Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luckaa85 jj, má tam kadeřnictví, je to v Jakubově nad kulturákem. A je právě hoodně laciná a šikovná, já u ní platím asi tak 450,– a to mi dělá melír a dává ještě barvu
Taky k ní potřebuju, ale musím to nějak dobře časově naplánovat, nejlépe vydržet do začátku dubna, i když bych s tím potřebovala už něco udělat ![]()
Dívala jsem se na dopravu a já budu v úterý na místě ve 13:45 ![]()
Tak holky opet Opava a opet navsteva gynekologicke pohotovosti.. odpoledne me strasne bolelo bricho, kdyz to po hodine a pul a po horke sprse neodeznelo tak jsem si radsi zajela.. Monitor byl v poradku ale dost se mi zkrátil cipek
Zvazovali ze si me tam nechaji, nakonec pustili domu s tim, ze se nehnu z posteke a rano prijedu na kontrolu… takze to vypada ze se do porodu (ktery doufam nebude driv aspon jak v puli brezna..) nikam nedostanu… prcek je porad zadeckem dolu a dost nizko, tak snad se mu jeste nejakou dobu nebude chtit ven ![]()
@kachnickakac no nekecej? To bude určitě dobré, nestraš s půlkou března.. A to budeš zůstávat v Opavě? Jestli ne, tak klíďo nakoupíme dobroty a přijedeme tě v úterý navštívit domů, psychická podpora a zákusek musí být
Samozřejmě pokud na to budeš mít náladu ![]()
Uvidim co mi reknou rano na kontrole.. urco vam dam vedet co a jak. Je otazka jestli mi dovoli cestu domu nebo ne
treba mi doporuci zustat treba dva tydny tady s nohama nahore a ani se nehnout. Vubec nevim
zitra vam pisnu!
@kachnickakac ahoj tak to je mi teda moc líto, uvidíš co ti řeknou dneska no.ale možná by bylo lepší tam zůstat u vašich aspon nějakou dobu, možná by ti to cestování neudělalo dobře.
jak píše Andrejka, klidně přijedeme i e zákuskama ![]()
tak se hlavně drž, lež, nic nedělej, a jako s půlkou března nestraš, to ještě nemám termín ani já
@Andrej29 děkuji za doporučení
@kachnickakac jo a jinak neboj tak jsem četla o dost ženských co neměli skoro čípek atd a ještě přenášeli, takže uvidíš no.
Ahoj holky, skoro celou noc jsem byla vzhůru, nerviky pracovaly.. ráno jsem sjela na kontrolu a nález stejný jako včera, takže zatím dobrý! Cestu bych pry mela zvládnout v pohode takže zítra se premistim do Třebíče.. musím ale byt doma a nikam nechodit. Pokud by se vám zamnou chtělo přijít tak budu moc rada
Pokud se prý budu šetřit tak by to melo byt OK, tak radši nebudu nic riskovat a nevystrcim paty z domu…
@kachnickakac no tak to jsem moc ráda, už jsem byla nervózní, když si se neozývala.. Budeš doma pěkně odpočívat a všechno bude dobré, jak psala už @luckaa85, některé holky nakonec i přenášejí.. ![]()
Pokud se na to budeš teda cítit, tak vezmu v úterý auto, koupím zákusky, Lůcu vyzvednu u autobusu a valíme směr Obránců
Jenom musíš dát v úterý dopoledne vědět, jestli náhodou nemá Pepíček chuť na něco speciálního ![]()
@kachnickakac tak to je fajn že je to aspon takhle, mám radost, taky jsem se docela děsila, když jsi se neozývala.
@Andrej29 jé tak to by bylo super kdyby jsi mě vzala, at můžeme za katkou zajet.
Holky, tak já zase neodolala
A to jsem říkala, že už fakt nic nekoupím, ale i s poštovným cena 143,– Kč, tak se nad tím snad dá přimhouřit oko ![]()
@Andrej29 jé ty dupky jsou krásný, a cena ještě lepší.
jo před chvílí jsem mluvila s katkou na fb, tak můžem zítra dorazit i se zákuskama ![]()
a můžeš mi prosím tě dát nějakej kontakt na tu kadeřnici v jakubově? děkuji
Tak tak holky, ne že na zákusky zapomenete
to bychom měli zkažený celý dýchánek ![]()
@Andrej29 Už toho nakupování fakt nech, nebo budu muset taky ![]()
Jéé a vlastně jsem si taky nakoupila
dvě bodyčka v Lidlu (zase tam měli pár dětských hadříků) a mamča mi koupila dvoje tepláčky a ponožky ![]()
A taky jsem si přivezla z Opavy od kámošky další tašku oblečení a ještě na mě jedna igelitka čeká u švagrové… Takže se už nebojím že bych měla něčeho málo. První ale budu používat ty svoje věci, abych „neničila“ druhým a jen kdyby mi něco pochybělo tak šáhnu po vypůjčeném…
Už se na vás zítra holky moc těším ![]()
@luckaa85 Luci uvědomuješ si že se ti tento měsíc narodí mimino
To je sranda co ![]()