Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1744
17.1.14 13:10

Ahojky dnes mi přijede přítel ale až večer, a už se těším :dance:
@kachnickakac jo vidíš ty body jsem včera v CA viděla, a právě jsem koukala že jsou s krátkým, těch mám docela dost.no já věci do porodnice asi fakt mám všechny, kromě plínek.

jo hoky já jedu na těhu cvičení v úterý takže se můžem potkat která budete mít čas a zajít na kafčo. třeba už nás bude víc ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.1.14 13:41

@luckaa85 A v kolik by to v to úterý bylo?

Jinak holky, kdybyste ještě některá chtěla dokoupit nějaké oblečení a výbavičku tak v Lidlu bude akce:
 http://www.lidl.cz/…/nabidka.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
18.1.14 15:30

@kachnickakac no cvičení je od půl 4, ale budu v třebíči už dřív, takže klidně můžem někam zajít.

na lidl jsem koukala mají tam krásný věci, ale asi se tam ve čtvrtek nedostanu, nejbližší je v třebíči a to budou mít rozebraný už myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.1.14 12:23

Holky tak co v to úterý? Která byste mohla? Já můžu od dvou, pokud byste se sešly dřív, tak za váma dorazím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
19.1.14 12:55

Já bych kolem té druhé taky mohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.1.14 16:42

Holky tak co zítra potkáme se, popř. kde? Preferovala bych město pokud by šlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
20.1.14 17:45

@kachnickakac já pořád můžu, takže bych setkání spáchala.. :) Stačí se jen domluvit kdy a kde :) Akorát nevím, kam přímo na městě sednout, možná Kleopatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.1.14 20:53

@Andrej29 No my byli minule s @luckaa85 na Holiday :-) Je tam klídeček. Kleopatru neznám :-( Tak můžem ten Holiday ve 14 hod?

Kdyžtak mi prosím na sebe pošli telefon do soukromé zprávy, já ti pak pošlu mé na mobil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
20.1.14 21:11

@kachnickakac ok, může být.. :) A přidá se ještě někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
21.1.14 08:48

Holky já se sem nedostala, tak ve 14 holiday beru dnes teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.1.14 09:43

Super domluveno. Pokud by chtel jeste nekdo prijit tak jste holky vitane ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.1.14 18:59

@Andrej29 @luckaa85 Holky já jsem asi slepá :roll: ale nevím jak zapnout ten metřík atd. Poradíte mi nějak polopatě, kde mám kliknout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
21.1.14 19:34

@kachnickakac pod nadpisem Třebíč - maminky čekatelky dáš zapnout podpisy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
21.1.14 19:57

@kachnickakac jo jo jak píše Andrea tak by ti to mělo jít zapnout.

tak jsem holky byla na tom těhu cvičení a bylo to fajn, pěkně jsme se protáhli a nejlepší byla relaxace na závěr, asi čtvrt hodky jsme jen leželi až jsem málem usnula :mrgreen: a jinak jsem moc ráda že jsem si dalav holiday jen dezertík jinak bych se tam válela jako sud.

jinak předcvičuje por. asistentka která by pak měla být i v porodce, a je sympatická tak třeba jí v u porodu budu mít a nebudu se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
21.1.14 20:00

@luckaa85 tak to je fajn, že se ti to líbilo.. Taky bych do toho šla, kdybych neměla ty problémy.. Ale docela jste mě navrtaly s tím předporodním kurzem, musím to nějak namyslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová