Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luckaa85 jj, máme ho z Veroniky..
Tak to myslíš asi jiné parkoviště, myslela jsem to naproti přes hlavní silnici (jako k městu). Zkrátka to před světelnou křižovatkou po pravé straně, než odbočíš do města.. ![]()
@Andrej29 taky máme právě z veroniky kočár ![]()
jako jsem asi blbá ale nevím jaký myslíš parkoviště, jako tam jak je VZP?
Jo a díky za tel. už si ho píšu. a nemůžeš na mě počkat tam na tom parkovišti?
jo počkej a ta Alfa nahoře, jak jsi psala to je ta Kozlovna? ta hospoda? ptz tam tudy pojedu z Stop shopu…
@luckaa85 jj, to je ono, tak já dojedu tam ![]()
To parkoviště jsem myslela, jak vylezeš z hlavní budovy na autobusáku, tak přes silnici ![]()
@Andrej29 tak jo tak to necháme u tý kozlovny, já tam někde zastavím a bud to tě uvidím nebo budu volat
a ke Katce už je to pak kousek? takže stačí v těch 13h?
@luckaa85 dobrá, já tam dojedu tak kolem 13:07.. No kousek, jak se to vezme
Ale jelikož je Třebíč malá, tak to daleko není ![]()
@luckaa85 Tady zasílám odkaz na ten fusak - je to asi fakt jen letní ![]()
Ale mají tam dost výprodejů, tak možná objevíš i nějaký zimní, zvažuju že bych taky nějaký vzala, když je mají teď v akci… na podzim to bude všechno drahé…
http://www.eshopbaby.cz/…ky-doprodej/
Takže děvčata, něco pro zasmání
. Vlezla jsem na městě k prvním číňanům a koupila si obyč rukavice.. DOjedu domů, sundám si bundu, hned na to čepici a co z čepice nevypadne? Ano, moje kožené rukavice
Záhada objasněna, celou dobu jsem je měla na hlavě ![]()
@Andrej29 Tak to si děláš srandu
Ty jsi dobrá tedy, se tady směju na celé kolo ![]()
Já už jednou taky musela k číňanům pro rukavice - ještě že je na tom městě máme
za dvacku ruce v teple ![]()
@kachnickakac za dvacku? já dala 40
Jsem ráda, že jsem tě pobavila, musím říct, že jsem se sama sobě taky zasmála ![]()
@Andrej29 ha ha si děláš srandu, já myslela že je máš fakt v tý kapuci, ale v čepici by mě nenapadlo teda je hledat, ale dobře že jsi je našla:mrgreen:
@kachnickakac to neva, ještě počkám a koupím možná jinej, je jich docela dost na prodej těch fusaků
dneska nás bylo jen 6 na cvičení, asi se ostatní nedoklouzali
@kachnickakac hele někde tady jsem četla že do toho kýble na pleny je dobrý kápnout 2 kapky třeba levandulovýho oleje, a pak to opravdu vůbec není cítit..neslyšela jsi o tom? a kde ho koupím? v drogerii?
@luckaa85 to jsem jelito, coo ![]()
Tak jsem toho holky dneska opět moc nenaspala, ještě v půl jedné vzhůru, v 5:00 jsem vstala s Mírou a když odešel, tak jsem už neusla. Takže jsem to vzdala a koukám na Toma a Jerryho ![]()