Kakání jen do plínky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@natyber A malej ti to neřekne, proč na záchod nechce? Já jsem celkem dost přísná a žádný diskuze a výmysly jsem jim nikdy netrpěla, takže na mě nic podobného nikdy nezkoušeli
. A věděli, že když ne, tak ne. A že když já něco řeknu, tak to tak bude i kdyby si stavěli hlavu jak chtěli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber píše:
Protože, když tu plenu třeba dva dny nedáš tak se to ho.no zacpe a nejde vytlači za dva dny je to pořádnej ranec že to až zadek potrhá a to dítě to bolí, udělá si pak blok a příště zase zadrží. Takže nakonec dáš plenu, aby se vykadilo a pak zase zkoušíš dál. Jsou děti co jim u toho i teče krev, nebo nejdou třeba 5 dní a to pak nevydržíš ani ty jak dítě řve bolestí břichaProč to někdo nedokáže pochopit, píšu že mám děti dvě, jedno naprosto v pohodě a druhé s tím má problém a co jako s tím
Ano, já mám tři děti… Každé je naprosto povahově jiné již od narození… Nejstarší kakal do nocniku od 13 měsíců, nikdy se mi nevztekal, vše šlo krásně vysvětlit a já nechápala " co to ty matky mají za děti " jekot, vztek…
pak se nám narodila dcera a tak tvrdohlavé dítě by člověk pohledal… Na nočník jsem ji nedokázala posadit, prostě nešla" zlomit" v pase, odplenkovala se před druhým rokem… Pak kolem tří dostala zácpu a začalo peklo, strašně se pak bála kakat a zadrzovala, začarovaný kruh, dávala jsem olivový olej, švestky… Nic… Můžu říct, že jsem kolikrát za dveřmi od záchodu fakt brečela, ona se snažila, ale bála se a bolelo ji to… Už to nikdy nechci zažít, proto na posledního syna ( to je malý dablik) netlacim, nekricim a klidně dám plenu…důležité je, aby se nebál kakat, ostatni příjde…oni na to dojdou…a jen pro @Monchichik, je to jiné, oni tlačí ve stoje, musí se naučit tlačit v sedě…syn z toho má, nevím proč, hrůzu. Třeba mé dítě má plenu na noc, takže o ní ví, ví nač je…jako budit ho X krát za noc curat a pak následně uspavat fakt nebudu…na to se -i ho -mám moc ráda… Já zase nechápu, čemu na tom nerozumíš ty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit