Pořád se přičůrává
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Porad se pricurava
Ahoj holky, potrebuji poradit. Syn 2 roky a 3 mesice- sebrala jsem pleny. Je to mesic a pul a stale se pricurava. Ma vecne kolecko na slipech. Obcas si rekne sam. Poradite jak se zbavit pricuravani? Ma nekdo zkusenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemůže být trochu přistydlý? Jinak malej je bez plen skoro dva roky a občas se taky zapomene (jako že pak má jen to kolečko ne že by se počůral). Pak se hned svléká, že je mokrý a když ho pošlu se teda pořádně vyčůrat tak nic nevymáčkne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je uplne normalni. Je teprve kratkou dobu bez plen, musi se naucit ovladat mpcovy mechyr. Bud rada, ze se nepocurava. Uvidis, ze casem vychyta i tohle
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je odplenkovany od prosince a dela to porad
Uz si taky rikam, jak dlouho je to normalni…Ale zatim neresim, prevlikam a peru. On si teda pak vzdy rekne, ale proste trosicku pusti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť je maličký, synovi budou koncem léta tři a plenek přes den jsme se zbavili asi před měsícem a i tak má tréninkové trenky s pratelnou vložkou pro případné nehody. A co se týče toho kolečka, tak podle manžela, se kluci musí naučit při čůrání (zvlášť ve stoje) správně zatnout svaly pánevního dna aby nezůstalo nic v „trubkách“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se srovná, je ještě relativně malý. Známé kluk to měl taky, srovnalo se mu to až kolem 3,5 roku tuším. Bylo to náročný, ale s tím prostě nehneš, musí dozrát. Netlačit na něj a a nenadávat.
Můžeš zkusit doktora, jestli nemá zánět nebo není prochlazený. Ale ta známá tam přesně s tím šla a doktorka jí řekla, to, co píšu výše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn mel uplne to same. Vzala jsem ho i k doktorovi, nic mu nebylo, preslo to pak samo. Nevim cim to je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meggynka Je to normalni, u syna to trvalo tak mozna 3 mesice (pleny jsem brala presne ve 2 letech). Proste si ze zacatku uvedomi, ze potrebuje curat, az kdyz cura, ale uz to umi zastavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je bez plenek od dvou let. A z toho 3 měsíce v pohodě a pak presne to, co ty popisujes. Teď jsou mu tři a zase se mu to stává. Jak je teplo a chodíme ven, připadá mi, ze nema „čas“ se jít vycurat. Musím mu dost připomínat. Snad se to i u nás zlepsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On mi ani nerekne ze se pricurnul, to musim zjistit sama. Vubec mu to nevadi. Kdyz se pocural cely tak to hned bezel za mnou ze se pocural. Ale kdyz mu nevadi pricurnuti, tak se bojim, ze se toho budeme zbavovat dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meggynka Jo, na odpoledni jo, na noc az nekdy pred tretimi narozeninami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meggynka : muj prestal spat odpoledne driv, nez byl bez plenek
Ale jo, kdyz jsme vzali, tak kompletne. Bylo mu 2 a 5 mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 ja na noc si jeste nerisknu. Ted spi druhe odpoledne bez plen a dnesni noc mel. poprve suchou plenu. Tak uvifime jak to bude dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit