Třebíč - maminky čekatelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1739
4.12.13 11:38

@kachnickakac fakt a kde? jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 11:41

@Lucinka0 Jo jo, já myslela ten první screening, my na něm byli právě v Brně ve 13. týdnu - tam to dělají najednou, krevní testy i ultrazvuk a ještě ten den výsledky :-) Bylo to nejdešlí čekání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 11:42

@luckaa85 Je to tam u té kaple na konci Horek směrem na MB, projedeš kolem kaple a hned doleva (je to tam u pole :-) ) jestli chápeš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 11:43

Prvotrimestrální kombinovaný screening a pak vzávorce je napsaný že je to na na Downovu, Edwardsovu a Pautův syndrom.. tak krev mám za sebou jestli je toono a ut za těch 14 dní kdy se dozvím ty výsledky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 11:56

@Lucinka0 jojo, to si myslím, že bude to stejné. Někteří doktoři posílají do Brna, jiní nechávají tady v třebíči.. záleží na doktorovi a taky na tobě! Je to náhrada za tripl testy, které se dělali (někdy ještě dělají) v 16.týdnu.. Tak tfuj tfuj aby bylo vše v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.12.13 12:09

Ahoj holky, můžu k Vám? :) Je mi 31, jsem z Třebíče (Borovina) a čekám první mimčo (kluka). Začínám, 20. týden, ale to můžete vlastně vidět na metříku :) a momentálně vyhlížím pohyby, ale pořád nic, tak jsem z toho nervózní. Jsem na rizikovým a od 14. týdne mám téměř pořád klidový režim kvůli krvácení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 12:22

Ahoj určitě :) já budu jen ráda :) tak lež a užívej si to :) a kdypak jdeš na kontrolu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.12.13 12:43

@Lucinka0 jestli ta otázka byla na mě :), tak jdu na kontrolu k Janíčkovi 19.12. a to na velký ultrazvuk, tak snad dopadne dobře.. Už ležet nemusím, ale nesmím nic tahat, zvedat a musím víc odpočívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 12:45

Já sem tedy byla na ut vcera :D a je krasny ze na to ze mame teprv 4cm slo videt na ultrazvuku ze se v tom brise hejbe ze se jen tak neválí i když nic necítím vím že si tam plave :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
4.12.13 12:59

Já bych se klidně sešla, a někam můžem zajít. aspon mi ukážete nějaký dobrý místa v Třeb. na kafčo a tak. záleží teda jak máte vycházky nebo čas. já mám vycházky, jsem doma teprve druhý týden na neschopence a doktor mi je napsal od 13-19, takže si nemůžu stěžovat.
jinak co jsem četla tak jsem tady z vás asi těhu nejdýl.

ten prvotrim. screening jsem měla nadvakrát, nejdřív mi brali krev a pak za 14 dní jsem šla na utz k Janíčkovi, a hned ten den mi řekli výsledky. mám napsáno v metříku jak to vyšlo. taky jsem měla strach.

jinak ted chodím taky na střídačku k Janíčkovi/ Kopřivová, ptz doktor je dost vtíženej v nmocnici tak třeba tam ani moc není někdy.

co cvičení holky? dali vám letáky o cvičení a kurzech?

a byly jste na kardiologii? já jo, na EKG jako se sebou a pak na srdíčku miminka. u dr. Kozáka

no jak to tady moc neznám tak jsem trochu bloudila ale nakonec jsem vždycky všechno našla. :mrgreen:

@kachnickakac jé to jsem myslela že je to tam. minulý rok jsem kolem chodili se sousedkou na prochajdy. říkala mi o tobě…jmenuje se Kristýna Marková, určitě ji znáš…rodila letos v dubnu. mají holčičku ;)

jedeme nakupovat tak zatím se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 14:52

@Andrej29 Vítej mezi námi :-) Já už cítím pohyby od 16tt, teď už to jde i vidět když mě kopne, ale standardně to prý začíná až kolem 20tt, tak hezky vyčkávej, určitě se brzy ozve ;-) Jinak moooc přeju aby bylo vše v pořádku!!!

@luckaa85 Já nikoho v Horkách neznám, jen sousedy co jsou vedle nás.. my tam býváme jen o prázdninách (popř. víkendech), celé léto jsme to tam opravovali a s nikým se zatím nepotkali, tak jestli si mě ta Kristýna s někým nespletla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.12.13 15:01

Holky tak nahoďte nějaký den na to kafčo. Já mám vycházky od 14 do 18 takže se časově snad nějak sladíme :-D Den mi je jedno!

Jinak do cvičení chodit nemůžu, mám nařízený klid na lůžku.. byla jsem jednou a druhý den mi to hned doktorka zatrhla :-) tak jsem si moc nezacvičila..
Na EKG jsem nebyla, ani jsem o tom neslyšela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.13 15:05

JÁ SE PŘIZPŮSOBÍM :) :dance: :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
4.12.13 20:04

@kachnickakac aha to je škoda s tím cvičením. já bych chtěla chodit, al je to rozdělený do 29.tt a pak od 29.tt, tak budu chodit tak ale to je až někdy v lednu a taky uvidím jaký bude počasí abych tam mohla jezdit. jinak se prý může chodit už od 12.tt.

já na to kafčo bych mohla příští čtvrtek, jsem u dr., ale jedu tam už na 10.30,takže myslím že v 11 jsem hotová a pak uvidím.
ale když se nás třeba domluví víc, tak přijedu odpol i jiný den, klidně. @kachnickakac tak to já se musím sousedky zeptat. nedělala jsi náhodou ve Stingu? realitní kancelář??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.12.13 10:05

Holky v ten čtvrtek dopoledene bych kdyžtak na chvíli mohla - mám totiž vycházky i od 10 do 12 tak bych se kdyžtak připojila. Tak písněte jestli by Vám to vyhovovalo ;-)

@luckaa85 Sousedky se poptej, ale myslím že nás tam fakt nikdo nezná :-) A ve Stingu jsem nedělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová