Kakání jen do plínky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@leonkas Nechala bych jí to zadržovat klidně do vánoc, 4leté dítě by ode mě plenu prostě nedostalo. A tenhle příspěvek už si sem několikrát dávala, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leonkas proč nepíšeš do diskuze kam jsi psala ten samý příspěvek
Jak chceš redukovat smrad z podělaných plen, to nejde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leonkas píše:
Jdete nekam pokud nemate co jineho prispet. Jste jen banda hlupáků co nemá co dělat a tak musí urážet ostatní, ostatně to dosvědčuje že sledujete tenhle web tak často, že víte že jsem něco takového psala týden zpátky, ovšem diskuze byla bez žádné rady. Je to smutné že nemáte nic jiného na práci než celý den sledovat emimino:)
Tak tohle byl příspěvek hodný inteligenta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leonkas Co tě na tom uráží? Já bych jí tu plenu fakt nedala, protože bych jí nedokázala přebalit
. Prostě by seděla na záchodě tak dlouho, dokud by se nevykakala tam. A děti mám. A učila jsem je odmala na nočník, takže by se mi nemohlo stát, že by tu plenu ve 4letech vůbec chtěly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leonkas píše:
Jdete nekam pokud nemate co jineho prispet. Jste jen banda hlupáků co nemá co dělat a tak musí urážet ostatní, ostatně to dosvědčuje že sledujete tenhle web tak často, že víte že jsem něco takového psala týden zpátky, ovšem diskuze byla bez žádné rady. Je to smutné že nemáte nic jiného na práci než celý den sledovat emimino:)
No a proto si k těm hlupákům týden co týden chodíš pro radu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leonkas píše:
Tak pozor, zrovna já jsem ti tam myslím psala, a i jiné uživatelky a radily ti, že je tu skupina psychosomatická zácpa nebo tak nějak, tak se uklidni
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@leonkas Nechala bych jí to zadržovat klidně do vánoc, 4leté dítě by ode mě plenu prostě nedostalo. A tenhle příspěvek už si sem několikrát dávala, ne?
Tak to bych tě chtěla vidět
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že rada je jen jediná, ale nevim, jestli zrovna tuto chceš slyšet. Prostě plínu nedat. A klidně u toho hrát divadýlko typu jee plíny došly, minule jsme dali poslední a já jsem zapomněla koupit, honem utíkáme na záchod ať to není v kalhotkách. A klidně ji na ten záchod odnést a pokud by se vzpírala přidržet. Možná přidat i trošku víc „prohánějí“ stravy, aby to nedokázala tak dlouho držet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leonkas Dokážu přebalit malé děti a to jen svoje. 4 leté dítě už je moc velké a z toho se mi dělá prostě na zvracení a fakt bych jí nepřebalila. Stejně tak nejsem schopná uklidit, když se pozvracely. To bych se tak akorát přidala
. Naštěstí moje děti tím, že byly posazované na nočník, se to celkem rychle naučily. Ten poslední byl bez plen i na noc už v 19 měsících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber No to bys klidně viděla. Já bych jí prostě držela na záchodě nebo jako menší na nočníku. 4leté dítě už mi na nočník přijde velké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve 4 letech je to fakt už na pováženou že má plenu
taky bych jí plenu nedala, prostě se musí naučit na záchod. Zkus jí dát něco trochu projímavého, švestkový kompot nebo něco aby to prostě nevydržela
Když si bude vynucovat plínu tak říct že ji nemáš, ať to zkusí na wc nebo že jinak bude mít špinavé kalhoty a to by přece nechtěla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@natyber No to bys klidně viděla. Já bych jí prostě držela na záchodě nebo jako menší na nočníku. 4leté dítě už mi na nočník přijde velké.
Mám děti dvě, s prvním žádný problém. Druhé od cca roka posazované na nočník, bez plen celou noc asi od cca dvou let. Bobek jenom do plíny, později s různým přemlouváním, rozčilováním, zakazováním, vysvětlováním a odměnǒváním i na záchod, do dnes velký problém a je mu 5 let. Po týdnu nekadění by jsi byla s dítětem v nemocnici tak nekecej. Kdo nezažil nepochopí, já sama to taky nechápu
Můj kluk udělá bobek a má ruce na očích nechce se ani dívat a u toho skoro zvrací nějaký blok, je mu to prostě hnusný, nesnáší jak to z něj leze, prostě hroror ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber Tak přesně takovej blok mám já při přebalování
. No seděl by prostě na záchodě, dokud by ten bobek nebyl a nepustila bych ho odtamtud.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@natyber Tak přesně takovej blok mám já při přebalování. No seděl by prostě na záchodě, dokud by ten bobek nebyl a nepustila bych ho odtamtud.
Chápu, když moje děti zvrací, zvracím taky
jo, drželi jsme ho taky na záchodě, ale to bys tam fakt seděla třeba hodinu a když ti dítě nejde 3 dny, tak pak mu to jde ještě hůř, potrhanej zadek, bolesi břicha, takže v nouzi tu plínu dáš. Časem se to naučej, ale je to horor. Teď už chodí ob den, ale stále to zadržuje, musíme ho hlídat, připomínat, nutit. Nikdy si nepočůral postel, ale třeba nedávno se pokadil doma do kalhot a to jsem se fakt už zlobila a málem jsem hodila šavli, když jsem to prala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit