Kakala do nočníku, ale teď jen do kalhotek...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
16.4.10 23:35

KAKALA DO NOČNÍKU...A TED,KAKÁ STÁLE DO KALHOT.....

Ahojky prosím o radu má 27měsíční dcerui,před 2narozenuinama začla být bez plenek…problém je takovej,že co se odnaučila bý t bez plín tak kakala bez problému do nočníku a ted je to tak měsíc co kaka jen a jen do kaklhot…Je to asi způsobeno tím,že mšla jednopu zácpu bolela jí prdelka,pak se jednou pokadila do kalhot,řekla jsem jí že to nic to se stane a od té doby kaká do kalhotek..prosím o radu,co dělat byla bych moc ráda když by zase kakala do nočníku jako předtím…Za týden,jdem na svatbu a neumím si představit jak jí budu furt slíkat ze silonek a dávat jí furt čiste kalhotky…a takk.....co radíte prosím…Děkuji všem Martulle :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.4.10 10:45

Zkusit jí to vysvětlit, že se to nedělá, ale nevím, takové dítko tomu moc pozornosti věnovat nebude. Ono je to opravdu problém, když už dítko umí kakat i čurat do nočníku a pak se sekne. Můj malý jednu dobu chodil, i si říkal, pak se ale z ničeho nic sekl a konec. Naštěstí ted zase sám chodí, tak sem ráda. Ale jak ti poradit, to opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.4.10 21:17

Ahoj,
tak my jsme měli ten samej problém.Domča byl 2 měsíce před 2 narozeninama bez plínek.Asi v únoru měl pár dní zácpu a od té doby nechtěl na nočník ani na záchod.Já jsem mu ovšem dávala plínu,protože se mi nechtělo dávast pořád čisté oblečení.Neplatilo na něj nic,sliby,vyhrožování,prostě nic.Trvalo to asi měsíc a půl a zhruba před týdnem a něco si sám od sebe začal zase o nočník říkat a má suchou plínu i v noci.Takže moje rada zní obrnit se trpěkivostí a čekat a čekat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze