Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
3.3.14 20:04

@Andrej29 hele ty si pak budes moct otevrit obchod jak tak vidim tu tvou vybavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.3.14 20:04

@kachnickakac tak to ji nemusím brát ;), je to šikovný, moc se mi to líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.3.14 20:06

@kachnickakac viď? ale víš co, ty dvě bílé jsou ještě po mně a Mirkovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.3.14 20:06

@Andrej29 klido dovez nevim jestli je to stejne nebo ne.. jestli ti to neva ;-) si to osaham, třeba si nakonec koupim svou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
3.3.14 20:13

@Andrej29 sejdem se u cukrárny u tety, já tam budu cca 13.45 uvidíme jak přijede bus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.3.14 17:21

Tak se mi holky zdá, že se mi ten můj prďola nějak otáčí. Levou stranu jsem měla vždycky takovou měkkou a teď to mám nějaké tvrdé na obou stranách, jako by tam ležel napříč nebo co :-D ani pohyby dneksa už necítím jako vždycky, ale možná se jen otočil zády… Tak uvidím no :-)

Včera jsem koukala na ty „4 v tom“ na ten porod a Andrej nebylo to tak hrozné… jen chudák to měla tak dlouho no, tak byla unavená ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
5.3.14 18:11

@kachnickakac že by si dal kluk říct a otočil se? Uvidíš v pátek na kontrole :)
Právě, že ten porod byl dlouhej, to se mi nelíbí, tak to nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.14 10:40

@Andrej29 No tak to byla si planý poplach :mrgreen: od večera mi už zase pěkně masíruje podbříšek… Asi byl fakt otočný zádama ven. No uvidím co zítra na kontrole. Hlavně doufám, že bude nález na číplu stejný jako v Opavě, že už se víc nezkrátil… Určo vám dám pak vědět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
6.3.14 10:42

@kachnickakac ahoj tak zítra dej vědět, třeba se fakt zkusil otočit a ještě se mu to povede

já jdu dneska zase na pásy a na prohlídku porodnice tak večer písnu jak to probíhalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.3.14 10:59

@kachnickakac tak ten náš buřtík se od rána mrská jak kapr ve vodě, že vůbec nechápu, jak může kopat na tolika místech najednou.. Takže taky těžko říct, jak je natočenej, končím se spekulacema a uvidím v pondělí :) Už se té kontroly nemůžu dočkat, ale krátí se to, měsíc zase utekl jako voda… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.14 11:27

@Andrej29 My to fakt máme nějaké stejné, včera jsem do něj musela píchat jestli tam je a dneska celé dopoledne se mele jako o život :-D jen teď si asi na chvíli zdřímnul :-D

@luckaa85 Jéé ty se máš, já se nakonec budu muset domluvit s mamčou od kámošky, je porodní asistentka, tak prý nás veme do porodnice a provede sama, když jsem ten kurz vypustila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
6.3.14 11:42

@kachnickakac vidíš to budeš mít dobrý. a jak se ta paní jmenuje? prej jich tam je snad 6 těch PA, já znám jen ty dvě co nám i předcvičujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.14 12:25

@luckaa85 Paní Dvořáková, aspoň jestli se jmenuje stejně jako ta moje kamarádka :mrgreen:
Hele ty sis asi nějak vymazala celý ten tvůj popisek když sis měnila ten metřík ne? Máš tam jen 6.3. KO (to jako že jsi „KO“ :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.3.14 13:26

Holky jaký budete kupovat teploměr na měření teploty, nějak si nevím rady, co vybrat, měla jsem vyhlídnutý Thermoval Duo scan, samozřejmě opět recenze půl na půl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.14 14:05

@Andrej29 Já už ho mám doma - kupovala jsem ho když jsem byla nemocná ve 3.měsíci, nechtěla se mi měřit teplota normálně tak sme ho koupili, říkala jsem si že ho pak budu mít i pro mimi ;-) Já jsem zatím spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová