ach jo kaká do kalhot a né na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ach jo kaká do kalhot a né na nočník
Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu me 27měsíční holčičky Nikolky…Je veselá holčička i šikovná.Akorát ted máme velký problém s kakáním na nočník…Chodila moc krásně i sama si nočník vzala vykakala se a vždy zavolala…Ted je tomu naopak,trvá to tak měsíc a půl,co mí kaká do kalhot,jsem z toho moc smutná za 14dní jdem na svatbu a neumím si teda představit,že bude mít šatičky,a občas bobek v kalhotkách…Toto mi začla dělat co měla problém s kakáním,bolela jí prdelka a nechtěla na nočník tak se mi vykadila do kalhot,někdy to vypozoruji a dám jí šupem na nočník,ale většinou ne…Už nevím jak na ní,i ted říka že jí bolí prdelka,ale hovnouska má uplně normálního,tak si spíš myslím,že už to v té hlavince má zaryté…Prosím,prosím o radu co dělat,snažím se jí to furt nějak vysvětlovat atd.ona mi vždycky řekne,že už půjde příště na nočník a nic,je to furt stejné dokola…Už jsem opravdu z toho naštvaná a smutná ach jooo..Děkuji Martulle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj.Zkušenosti nemám,ale někde jsem četla o trhlinkách v konečníku,které se nemusí projevovat ani lehkým zakrvácením ![]()
Že to prý opravdu bolí a děti zadržují stolici,chtějí se ubránit bolesti při tlačení a potom ji nakonec pustí do kalhot.Toto je většinou spojené se zácpou,jak děti zadržují tu stolici..
Prý to zjistí lékař vnitřním vyšetřením konečníku.Maminka to poznat nemusí..
Proto bych se prvně poradila s dětskou dr. a potom bych to případně řešila z psychologického hlediska..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
zazili jsme to taky, zakladala jsem o tom i diskuzi , tak koukni, treba pomuze. Ale myslim, ze u vas je to trosku jiny problem, kdyz to ma mala zafixovano v hlavicce.
Nasemu klukovi nic nebylo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit