno zaklepat :) )
Začínám být teda akorát dost neohrabaná s tím břichem, největší problém je sednout za volant auta a pak se odsud dostat :mrgreen:
Já do toho Brna určitě nepojedu, jak si psala, toto téma jde trošku mimo mě, když to nebudu používat :oops:, ale věřím, že pro tebe to může být jenom přínosem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
31.1.14 12:20

@Andrej29 Tak to jsem ráda že je vše v pořádku a malý je aktivní ;-) A s tím Brnem chápu, říkala jsem si, že pro tebe asi nebude zajímavé ;-)

Jo a mě začal prcek škytat :-) Už min týden jsem cítil takové jemné pravidelné ťukání, tak sem si říkala co to je.. no a začíná to být čím dál víc cítit.. tak jsem zjistila, že to je asi škytavka :-D bobek malý, je mi ho vždycky líto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
31.1.14 12:52

Ahoj holky

to ráda čtu že se vám vede dobře, právě jsem dovařila segedýn s těstovinama tak se cpu

@kachnickakac chci jet!! :mrgreen: už jsem tuhle přemýšlela o nějaké přednášce tady někde poblíž, ale nevím jestli to dám do brna. navíc 10. mám kurz, sice až od ale i tak. t :mrgreen: ak třeba toho 24.2. jenže já budu mít už měsíc před porodem

ty jo ale fakt by mi to bodlo to vidět naživo

a jak by jsme tam jeli? a kde to je? a máš nějakej odkaz na to nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová