Ja odplínkovat i na ven?

Lucka86
6.4.10 13:58

Ja odplínkovat i na ven?

Syn 22m chodí od minulého pondělka čůrat na záchod, nočník absolutně odmítal Během týdne už se docela pěkně naučil čůrat, většinou si tedy trochu účurnul a až pak zahlásil, ale i tak mám radost. Nevím ale jak to dělat, když jdeme ven a na návštěvy. Včera jsme byli skoro celý den pryč a dala jsem mu plínku, takže nehlásil vůbec a dneska od rána měl zase docela dost nehod. Přijde mi, že ho tím matu když mu pak na ven plínku dám. Jenže vůbec nevím jak to udělat, když si řekně až když je trošku mokrý, pokud ho každou hodinku nevemu na záchod sama. Nemáte nějaké tipy jak na to, nebo ho mám naučit jen doma na 100% a pak až venku? Jinak kakání zatím nehrozí, to řekne vždy až po akci :twisted: :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
6.4.10 14:06

Já bych nějakou dobu holt chodila ven s pár kouskama věcí na převlečení. Teď už bude teplo, takže není problém nabízet mu čurání i venku co hodinu, totéž na návštěvách, tam to máte navíc super v tom,že nebude urputně vyýžadovat vlastní nočníček, to se taky někdy stává ;-)

Plínku bych už nedávala, souhlasím s tebou v tom, že střídání plína/bez plíny je pro ně asi docela matoucí a čekat, že bude nějakou dobu nosit venku plínu, ale bude zůstávat suchá a potom tedy mu ji odejmeš je podle mne taky nesmysl. Když mám plínu, tak se do ní vyčůrám, ne? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.4.10 14:53

Já jsem tohle taky nedávno řešila, ale vyřešilo se to nakonec samo. Ze začátku jsem na ven taky vždycky rači dávala, ale když už tak po týdnu volal doma na nočník úplně s přehledem a bez jakékoliv nehody začal sám od sebe volat i když jsme byli venku. To bylo pro mě docela pracné, ve stoje plínu sundat a pak zas nandat zpátky. Takže jsme jí ze dne na den přestali dávat i na ven, ale každou chvíli jsem ho raději upozorňovala, že nemá plínku, že musí volat. Za pár dní už to bylo úplně v pohodě.

Chce to jen čas a trpělivost, držím palce :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze