Maminky Plzeň a okolí 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2175
16.12.13 21:31

@zizulka Co v práci? Nezlobili? My už máme kočárek u našich. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.12.13 21:50
@Žandík píše:
@zizulka Co v práci? Nezlobili? My už máme kočárek u našich. :-)

Ubezpecuju, ze je 21:50 a ja stale sedim u PC a jsem stale v praci… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
16.12.13 21:55

@zizulka To je hrůza :-( Měla bys být v posteli a odpočívat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.12.13 22:08
@Žandík píše:
@zizulka To je hrůza :-( Měla bys být v posteli a odpočívat :palec:

To mi rika pritel porad, ale bohuzel to ne vzdy jde.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
17.12.13 13:51

@Žandík chodim cvicit na masarykovo namesti, postilovna Profitsport. Vyhovuje mi, ze je nas tam jenom par a takova pohodicka :) Zitra uz jdu naposledy, po novem roce se z baraku nehnu :lol: :lol:

@zizulka tak to si tedy uzivas predvanocni cas, hlavne odpocivej, prace neutece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.12.13 14:20

@vlastule30 … Jenze sef to asi nepochopi, ale dneska se me ptala jestli UZ chci neschopenku, tak bych rada po Novem roce udelala paapaaa, uz se na to tesim :)

Jinak mame 3,8 cm dneska a odebrali mi spousty krve a poslali na genetiku, tak verim, ze budou vysledky v poradku :) A 27.12. jdeme na velky UTZ…
Dneska jsem na zizalku koukala - ta potvora lezi jako ja - celej den na boku, jen kdyz si lehnu na zada, tak je na zadech :lol: Si vybrala pozici… Jinak jsem zacala premyslet - kdyby to byl kluk, tak co budu delat :D Ja uz se psychicky pripravuju na pleteni copanku :D : : Ale hlavne zdravi!

Jinak jsem se chtela zeptat, kamoska mela PN udelanou tak, ze jednou za mesic mohla na vikend jet za rodicema, meli jste to taky tak? Nebo da se to tak nejak udelat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
17.12.13 14:51

@zizulka kdyz mas neschopenku a potrebujes jet pryc, tak je treba nahlasit to vcas u doktorky, oni tam vyplni takovej papir, zmena pobytu pri PN, to musis odnest na socialku, min. den pred odjezdem :) nebyva v tom problem, pokud nemas tak rizikove, ze bys musela treba jen lezet. Jinak vychazky jsou omezene na max. 6 hodin denne, mela bys je dodrzovat i u rodicu napr. nebo kamkoli bys jela.

Tak to se ma mimik k svetu, to je moc dobre. Ja jdu take zitra na kontrolu, uvidim, jestli uz mi bude delat ozvy, kdyz jsem uz 36tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
17.12.13 15:28

@vlastule30 A tam na tom náměstí je nějaká porodní asistentka? Říkáš, že je to tam dobré, jo? Já jsem zatím byla v JaA U Trati a na bazénu na Lochotíně a na bazénu se mi líbí víc, ale tam bylo tak 12 holek.

S tou neschopenkou nevím, já nikam nechodím, ale také jsem slyšela, že se dá změnit adresa, kde jsi, tak to asi jde :palec:
Nevíte, kdy se nastupuje na mateřskou z neschopenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
17.12.13 16:38

@Žandík na materskou se nastupuje 6 - 8 tydnu pred terminem porodu, ja jsem sla sest, kdybych chodila do prace, sla bych osm :D me to JaA hrozne rozciluje kolik je tam porad lidu, tady je nas treba max. sest holek na lekci :) adresa se da zmenit v pohode, jela jsem jednou na tyden k nasim a bylo to v pohode, jen se to musi dat vcas na tu socialku, aby pak nebyly zbytecny komplikace, kdyby te nahodou prisly zkontrolovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.12.13 20:17

Vlasti milacku, to mi chces jako rict, ze kdyz budu chtit jet na vikend k rodicum, budu behat porad vyplnovat nejakej blbej papir? :-O… A jeste behat na socialku kvuli vikendu v mesici? Ze me strasis, ze jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
17.12.13 20:59

@vlastule30 Takže ty jsi byla na neschopence? A přišli na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
17.12.13 21:15

@Žandík jj byla jsem od cervna na neschopence, kontrola neprisla, ale ja jsem takovej posera, ze jsem ty vychazky skoro vzdycky dodrzela :) ale je to dost neprijemny, porad hlidat cas kdy muzes jit nakoupit atd. jakoby v tehotenstvi nebylo uz takhle dost starosti

@zizulka strasit jsem te nechtela, ale je to tak, papir ti vyplni sestra u doktorky, na tobe bude ho tam dopravit, i kdyz nektery ordinace to tam posilaji. Me rekli na zacatku hned, dodrzuj vychazky, v dnesni dobe chodi i na tehotny. Osobne nikoho neznam na koho prisli, ale kdyz zalovis tady na diskuzi tak zkontrolovanych tehuli neni zrovna malo :,( je to proste sprosty, prudit tehotny a ne nejaky simulanty :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
17.12.13 21:28

@vlastule30 To mi povídej. Mě ty vycházky také prudí :-( Proto se ptám, kdy se jde na mateřkou, to už na mě nemůžou. Já se teda také kontroly bojím a je to nefér… Dříve to šlo s neomezenými vycházkami a teď prudí. To je stejné jako s lidmi, co mají rakovinu a prudí je vycházkama, to se mi také nelíbí :cert:
Myslím si, že takoví lidé jsou rádi, že jsou a oni na ně takhle a na ty, co se jen ulejvaj z práce několikrát za rok??? Na ty by měli chodit. Já vždy nemoce přecházela a pak se mi to nevyplatilo, měla jsem zápal plic. Tak jsem si pak brala vždy dovolenou na marodění… A teď jsem doma a jsem za to ráda, protože mám klid… Já prostě nejsem typ, co nad vším mávne rukou a neřeší to, proto jsem si i ten stres více připouštěla k tělu a jsem ráda, že jsem doma. Ale pokud se jde 6 týdnů před porodem, tak to je pohoda. To už mám za pár. Do půlky února vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
19.12.13 10:09

@Zorka4 ahoj, tak jak si dopadla u doktorky? Doufam, ze vse v poradku. Me nakonec ozvy nedelala, ze az pristi tyden, dela je az v 37tt, kdo se v tom ma vyznat. Nabrala mi nejake vzorky na streptokoka a jinak je vse v poradku, malej lezi jak ma a ven se zatim rozhodne nechysta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
19.12.13 10:22

@vlastule30 Ahojky. Jak se máš? Já byla dneska na cukrovce, odpolko budu mít výsledek :-) Ještěže už to mám za sebou - ta medicínka mi nechutnala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová