Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
6.3.14 15:30

@kachnickakac tak jsem ho nakonec objednala - za 749,– Kč a jako dárek je k tomu lahvička Avent 125 ml a dětské vatové tyčinky.. Objednala jsem celkem za 1700,– ale mám prakticky vše.
Vzala jsem ještě odsavačku hlenů na vysavač, dětské nůžky a kartáč na vlasy, 2× ty vložky, jedno balení kalhotek, pak Bepanthen 100g (ten je teda docela drahej, tak snad je k něčemu), jo a ještě vložky do podprdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.14 15:44

@Andrej29 To to letí ty penízky co :mrgreen: Já zas dneska objevila nějakou přírodní kosmetiku co doporučujou holky na FB… není ani drahá, tak ji asi zkusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.3.14 15:47

@kachnickakac ani nemluv, penízky lítají ani nevím jak.. Ale jak říkám, už nic pořizovat nebudu, jen ještě za ty kupony z DM pleny a nějakou tu mycí emulzi, ale to mi chce koupit mamča ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.14 16:01

@Andrej29 Ty jo mi nikdo nic koupit nechce… nikdo se mě na nic neptá :nevim: vím jak to dopadne, až se Pepík narodí tak mi všichni donesou jednorázové plíny, které nebudu používat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.14 16:03

Tak Péťa je na veletrhu v Brně, pokud tam hned vememe kočárek, tak budeme mít 15% slevu oproti internetovým cenám… a budeme ho mít už dneska doma :dance: Tak vám ho vyfotím až ho dáme do kupy ;-)
A taky nám přišlo pískoviště na chalupu :potlesk: letos si tam budu hrát sama :mrgreen: ale příští rok už tam bude řádit Pepan, Vojta a Ondra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.3.14 16:22

@kachnickakac no pěkný :palec:, určitě ho vyfoť, se ráda pokochám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
6.3.14 20:17

@Andrej29 tos pěkně nakoupila teda, polovinu věcí vůbec nemám

jinak já mám taky Thermoval teploměr ale ten obyč za 150,– myslím že to stačí uvidím

jinak v boxu na kurzech jsem dostala vzorky Sudocremu, ten je prej taky super na zadeček třeba, já Bepanthen používala na bradavky, taky byl dobrej.

ale sudocrem prej nemusíš oplachovat před kojením tak nevím

ještě mám nějakou mast na bradavky z Rosmana, tak je super @kachnickakac pískoviště super, jinak to KO znamená kontrola, metřík předtím už byl dlouhej tak jsem to smázla

jo a byly jsme v té porodce na prohlídce tak to bylo fajn to vidět ;), hlavně ty maminy jak se jezdí s prckama do jídelny na návštěvy…návštěvy nemůžete mít na pokoji. jinak ty pokoje jako porodní a pak na šestinedělí jsou fajn, takový fakt domácí, příjemný. myslím že to bude fajn

jo a předtím jsem byla na monitorech, tak mám ukázkový pohyby a srdíčko a tak jsem moc ráda, porod se nechystá.

v úterý se ještě určitě dostavím, a můžem slavit, v pondělí mám narozky, tak se ještě pak domluvíme. záleží jak na tom budete.

jo a dr. Bisták je sice mladej ale sympatickej ;) vypadá trochu jako Jáchym z Ordinace, jestli víte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.3.14 20:45

@luckaa85 ten Bepanthen se právě taky nemusí omývat, což je super. Vzorek Sudocremu mám taky a v porodnici v tom boxu, co se dává je myslím taky.
A gragulace ke vzornému monitoru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.3.14 20:47

To, že nemůžou být ty návštěvy na pokoji je právě naprd, proto chci ten nadstandard, protože si myslím, že tam to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
6.3.14 21:51

@Andrej29 aha tak to jo, já nadstandart nechci, klidně vyjedu s mimčem se projet, je to kousek do té jídelny, ale na pokoji jsou jen dvě maminky, tak to mi přijde v pohodě ;)
ale měli tam pěkně přetopíno, možná si to s tím županem ještě rozmyslím

nadstandart říkala už myslím 600,–/den je to možný asi jo?

jo a co plínky jaký budeš kupovat? já dneska koukala v DM na Babylove a četla jsem na ně dobrý recenze tak asi vezmu ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.3.14 09:57

@luckaa85 tak já bych ten nadstandard až tak nutně taky nevyžadovala, ale štve mě, že i s tím tatínkem musíš do té jídelny :(. Přece jen bych chtěla s ním a prckem nějaké to soukromí.. Ani nevím, kolik stojí, ale stejně si myslím, že nebude volný a kdoví, jestli až tam přijedu si vůbec na nějaký nadstandard vzpomenu :mrgreen:

Plenky zatím pořád nemám a nevím, nejspíš koupím ty bílé Pampersky, líbí se mi na nich i ten proužek, co ti ukáže, jestli je plína suchá nebo je v ní nadílka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.3.14 09:58

@kachnickakac čekám z dnešní kontroly jen a jen samé dobré zprávy :! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1756
7.3.14 10:03

@Andrej29 to jsem ti chtěla napsat včera že nám říkali že nadstandart jde udělat vždycky, že je to prostě normální pokoj, akorát tam budeš sama, to je celý, takže pokud nebude moc rodiček tak by to asi šlo. ale nevím jestli na tom nads. budeš moc mít návštěvy no, to netuším…

jo a mají cca 90 porodů měsíčně, to je docela dost že jo? mě to tak přijde, na to, že to není krajská nemocnice.

ty jo to je dobrý s těma plínama, s tím proužkem to jsem nevěděla :mrgreen:

@kachnickakac co kočárek? jo a chci se zeptat na tu přír. kosmetiku jak jsi včera psala, co je to zač?

jinak mě tak všechno holky bolí, včera ještě docela ok, ale dneska jsem jak…ty nohy a kyčle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.3.14 10:11

@luckaa85 právě, že jsem slyšela, že tam těch porodů je hodně a v mým termínu tam bude určitě přeplněno :mrgreen: takže pochybuju, že by mi jen tak jeden pokoj nechali, abych tam mohla být sama, no uvidíme..
Vůbec se ti nedívím, že tě vše bolí, mě taky, hlavně v noci ty kyčle, jak spím na boku.. Dneska mě dokonce ve dvě probudilo neskutečné pálení žáhy, že se mi chtělo až zvracet, byl to strašnej stav :( Načisto ti závidím, že už vidíš cílovou rovinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.3.14 16:12

Ahoj holky tak už jsem tady…
Kontrola dopadla dobře, od minulého pátku žádné změny, nakonec jsem prý i uplně zavřená, čípek kratší ale to prý zas až tak moc neva.. co je znepokojující, že je malý natlačený úplně dole, mám jen ležet a ležet ať vydržím aspoň do 23.3., pak už to je prý úplně v pohodě a to mě prý vyžene i na procházky :-D

Jinak je stále dolů zadečkem, nepředpokládá se už otočení (ale prý kdo ví…) nicméně 18.3. jdu na další kontrolu a pokud bude pořad koncem pánevním, tak už mi domluví konzultaci v poradně pro porody císařským řezem.. Lehce uvažovala nad normálním porodem ale nakonec jsme hned řešily císaře…

Jinak ty nadstandardy - jak píše Lucka, pokud je místo, udělají ho z každého pokoje, návštěvy na nadstandardu jsou určitě možné, partner tam stebou může dokonce i spát a být celou dobu…

@luckaa85 Ta přírodní kosmetika se jmenujé Eoné - vyrábí toho medvídka na umývání prdýlky miminům a taky spoustu olejíčku a tak…
Tady jsem zatím našla nejlevnějšího toho medvídka: http://www.eclovicek.cz/…adecek-eone/
Budu si ho tam asi objednávat a možná i Lalium mast na opruzeniny (kdyby náhodou), no ještě si to musím prohlídnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová