Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kachnickakac jé to je náhoda a v kolik jste byli na chalupě? my totiž byli odpol.na procházce a zrovna jsem o vás říkala příteli-jako že jste tady koupili chalupu atak.
my tu bydlíme v takovým baráčku vedle bývalé jednoty, zvenku je to trochu ruina ale vevnitř už to začíná vypadat k světu ![]()
ty testy budou nejspíš nějak třeba od 25.-29.týdne, možná to každýmu dělají jinak ale tak bud ráda že je budeš mít za sebou.jsem se na ně ptala minule doktorky, tak říkala at se na to moc netěším, tak jsem zvědavá co mě čeká.
@luckaa85 Já už na tom jednou byla (myslím v první třídě), nějak mi našli cukr v moči nebo co, tak se báli cukrovky. Nakonec vše OK. Takže už tak trochu vím co mě čeká.. Nebylo to nic hrozného, jen ten nápoj je nechutný. Ale mám doma tu lahvičku a je to snad jen 200ml, minule mi připadá že jsem měla tak půl litru (ale byla jsem prcek, tak možná to mám zkreslené
)
Ta bývalá jednota je to, jak tam teď stojí ta budka na občerstvení? Škoda, že jsme se nedomluvily
Snad výjde tento čtvrtek!
Jo jo ta budka jak tam stojí tak přes cestu hned vedle bydlíme. on ten baráček není moc vidět. ze silnice třeba.
no já pojedu ve čtvrtek autem do třebíče tak budu mít dst času jako že se nemusím ohlížet na bus, takže záleží kdy ty budeš mít čas.
v jysku mají slevy na povlečení tak se tam chci mrknout.
No spíš to asi bude záležet na tobě a tvém vyšetření
Já mám sice od 10 do 12 vycházky, ale pokud budu počítat s tím, že někam vyrazím, tak zítra řeknu sestřičce ať si poznačí, že ve čtvrtek nebudu doma…
Holky budete mít ještě některá ve čtvrtek čas na „seznamku“ ![]()
Holky, já bych moc ráda a to vážně..
Jenže tu budu mít celý den mamku na návštěvě, jezdí na rehabilitace, takže bývá u mě.. Navíc mám vycházky až od 13:00.
@Andrej29 Tak mamču posaď na hodinku k telce
Samozřejmě si dělám srandu
Doufám že to nebude poslední setkání, navíc asi se nám nikdy nepodaří potkat se všechny najednou! Tak pak zkusíme vymyslet nějaký další termín.
@Andrej29 to je škoda ale tak třeba příště. já bych to takz nedala, taky mám vycházky od 13.tohle je jen že jedu k dr.
@kachnickakac no tak já myslím že tak do 10 tam budu a pak se uvidí. ale třeba zítra řekneš ty že to bylo rychlý a já to budu mít podobně
dovezli sušku hurá, už se mi nebude prádlo válet po baráku ![]()
@luckaa85 No mělo by to probíhat tak, že ti vemou krev, vypiješ tu dobrotu, za hodinu další odběr a za další hoďku ještě jeden. Tzn. předpokládám, že tak 2,5 hodiny tam strávíš… Ale uvidím co zítra, ještě upřesním ![]()
Sušička je božíííí, my ji pořídili před Vánoci a nemůžu si to vynachválit, za den 3 pračky, vše ještě ten den uklizeno ve skříni, žádné sušení, žehlení, prostě nic
Gratulace k novému pomocníkovi ![]()
@kachnickakac děkuju já se tak těším až jí začnu používat, jak říkáš dobrej pomocník, a hlavně až bude malej a víc prádla tak se už tuplem bude hodit.
a co máte prosím tě za značku? my Electrolux, ona byla těsně po vánocích za dobrou cenu tak jsme do ní šli
aha, tak to tam možná strávím víc času než jsem si myslela.no nevadí
My jsme koupili Bosch, mají ji známí a jsou moc spokojení, tak jsme ani jinou nehledali + jsem chtěla s tím tepelným čerpadlem, ušetří dost energie… Ale jinak si to vzal pod křídla manžel, takže jsem to moc neřešila a moc se v tom nevyznám. Ale spokojenost maximální, budeš určitě taky spokojená ![]()
@kachnickakac jo přesně, my takz chtěli s tepelným čerpadlem, jinak je to asi dost žrout energie.tak snad to bude fajn a budem obě spokojený, nebo ty už teda jsi.
to je právě dobrý, že máš od někoho nějakou recenzi na to a víš do čeho jdeš, i když samozřejmě se taky může něco porouchat nebo tak.
@luckaa85 Jo jo porouchat se může něco i na špičkovém zařízení, tak snad bude Vám i nám sloužit bez poruchy ![]()
Tak mám za sebou ty testy na cukrovku - probíhalo to tak jak jsem psala. Zašla jsem k sestřičce na gyn.pro žádanku, pak na 1. odběr (chodím na polikliniku takže to tam je o patro níž), počkala jsem 10minut než ten první odběr vyhodnotili, pak jsem vypila ten výborný nápoj. Po hodině 2. odběr a pak po další hodině 3. odběr - tzn. celkem cca 3 hodinky. Doporučuji si vzít knížku nebo časák ![]()
Ve čtvrtek budou výsledky tak snad bude vše OK, neumím si představit že bych měla nasadit nějakou dietu ![]()
Ahoj tak to je fajn ře budu tak brzy výsledky, ale tři hodinkzy to je teda doba.
já myslela že takz chodíš k janíčkovi, promin jsem to spletla. já to teda budu mít vše tam, i prohlídku jestli bude dělat. ale můžu prý odejít během tý dobz, tak jestli to půjde tak si oběhnu nákupy ještě.
AHOOJ! chci se zeptat, nevíte některá, prosím vás jestli můžu maturovat těhotná?…Jestli to nějak nevadí učitelům, to by byl můj konec ![]()