Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky dnes mi přijede přítel ale až večer, a už se těším ![]()
@kachnickakac jo vidíš ty body jsem včera v CA viděla, a právě jsem koukala že jsou s krátkým, těch mám docela dost.no já věci do porodnice asi fakt mám všechny, kromě plínek.
jo hoky já jedu na těhu cvičení v úterý takže se můžem potkat která budete mít čas a zajít na kafčo. třeba už nás bude víc ted.
@luckaa85 A v kolik by to v to úterý bylo?
Jinak holky, kdybyste ještě některá chtěla dokoupit nějaké oblečení a výbavičku tak v Lidlu bude akce:
http://www.lidl.cz/…/nabidka.htm?…
@kachnickakac no cvičení je od půl 4, ale budu v třebíči už dřív, takže klidně můžem někam zajít.
na lidl jsem koukala mají tam krásný věci, ale asi se tam ve čtvrtek nedostanu, nejbližší je v třebíči a to budou mít rozebraný už myslím.
Holky tak co v to úterý? Která byste mohla? Já můžu od dvou, pokud byste se sešly dřív, tak za váma dorazím ![]()
Holky tak co zítra potkáme se, popř. kde? Preferovala bych město pokud by šlo ![]()
@kachnickakac já pořád můžu, takže bych setkání spáchala..
Stačí se jen domluvit kdy a kde
Akorát nevím, kam přímo na městě sednout, možná Kleopatra?
@Andrej29 No my byli minule s @luckaa85 na Holiday
Je tam klídeček. Kleopatru neznám
Tak můžem ten Holiday ve 14 hod?
Kdyžtak mi prosím na sebe pošli telefon do soukromé zprávy, já ti pak pošlu mé na mobil ![]()
Holky já se sem nedostala, tak ve 14 holiday beru dnes teda.
Super domluveno. Pokud by chtel jeste nekdo prijit tak jste holky vitane ![]()
@Andrej29 @luckaa85 Holky já jsem asi slepá
ale nevím jak zapnout ten metřík atd. Poradíte mi nějak polopatě, kde mám kliknout ![]()
@kachnickakac pod nadpisem Třebíč - maminky čekatelky dáš zapnout podpisy ![]()
@kachnickakac jo jo jak píše Andrea tak by ti to mělo jít zapnout.
tak jsem holky byla na tom těhu cvičení a bylo to fajn, pěkně jsme se protáhli a nejlepší byla relaxace na závěr, asi čtvrt hodky jsme jen leželi až jsem málem usnula
a jinak jsem moc ráda že jsem si dalav holiday jen dezertík jinak bych se tam válela jako sud.
jinak předcvičuje por. asistentka která by pak měla být i v porodce, a je sympatická tak třeba jí v u porodu budu mít a nebudu se bát.
@luckaa85 tak to je fajn, že se ti to líbilo.. Taky bych do toho šla, kdybych neměla ty problémy.. Ale docela jste mě navrtaly s tím předporodním kurzem, musím to nějak namyslet ![]()