Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
23.12.13 05:21

Akorat se stěhujeme o tři ulice dál.. odešla jsem od ní skrz to že (mám za sebou dva potraty nikdy nebyli miminko zdravé né že bych si to jen tak nechala vzít) no a u toho posledního mě tam hnala každej tejden že to bude dobrý ale nějak sem tomu neverila byla jsem i v nemocnici a pak u své nové doktorky Kopřivové která se zhrozila že mě ještě nikdo neposlal do nemocnice že to není zdravé miminko a něco skrz otravou krve.. po té revizi mě paní doktorka co mi to dělala zase zjebala že sem jim tam moc krvácela a proč sem nepřišla dřív.. přestala sem k ní mít důvěru k p. Tlusťošové :) když si přečteš recenze pana Janíčka nebo Kopřivové čteš chválu na paní T. moc ne a co vím tak mnoho těhulí od ní odešlo ale asi závisí na zvyku a když máš před porodem dá se říct tak bych to neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
23.12.13 10:13

@Laura71 ahojky :mavam: Já chodím k doktorovi Janíčkovi a nedám na něj dopustit, párkrát jsem byla i u Kopřivové, když můj doktor nebyl a je taky moc bezva. Nevím teda, jestli Janíček bere, ale Kopřivová myslím ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.12.13 17:46

Tak hlavně aby mimčo bylo zdravé a všechno dobře dopadlo :) Jinak mě vaše reakce úplně překvapili, ja co jsem našla na netu tak to byly samé kladné recenze :-O (teda už si nepamatuju na jakých stránkách..) Já jsem u ní byla zatím jen jednou a byla na mně strašně milá a tvářila se strašně starostlivě. Já mam cca 2 měsíce do porodu, tak už to asi řešit nebudu, pokud se neobjeví něco co by mně u ní zklamalo.
Doufám, že se někdy sejdeme a pokecáme popřípadě i povozíme osobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.12.13 21:40

@Laura71 vítej mezi těhotnými třebíčandami :kytka:
Já paní Tlusťošovou neznám, jsem taky přistěhovalec takže mé znalosti místních nejsou zrovna velké :-D

Tak perníčky nakonec taky nebudeme zdobit, jsem ráda že jsme (respektive hlavně manžel) stihli uklidit, nazdobit stromeček, zabalit dárky a nakoupit… Pořád mě pobolívá břicho, tak jsem z toho taková nervní tak dost času se snažím odpočívat, ikdyž teď to moc nejde :-(

Holky přeju Vám krásné vánoce, spoustu dárečků a hlavně zdravá bříška i s jejich obsahem ;-) a… příští vánoce už ve třech ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.12.13 23:49

Jak já se na další Vánoce s prckem moc těším poslední dobou mám děsný sny… zdá se mi že budeme mít kluka (to není tak hrozný hlavně že je to zdravý) ale pak že porodím o měsíc dřív že dítě ve dvojpokojovém bytě ztratím a hledám ho :zed: už mě z toho těhotenství asi začíná šibat :) ALE PŘEJI VÁM BOHATÉHO ZÍTŘEJŠÍHO JEŽUCHA :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
24.12.13 12:59

Holky krásného ježíška vám přeji, at jsme všechny zdraví i prcci v bříšku, a příští rok už ve třech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.12.13 21:23

Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuze. nejsem čekatelka, mám ročního chlapečka, ale jsem také z TR.
@Laura71 chodím k paní doktorce Tlustošové, jsem u ní spokojená. Je moc milá, nebylo mi hloupé s ní cokoli řešit, vždy mi ochotnš vyšla vstříct. To je jak všude, někdo má bohužel špatnou zkušenost, ale neznamená to, že to musí být pravidlo.

Jinak všem přeju krásná a zdravá miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
29.12.13 11:57

Já netvrdím že je špatná :) akorát říkám že vzhledem mím dvou potratům nemá takové zkušenosti jak Janíček a Kopřivová přeci jen se na to specializují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
29.12.13 12:10

Já paní doktorku Tlustošovou neznám, jen jsem souhlasila s tím, že Janíček a Kopřivová jsou moc fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.12.13 17:37

Ahoj děvčátka, tak jak jse po vánocích? Co bříška, zvětšily se :-D Já teda myslela, že to bude horší, ale za 2 týdny „jen“ kilo nahoře, což je asi dokonce i normální přírůstek :-)
Dostali jsme první oblečení pro Pepíka, tak se na to musím chodit furt koukat, nemůžu uvěřit, že v tom bude naše miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
3.1.14 14:53

Všem krásný nový rok, tak jak jste to prožily? já na silvestra s rychlýma špuntama, a bylo to fajn :mrgreen:

jinak ted ve čtvrtek jedu do třebu k dr. tak už by jsme se opravdu mohli sejít, jestli budete mít čas někdo z vás…

jedu na test na cukrovku, tak teda ještě nevím jak dlouho mě tam budou držet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.1.14 15:46

Holky i Vám krásný nový rok..
@kachnickakac já jsem se z váhy teda dost zděsila, ve 24. týdnu mám nahoře skoro 8 kilo, jestli to takhle půjde dál, tak fakt nevím, jak budu vypadat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.1.14 19:27

Krásný nový rok :kytka:
Tak to já si na Silvestra dala skleničku vína :-), dvakrát jsem si lokla a byla jsem 5 minut na mol :-D

@luckaa85 Já jdu na cukrovku v úterý, můžu pak dát info jak rychle to probíhalo ;-)
Já bych byla pro se setkat, snad nám to tentokrát výjde!!! Kdyžtak holky písněte, která byste ještě mohla ;-)

@Andrej29 Já mám nahoře ve 25tt 5 kilo, myslím že 8 je uplně v pohodě! Teď to půjde nahoru asi rychleji, ale kamarádka co ted rodila nechala v porodnici vše co nabrala a neměla z čeho kojit, tak do dvou měsíců musela s kojením přestat, byla uplně vyčerpaná… takže radši ať máme něco navíc, ať má pak mimčo z čeho papat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
5.1.14 18:14

@kachnickakac ahoj tak to je teda zajimavy ze jsem dal nez ty a jdu na ten cukr az ted.
Me doktor rekl ze se chodi v 29.tydnu.
Ale budu moc rada kdyz pak podas informace jak to probihalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.1.14 10:36

@luckaa85 Jo jo, já byla překvapená, když mi řekla že při další návštěvě udělá i testy (když budu teprve ve 25tt), ale říkala jsem si, že to je asi jedno… no aspoň to budu mít za sebou ;-) Včera jsme se byli kouknout na chalupě, sem na tebe myslela, sem ti chtěla napsat, že bychom se mohly potkat aspoň na chvíli, ale bylo to rychlé rozhodnutí, tak sem si říkala, že si to možná tady ani nestihneš přečíst… Kde tam vůbec vy bydlíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová