Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
14.2.14 09:56

@luckaa85 tak to je dobrý, že ti to zapomněli vzít.. Já jsem to v tom 13tt měla všechno ok, tak mě to právě trošku překvapilo :( Určitě to máš ale v pohodě, kdyby ne, tak by ti psali jako mě a poslali recept ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
14.2.14 10:32

@Andrej29 já si myslím že by poslali mejla nebo tak

dneska je venku krásně, já se těším. dneska za chvilku mi přijede miláček už domů, tak si dáme oběd a půjdem asi na procházku.

jinak La fabrika v úterý platí, snad to stihn dřív než minule, já chci jít ještě do toho zelenýho koberce pro tu košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.2.14 11:21

@Andrej29 Andrej to železo je opravdu docela běžné a co vím, tak se to obvykle právě projeví až při těch druhýh odběrech (při pokročilém stádiu těhotenství…) Dnes je výhoda, že se ty odběry dělají, takže jsou doktoři schopni doplnit to co chybí ;-) takže buď uplně v pohodě ;-)

Já jdu v úterý na prohlídku, odběry mi dělali před těmi třemi týdny, tak teď budu mít výsledky, tak jsem zvědavá jak dopadly. Ale kdyby tam nebylo vše OK tak by mi možná volali.. ale kdo ví, třeba čekají až příjdu v úterý :-)

@luckaa85 Tak si užij miláčka ;-) musíš se na něj moc těšít!!!

Jinak s úterkem tedy počítám, dorazím tam zase něco před druhou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.2.14 11:22

Jo a včerejší focení bylo super, jsem zvědavá na fotky, některé budou podle mě moooc vydařené, tak pak přinesu ukázat ;-) Fotily jsme 3 hodiny v kuse, byl to docela záhul, přijela jsem domu totálně mrtvá a už mě pěkně bolelo břicho. Ale dala jsem si šlofíka a večer už bylo dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
14.2.14 11:29

@luckaa85 @kachnickakac s úterkem taky počítám :pankac:

@kachnickakac Prvně jsem z toho byla trošku špatná, ale když jsem zjistila, že je to vcelku časté, tak jsem se hodila do klidu.. Snad to bude dobré :think:

@luckaa85 miláčka si užij :) mně dnes taky po týdnu přijede :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.2.14 11:43

No holky to u vás asi bude dneska rušno co :mrgreen:

@Andrej29 To víš že to bude dobré! Myslím, že to pak budeš brát chvíli i po porodu (samozřejmě dle krevního obrazu) ale sestřenka od manžela to tak myslím měla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.2.14 14:51

Tak nám dr. udělala fotečku pohlaví :D je to docela vtipné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.2.14 11:32

@Lucinka0 :potlesk: Moooc hezké!!! Dlouho už ses neozvala, jak se vede? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
17.2.14 19:58

A zítra na zákuseček… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.2.14 21:44

Uz se nemůžu dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
18.2.14 19:11

Holky, tak skoro po 2 měsících přišlo objednané a zaplacené zboží z brněnského Coolíšku, už jsme se švagrovou myslely, že jsme o penízky přišly… Ale po několika výhružných emailech nakonec přišlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.2.14 10:11

@Andrej29 Jéé malý vojáček :) to bude mít táta radost :mrgreen: Moc pěkné kousíčky. Já nemám žádné ty malé botičky, aspoň jedny budu muset asi koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
19.2.14 11:24

@kachnickakac no, tatínek je z toho po… :mrgreen: Mně přijdou ty botičky ještě jedny modré. Říkala jsem si, že kdyby bylo chladněji, tak mu to dám klidně i na ten overálek nebo k rifličkám na ponožky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.2.14 16:59

Ahoj holky, tak jak to u vás jde? Ještě jste 2v1 :mrgreen:

Já si užívám u našich :-) ale je fakt, že o víkendu to byl masakr, samé lítání po obchodech a známých a s tím pupkem už je to celkem záhul.. v neděli už mě všechno pěkně bolelo a břušek tvrdnul, tak jsem včera i dneska radši odpočívala a už je to lepší..

Malý je teď natočený směrem ven z břicha, takže už 3 dny pěkně cítím jak se vrtí, pořád mi pod kůží kmitají nožičky nebo co to je :-)

U kámošky jsme vyzvedli kolíbku, tak jsem ji furt obdivovala, už se těším až v ní bude Pepík spinkat :dance:

A co vy? Něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
25.2.14 19:10

Ahooj :) Nějak mi blbne vkládání příspěvků, ta tabulka na text je šouplá nějak mimo a chybí i okýnko na vkládání fotek :( Máš to taky tak nebo je chyba jen na mém přijímači :))
Já pořád 2v1 jsem a snad ještě pár týdnů budu.. Vlastně je pořád všechno při starém, akorát jsem čím dál tím víc neohrabaná.. Malej poslední dva tři dny taky pořádně řádí, nejvíc za celou dobu..
Snad se taky ozve Lucka, myslím, že měla mít dneska první monitory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová