Kaká jen do plíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
28.1.13 13:09
@Anonymní píše:
No, asi se vám to bude zdát moc, ale plínu bych dětem nedávala ani na kakání. Prostě bych ji nedala, a k tomu hodila něco projímavého k jídlu, např. activii, ať si raději nadělá do kalhot/i vícekrát/,pak pochopí, na co je nočník či záhod.

no a když to do těch kalhotek nepustí, a má bříško jako somálec tak co? to nemluvím o tom že to děcko bolí, pořád mají vydržet? + se může střevo zašpuntovat a pak se bobek vytahuje manuálně.
Nechápu ten anonym :roll:

• Citovat
  • Upravit
35545
28.1.13 13:19
@Anonymní píše:
No, asi se vám to bude zdát moc, ale plínu bych dětem nedávala ani na kakání. Prostě bych ji nedala, a k tomu hodila něco projímavého k jídlu, např. activii, ať si raději nadělá do kalhot/i vícekrát/,pak pochopí, na co je nočník či záhod.

to je tak na zadělání dalších problémů a v nejhorším případě i psychický blok, který se může táhnout do dospělosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
28.1.13 13:22
@Anonymní píše:

rada nad zlato, ale já na kakání plenku nedávám a i tak se pokaká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
28.1.13 13:23

No taky se mi ten anonym zdá trošku divný, hele proč anonymně? Se stydíš za svůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.1.13 13:38
@nikita066 píše:
No taky se mi ten anonym zdá trošku divný, hele proč anonymně? Se stydíš za svůj názor?

mě se to zdálo taky divný, že proč se jako stydí :think: asi je to moc intimní :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12262
28.1.13 17:30
@K.Black píše:
no a když to do těch kalhotek nepustí, a má bříško jako somálec tak co? to nemluvím o tom že to děcko bolí, pořád mají vydržet? + se může střevo zašpuntovat a pak se bobek vytahuje manuálně.
Nechápu ten anonym :roll:

tohle se stalo neteři, nekadila několik dní a pak to nemohla ze sebe dostat řvala bolestí zadeček, konečník vypadal že praskne, zrovna jí hlídala babička naštěstí tak měla zdravotní sestru na návštěvě tak malé museli pomáhat trošku prstem aby to z toho zadečku dostala takže já malé fakt kakání kontroluju jak je to déle jak 3 dny ta už do ní leju čajíky a nebo švest. šťávu aby se vykadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.1.13 17:47

HOolkyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, první nočníkové hovinoooooooo, byl nahatý a sám si došel. Ráno to pustil na gauč a i když jsem viděla že prdí a tlačí a hlídala, tak pak jsem musela odběhnout a zrovna že. NO tak jsme to dali jsem to vzala do ubrousku a do nočníku, pak jsme to šli spláchnout, vysvětlili a před chvilkou si sám sedl a jak jsem viděla že tlačí, tak jsem seděla vedle něho a tlačila taky :lol: pak volali hurá hurá, tleskali, radovali se, šli spláchnout a dali kinderko a volali hurá, Sebíček je šikula :pankac: no mám radost a klepu, snad mu to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
29.1.13 17:47

@nikita066 gratulace,tak ať se dál daří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.1.13 20:32
@tweetydee píše:
@nikita066 gratulace,tak ať se dál daří :potlesk:

děkuju, no pořádně jsem to zaklepala, snad se bude dařit dál a nebyla to jen náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 08:54

@nikita066 :potlesk: :potlesk: :potlesk: je to pašák :* gratuluji k bobíku ;)

• Citovat
  • Upravit
13335
30.1.13 11:35
@K.Black píše:
@nikita066 :potlesk: :potlesk: :potlesk: je to pašák :* gratuluji k bobíku ;)

děkuju, d neska ještě nekadil, ale sám si sedl na čůrání, kéž by se to už jen zlepšovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
30.1.13 14:01

Tak dneska maminka vykecávala na skypu a malý si sám sedl, vykadil a vzorně donesl nočník… tak ještě ho nechám nějaký ten den a přidáme slipeny :pankac: Holky co u vás? Nějaké pokroky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
30.1.13 15:26

@nikita066 dneska ráno jsem ho vzala k nám a on najednou říká: Mami kakat! Říkám, tak jdeme, budeme kakat spolu a fakt se vykakal 8o. Takže uvidíme, jestli to nebyla jen náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
30.1.13 15:48

@tweetydee jé tak to je šikulka, tak držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.1.13 18:12

U nás beze změn, neusnul, tudíž nekakal, kaká po odpo spánku do plenky :mrgreen: Já doufám, že se to také zvrátí, vždyť do něj dva měsíce srandil v pohodě, nebýt toho tekutějšího,,, tak chodil dál 8) Zase diskuse o hovně :mrgreen:

Gratuluji k úspěchům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka