Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
22.1.14 11:34

:dance: :potlesk: To to bylo složíté to zapnout :lol: Už tam ty Vaše metříky vidím :dance: Ještě mi holky poraďte ja si to tam můžu dát já a už vám dám pokoj :hug: A mooooc děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.1.14 11:42

@luckaa85 Jéé já bych šla tak ráda taky cvičit.. No musím počkat do dubna, pak už semnou bude „cvičit“ prcek :-D

@Andrej29 Zvaž určitě tu přednášku, fakt si myslím že to je ku prospěchu. Navíc tím že rodíme stejně tak bychom mohli jít spolu, aspoň bys tam nebyla sama ;-)

Jinak holky, včera jsem přišla domů, pak nám přivezli přebalovák a police do skříně, tak jsme ustavovali a uklízeli, ještě jsem nafotila výbavičku oblečků (zjistila jsem že některé 62 odpovídají vel.56 a třeba naopak, a 68 jsou stejně velké jako 62… takže velikostma se už řídit moc nebudu :-) ) no a pak mě pěkně začlo bolet břicho. Takže v 8 jsem zalehla s porcí magnezka a ještě dneska mě dost pupek pobolívá, takže se z postele nehnu ani na krok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.1.14 11:47

Zde jest Pepíkova výbava, upřímně jsem se trochu zděsila když jsem to viděla takhle rozložené, snad všechno použiju… Dala jsem si zákaz už cokoli nakupovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
22.1.14 12:41

@kachnickakac tý jo máš toho dost, taky asi nafotím. máš moc pěkný věci.

já budu taky asi objednávat z toho brněnskýho minišatníku, jak tu někdo psal, možná to byla Andrejka.

tak hlavně lež at je ti lépe.

jo jinak holky, 8.února je ve Starči v sokolovně dětská burza-prodej dětských věcí…kdybyste chtěli jet se taky třeba mrknout. já pojedu určitě, mají tam mít věci z Nextu, prostě z Anglie atd.
je to sobota a už dopoledne od 9 tak se pak můžem domluvit.

jo a na ten kurz určitě si zavolejte co nejdřív, z vlastní zkušenosti říkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.1.14 12:50

@luckaa85 Jo jo nafoť, hele ono to ve skříni nevypadalo takové množství. Třeba když taky rozložíš tak toho budeš mít podobně :-) Já mám mezi tím i pár kousků co už jsme dostali od rodiny.. Mám to do velikosti 68 tak snad to bude tak na půl roku… ale fakt se bojím abych ty prťavé věci použila :?

O tom babyfashionu vím, měla si to na FB, mám to v kalendáři a zvažuju zda jet či nikoli :mrgreen: bojím se opětovných útrat (to stejné, jestli mám jet zítra mrknout do toho Lídla) :-) No musím ještě probrat s manželem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
22.1.14 12:58

@kachnickakac výbavičku máš moc pěknou, mně mají ještě nějaké věci přijít, tak bych to pak mohla taky zkusit vyfotit takhle hromadně, ale myslím, že jsem na tom podobně, možná toho mám ještě víc :oops:, taky bych se měla už krotit..
Klikni si třeba na můj metřík a ono tě to navede, zadáš si tam svoje údaje a potom na konci zkopíruješ adresu a to do Nastavení (vedle Odhlásit se) - Podpis uživatele v diskuzi. Tam vlastně můžeš napsat cokoliv a bude se ti to vždy pod příspěvkem ukazovat + se tam může dát ta adresa metříku ;)
Nevím, jestli jsem to ale napsala srozumitelně, kdyby ne, tak se ptej :D Já to zkoušela taky několikrát, protože těch adres na zkopírování je tam víc.. Až pak jsem přišla, že musím zkopírovat myslím tu s http, ale http musím umazat.. :oops:

@luckaa85 o té Starči vím a právě nevím, jestli tam mám vůbec jezdit, když vidím kolik toho už mám :nevim: Bojím se, že to ten náš prcek vše ani neunosí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
22.1.14 13:01

@kachnickakac kecám z hladu :mrgreen: http tam je, ale tuším, že jsem tam musela něco umazat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.1.14 13:01

@Andrej29 Zkusila jsem to nějak udělat, klikla jsem na ten od Lucky a pak si přečetla žes mi napsala postup :) moc děkuji… už mám taky metřík :potlesk: Možná ještě zkusím i ten tvůj, líbí se mi že to tam je na týdny a dopočítává to i dny do konce..
Tak to jsem ráda, že neblázním sama :lol: Bála jsem se, že toho mám fakt hodně, ale jestli píšeš že toho máš možná i víc tak jsem v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
22.1.14 15:46

Hezký metříky máte holky

tak s tou Starčí uvidíte, je to až za 14 dní @kachnickakac jo do lídlu zítra jdu v Jihlavě ale až odpol. a nevím kolik toho ještě zbyde tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
22.1.14 19:18

Holky, tady mají taky moc pěkné věci www. babyboutique… úplně slintám nad http://www.babyboutique.cz/…a-s-koziskemhttp://www.babyboutique.cz/…lene-kapsace

ale musím být silná a odolat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
22.1.14 22:06

Kdyby byly potřeba doplnit ještě zásoby :D, našla jsem stránku, kde jsou bodýčka úplně za pusu…
 http://www.detsky-obleceni.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
23.1.14 12:48

Tak jsem si dala taky tu práci a věcičky rozložila a to se musím přiznat, že to není ještě všechno.. (jsou to teda věci 56-62, v 68 jsou tam jen 3 kousky) :oops:
To mi mají přijít ještě 2 polodupačky + 1 kabátek vel. 62 a pak od vel. 68 - maskáčový polodupky + overal (z army shopu, překvápko pro tatínka :D ), tričko s dlouhým rukávem, 2× bodýčko a mikinka.

Dívám se, že jsem nakupovala tak nějak v podobných barvách, ale alespoň se mi to bude dobře prát :) V té vel 68 jsem to brala už barevnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.1.14 17:03

@Andrej29 Jééé taky pěkná výbavička, vypadá to na moc pěkné kousky :-) už se těším až ty naše prcky v tom oblečení uvidíme :-D

Tak dnes holky na FB psaly jaké byly návaly v Lídlech po celé ČR, prý jako za komunismu když se čekalo na banány :-D Já nakonec nejela, rozhodla jsem se, že už s tím nakupováním opravdu přestanu a počkám až se malý narodí a až pak budu dokupovat :-) Švagrová mi včera řekla, že ani na jedno ze dvou dětí nenavlíkla 56, že hned musela dávat 62, tak radši počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
23.1.14 17:16

@kachnickakac Já už taky nic kupovat nebudu, spíš se příští měsíc vrhnu na ty věci okolo, jako ještě nějaká osuška, hřebínek, odsávačku do nosu a tak.. A asi pomalu schystám i tašku do porodnice, abych měla klid.. Kdyžtak nám sem @luckaa85 hoď ty odkazy na ty sexy kaťky, jak si říkala :)
Mně dneska psala kolem jedné tchýňka, ať do Lídlu vůbec nejezdím, že tam mají lautr prd :), akorát koupila 3 páry ponožtiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.1.14 17:41

@Andrej29 Já si myslela, že to tak dopadne… ráno nátřesk a vše přebráno…
No já si taky musím všecko sepsat a dokoupit ty „prkotinky“ co píšeš (hřebínek, nůžtičky, odsávačku a tak…)
Jo jo @luckaa85 prosím pošli ty věci co sis nakoupila. Až bude chvilka zaběhnu do lékárny a taky pomalu připravím, ikdyž je ještě hafo času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová