Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, nenajde se tu nejaka tehulka a budouci maminka 2014 v Plzni nebo okoli? Kamaradky se mi odstehovali za chlapama a nemam tu temer nikoho ![]()
Ahoj, já jsem na tom podobně, bydlím kousek od Plzně
kdy máš termín? já už 16.1.2014
Tak to uz mas krasne za par
ja si jeste pockam do cervence… A kde v okoli bydlis? A jak si uzivas posledni tydny?
![]()
Ahojky, holky, kde presneji bydlite? Ja mam termin duben/kveten a jsem kousek za Doubravkou… ![]()
Ahoj holky. Také hledám budoucí maminku z Plzně, která by pak třeba chtěla společně vozit kočárky a teď třeba zajít na čaj a pokecat. Jsem z Plzně - Lochotína a rodím začátkem dubna ![]()
Holky, budu rada, kdybysme pak nekam vyrazily, nebo muzeme i predem. Mate v planu nejake kurzy nebo tehotenske cviceni? ![]()
Nyranska ulice… Jsem teda ja
… Jinak v planu nejaky cviceni mam, tak uvidime po novym roce ![]()
@Pet83 Já přemýšlím, jestli nejít na Bazén na Lochotíně dneska od 17:00. Byla jsem i U Trati v JaA a více se mi líbí na bazénu ![]()
@zizulka Tak to jsme kousek od sebe, já bydlím v Komenského ![]()
@Žandík píše:
@Pet83 Já přemýšlím, jestli nejít na Bazén na Lochotíně dneska od 17:00. Byla jsem i U Trati v JaA a více se mi líbí na bazénu@zizulka Tak to jsme kousek od sebe, já bydlím v Komenského
Jeee tak to je jedna zastavka tramvaji hi
a ty uz mas nejaky deticky nebo cekas prvni?
Zdravím holky
. Tak já bydlím kousíček od Plzně a termín mám stejně jako @vlastule30, 16.1.2014
. Nějak to uteklo ![]()
@zizulka Já čekám první a je mi 26 let. A ty? Ty jsi v kolikátém týdnu?
Tak ja taky prvni
27 mi je a zaciname 10ty tyden… Takze jsem porad nervni ![]()
@Zorka4 píše:
Zdravím holky. Tak já bydlím kousíček od Plzně a termín mám stejně jako @vlastule30, 16.1.2014
. Nějak to uteklo
Taky zdravim
tak to mate za par
To ja si jeste pockam…