Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinka0 Jo jo, já myslela ten první screening, my na něm byli právě v Brně ve 13. týdnu - tam to dělají najednou, krevní testy i ultrazvuk a ještě ten den výsledky
Bylo to nejdešlí čekání ![]()
@luckaa85 Je to tam u té kaple na konci Horek směrem na MB, projedeš kolem kaple a hned doleva (je to tam u pole
) jestli chápeš ![]()
Prvotrimestrální kombinovaný screening a pak vzávorce je napsaný že je to na na Downovu, Edwardsovu a Pautův syndrom.. tak krev mám za sebou jestli je toono a ut za těch 14 dní kdy se dozvím ty výsledky ![]()
@Lucinka0 jojo, to si myslím, že bude to stejné. Někteří doktoři posílají do Brna, jiní nechávají tady v třebíči.. záleží na doktorovi a taky na tobě! Je to náhrada za tripl testy, které se dělali (někdy ještě dělají) v 16.týdnu.. Tak tfuj tfuj aby bylo vše v pořádku ![]()
Ahoj holky, můžu k Vám?
Je mi 31, jsem z Třebíče (Borovina) a čekám první mimčo (kluka). Začínám, 20. týden, ale to můžete vlastně vidět na metříku
a momentálně vyhlížím pohyby, ale pořád nic, tak jsem z toho nervózní. Jsem na rizikovým a od 14. týdne mám téměř pořád klidový režim kvůli krvácení ![]()
Ahoj určitě
já budu jen ráda
tak lež a užívej si to
a kdypak jdeš na kontrolu? ![]()
@Lucinka0 jestli ta otázka byla na mě
, tak jdu na kontrolu k Janíčkovi 19.12. a to na velký ultrazvuk, tak snad dopadne dobře.. Už ležet nemusím, ale nesmím nic tahat, zvedat a musím víc odpočívat..
Já sem tedy byla na ut vcera
a je krasny ze na to ze mame teprv 4cm slo videt na ultrazvuku ze se v tom brise hejbe ze se jen tak neválí i když nic necítím vím že si tam plave ![]()
Já bych se klidně sešla, a někam můžem zajít. aspon mi ukážete nějaký dobrý místa v Třeb. na kafčo a tak. záleží teda jak máte vycházky nebo čas. já mám vycházky, jsem doma teprve druhý týden na neschopence a doktor mi je napsal od 13-19, takže si nemůžu stěžovat.
jinak co jsem četla tak jsem tady z vás asi těhu nejdýl.
ten prvotrim. screening jsem měla nadvakrát, nejdřív mi brali krev a pak za 14 dní jsem šla na utz k Janíčkovi, a hned ten den mi řekli výsledky. mám napsáno v metříku jak to vyšlo. taky jsem měla strach.
jinak ted chodím taky na střídačku k Janíčkovi/ Kopřivová, ptz doktor je dost vtíženej v nmocnici tak třeba tam ani moc není někdy.
co cvičení holky? dali vám letáky o cvičení a kurzech?
a byly jste na kardiologii? já jo, na EKG jako se sebou a pak na srdíčku miminka. u dr. Kozáka
no jak to tady moc neznám tak jsem trochu bloudila ale nakonec jsem vždycky všechno našla. ![]()
@kachnickakac jé to jsem myslela že je to tam. minulý rok jsem kolem chodili se sousedkou na prochajdy. říkala mi o tobě…jmenuje se Kristýna Marková, určitě ji znáš…rodila letos v dubnu. mají holčičku ![]()
jedeme nakupovat tak zatím se mějte
@Andrej29 Vítej mezi námi
Já už cítím pohyby od 16tt, teď už to jde i vidět když mě kopne, ale standardně to prý začíná až kolem 20tt, tak hezky vyčkávej, určitě se brzy ozve
Jinak moooc přeju aby bylo vše v pořádku!!!
@luckaa85 Já nikoho v Horkách neznám, jen sousedy co jsou vedle nás.. my tam býváme jen o prázdninách (popř. víkendech), celé léto jsme to tam opravovali a s nikým se zatím nepotkali, tak jestli si mě ta Kristýna s někým nespletla ![]()
Holky tak nahoďte nějaký den na to kafčo. Já mám vycházky od 14 do 18 takže se časově snad nějak sladíme
Den mi je jedno!
Jinak do cvičení chodit nemůžu, mám nařízený klid na lůžku.. byla jsem jednou a druhý den mi to hned doktorka zatrhla
tak jsem si moc nezacvičila..
Na EKG jsem nebyla, ani jsem o tom neslyšela ![]()
@kachnickakac aha to je škoda s tím cvičením. já bych chtěla chodit, al je to rozdělený do 29.tt a pak od 29.tt, tak budu chodit tak ale to je až někdy v lednu a taky uvidím jaký bude počasí abych tam mohla jezdit. jinak se prý může chodit už od 12.tt.
já na to kafčo bych mohla příští čtvrtek, jsem u dr., ale jedu tam už na 10.30,takže myslím že v 11 jsem hotová a pak uvidím.
ale když se nás třeba domluví víc, tak přijedu odpol i jiný den, klidně. @kachnickakac tak to já se musím sousedky zeptat. nedělala jsi náhodou ve Stingu? realitní kancelář??
Holky v ten čtvrtek dopoledene bych kdyžtak na chvíli mohla - mám totiž vycházky i od 10 do 12 tak bych se kdyžtak připojila. Tak písněte jestli by Vám to vyhovovalo ![]()
@luckaa85 Sousedky se poptej, ale myslím že nás tam fakt nikdo nezná
A ve Stingu jsem nedělala ![]()