Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1752
31.1.14 12:55

Koukám že v minulém příspěvku píšu nějaký bludy, mělo tam být že mám ten kurz až od 5,ale i tak bych toho měla na jeden den moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
31.1.14 15:11

@luckaa85 Info zde: http://www.anavy.cz/…kovych-plen/

Pořádá to sice jedna plenková značka, ale měli by tam ukázat různé druhy, speciálně na to jsem se ptala… No hele, mohli bychom jet ráno s mým manželem (on jezdí do Brna každý den). Sice bychom tam byly už v 9, ale tak bychom třeba zašli do nějakého obchodu a pak na obídek.. (ta přednáška je totiž až od 14 hod)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
31.1.14 18:24

@kachnickakac tak odkaz jsem viděla, ale nebude to už zabraný? je tam jen 8 míst…co jsem četla..no nic když tak se domluvíme v úterý, já jdu v pondělí na UTZ, taky mi může zakázat všechno a nařídit klid, ted furt odělítám, ale tak snad budu v pohodě ;)
jako povídání to bude určo zajímavý no, škoda že není něco blíž nebo dřív…

a jak v úterý? sejdem se teda někde na kafi nebo teda u vás?
já právě myslela že ty plínky nakonec nemáš, takže mi nebudeš mít co s nima ukázat

jo byly jsme s Andreou v tý DM, mělz tam dobrý ty akce a dokonce ty oleje měli v akci

a já tam pak chtěla nakoupit si flašku na mlíko, a ty na který byla sleva v té knížce, tak ta byla slevněná

tak asi nakoupím v rosmanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.14 17:23

@luckaa85 Tak včera mi psali, že mi posílají ty plíny, tak si myslím že je v to úterý už mít budu. Nicméně mám i tak doma ty vícevrstvé a nějaké kalhotky..

Každopádně i kdybych je doma neměla, tak si můžeme dát kafčo u nás, pokusím se upíct nějakou buchtu ;-) ale pokud nějak nechcete jet autem, tak se můžem sejít ve městě.. Záleží na Vás holky ;-) já počítám s tím, že se zastavíte, tak jak chcete ;-)

Jinak Luci určo v pondělí všechno dobře dopadne, problémy žádné nemáš, tak ti prcka jen proměří, kouknou kolik máš plodovky, kde je placenta a můžeš se těšit na porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
2.2.14 17:13

Já se holky přizpůsobím, to záleží na vás, jestli chcete probírat ty látkové pleny, tak klidně dorazím na Obránců ;) hlavně ti @kachnickakac nesmím zapomenout vzít ty věci :lol:
A jak se jinak máte? Já jsem celej víkend nějaká podrážděná, až jsem se pohádala s chlapem.. Takže máme tichou domácnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
2.2.14 17:45

Ahoj

@Andrej29 já jsem doma taky potichu ptz jsem tu sama, chlap mi odjel a vrátí se až 14.února-

tak asi jo asi se sejdem u Katky @kachnickakac jů budeme mít moučníček, to si dáme. :mrgreen:

no já jedu zítra na ten poslední velkej ultrazvuk, tak jsem zase na malýho zvědavá, jak se mu daří a tak :srdce:

a asi bych snad měla už zítra nastoupit na mateřskou tzn. že už by mi mohli skončit vycházky, a mohla bych všude pořád. no uvidím, zeptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.2.14 11:14

Tak to asi byly nějaké erupce na slunci @Andrej29 protože u nás to v sobotu vypadalo podobně - byla jsem na zabití :-D sem tam u nás taky panovalo ticho :-D

Jinak včera jsem byla asi po dvou letech v kině (tady v Třebíči) a bylo to moc fajn :-) Zašli jsme na „Něžné vlny“, taková pohodička…

Tak já vás zítra budu holky čekat, v kolik dorazíte? Někdy po jedné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.2.14 11:35

@kachnickakac nekecej? u vás taky? akorát u nás trvá tichá domácnost stále, ale to je mojí blbou povahou, protože jsem paličák, takže jsem zkrátka uražená.. Navíc mi manžel odjel na celý týden do Brna studovat, takže možnost usmíření je v nedohlednu :think:
Na těch Něžných vlnách jsme byli taky tady v Třebíči a moc se mi to líbilo :)

Někdy kolem té půl druhé bych teda dorazila.. Ještě nevím, jestli nastartuju a odleduju přibližovadlo, tak možná budu muset narychlo splašit nějakou dopravu, ale nějak se dopravím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.2.14 12:00

@Andrej29 No já jsem taky paličák, ještě že je můj manžel ten „uvědomělý“ a většinou to zachrání (ikdyž někdy vím, že je vina na mé straně).. Takže u nás trvá tichá domácnost vždy jen pár minut…
Tak snad to auto nějak nastartuješ, jinak mě napadlo, že pokud bys měla problém a Lucka jela autem, tak by tě mohla někde vyzvednout (třeba na autobusáku)..

Tak holky plíny jsou doma. @Andrej29 počkej až to uvidíš, se zamiluješ a budeš chtít taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.2.14 15:52

Ahoj holky tak jsme byli s mamkou na tom velkém ultrazvuku dneska a malej se pořád schovával takže se nám ani moc neukázal, prej to asi bude stydlín.
v sobotu nastupuju na mateřskou :pankac:
ale víte co? už ted váží 2300 a to mám do konce ještě měsíc a půl. no bude to asi masakr.

jako já zítra autem pojedu, ale už dneska to byl docela masakr. a než jsem to doma oškrábala, taky hrůza.
@Andrej29 jé já tě klidně vezmu ptz já nevím kde Katka bydlí, ty to víš, tak klidně na tebe někde počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.2.14 16:22

@luckaa85 to ti věřím, že to byl masakr, já byla pěšky nakoupit a byla jsem ráda, že jsem se doplazila domů.. Měla jsem vážně strach, že se někde natáhnu :(
A v kolik tak plánuješ, že budeš v Třebíči? Jestli ti to nevadí, tak s tebou klidně pojedu a odnaviguju :), ale jak jsem psala, dopravou se kdyžtak dostanu taky..
Malej je už pořádný macík teda :) třeba ten konečnej výsledek nebude tak hroznej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.2.14 16:27

@Andrej29 no já chci jet do stop shopu ještě, a musím se pak vracet do města? jako mě je to jedno fakt nevím kde to je, tak napiš kde a jak se sejdem.
já jen ten stop shop, a můžu kolem 1-před jednou bejt tam kde se domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.2.14 17:03

@luckaa85 ono se tam dá dojet různě… Tak já nevím, buď bych mohla být ve 12:57 na tom velkým parkovišti naproti autobusáku nebo pak třeba ve 13:10 nahoře u Alfy, jestli víš, kde to je.. Ale od toho autobusáku se ke Katce dá dobře dojet, ani žádný semafory cestou nejsou a je to pořád po hlavní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.2.14 17:10

Jinak mi taky dneska volali z Jihlavy, že už pro nás mají na prodejně kočárek, ještě teda nevím, jestli si ho vyzvedneme a dáme ke tchánovcům nebo ho tam necháme do dubna.. Ale spíš ho vyzvedneme, pač jsem zvědavá, jak vypadá :) Konečně jsem našla jeho fotku se vším všudy, tak přikládám.. Akorát bude teda černo-hnědý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.2.14 17:14

@Andrej29 kočárek pěknej, máte z Veroniky? nebo z jiný prodejny?

no tak jo můžu počkat v 13:00 u busáku, nevím teda jaký velký parkoviště myslíš. je tam vedle busáku to placený tak tam si stoupnu a počkám. mám zelenýho Fiata Punto.
já myslím to park. jak je tam taková ta budlina s tou vodou nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová