Kalendář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
3.11.08 19:21

Kalendář

Ahojte maminy, chtěla bych nechat udělat našim k Vánocům kalendář z fotek… ještě jsem ho nenechávala dělat, takže nemám žádné zkušenosti. Poradíte mi, s jakou firmou jsme byly spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1687
3.11.08 19:37

Ahoj,

já si ho právě dnes donesla z pošty od firmy Happy Foto. Zdarma si z jejich webovek stáhneš software a jednoduše sestavíš kalendář. Bohužel, ty jejich šablony jsou jen takové obyčejné, ale s kvalitou tisku jsem spokojená a pro babičku a prababičku to stačí :lol:

Jinak obdobná diskuse tu byla asi před týdnem: https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
3.11.08 19:52

Ahoj.

Já taky přidám jednu adresu. http://www.24print.cz/

Vypadá to moc pěkně a hlavně není to drahé. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
3.11.08 20:20

Predloni jsme delali kalendare u fotostaru a jsou fakt hezke. Letos jsem je zadala u 24print. Hlavne kvuli cene. Potrebuju je 4 a zaplatim za ne jako jinde za dva. Jeste je nemam, ale doufam, ze to nebude uplne na ..... :D
Tento tyden by mely prijit, kdyz tak pisnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
3.11.08 20:38
petrax77 píše:
Ahoj,

já si ho právě dnes donesla z pošty od firmy Happy Foto. Zdarma si z jejich webovek stáhneš software a jednoduše sestavíš kalendář. Bohužel, ty jejich šablony jsou jen takové obyčejné, ale s kvalitou tisku jsem spokojená a pro babičku a prababičku to stačí :lol:

Jinak obdobná diskuse tu byla asi před týdnem: https://www.emimino.cz/modules.php?…

No tak já nevím. Na těchto famózních stránkách to stahuju už týden, vždy neúspěšně. Dneska mi manžel řekl, že mi to pod Linuxem nepůjde, tak ten skvělý HF Asistent zkoušel stáhnout na notebook. Dvakrát mu to shodilo systém (mmch manžel dělá v IT). Ztratili jsme s tím nervy a objednám to jinde. Tak otřesnou online sběrnu jsem fakt neviděla :roll: .

My normálně objednáváme na fosh.cz, ale tam jsou ty kalendáře za dost jiné peníze (ovšem šablon do aleluja).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
4.11.08 08:05
Radova píše:
Ahoj.

Já taky přidám jednu adresu. http://www.24print.cz/

Vypadá to moc pěkně a hlavně není to drahé. :wink:

Od nich jsem si kalendář nechávala tisknout loni a ve srovnání s tím od Happy Foto fakt horší kvalita. Takže já 24print moc nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.11.08 08:10

mám 24print, spokojenost veliká.
Super cena a super jednání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.08 12:21

Já jsem taky chtěla vyzkoušet 24print, ale nějak se mi to vždy sekne, když si tam chci ty fotky nakopírovat do galerie. Pochopila jsem to doufám dobře, že nejdřív si ty fotky, co chci dát do kalendáře nakopíruji do té galerie…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
11.11.08 21:09

Dneska mi prisly kalendare od 24print. Kvalita se s kalendarema s fotostaru, kde jsme je delala predloni teda neda srovnat, ale cena taky ne.
Pocitala jsem, ze za tretinovou cenu, nez chteji jinde to nebude zadny zazrak. Vlastne jsem cekala neco horsiho.
Tak za sebe muzu rict, ze jsem spokojena. Pro babicky, ktere to moc neresi, jestli je fotka vic do cervena a ne uplne super ostra to je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
29.11.08 19:45

Ahoj holky,
ja se nejdriv nechala nalakat cenou a objednala kalendare A4 z 24print.cz s tim, ze to omrknu na tomto mensim formatu a kdyz budu spokojena, tak pak objednam i A3 pro sve a muzovy rodice (ty A4 jsou pro prababicky, resp. nase babicky) a ty vetsi jsem od nich nakonec neobjednala. Jeste, ze jsem byla prozretelna a neobjednala rovnou vsechny i s tim velkym formatem, to by me pak asi kleplo :).

A3 mam z happyfota a skutecne se to neda srovnat. Je fakt, ze 24print.cz ma ty kalendare mnohem levnejsi, ale pokud vam jde hlavne o kvalitu, tak radim z 24print.cz NE.

Mam i fotku obou kalendaru vedle sebe pro predstavu, pokud byste mel nekdo zajem, pisnete mi SZ (do diskuse asi uz nebudu nakukovat) a vlozila bych ji. Sice z te moji srovnavaci fotky nejdou poznat rozdily v kvalite tisku (nazivo jsou zrejme na prvni pohled), ale aspon pro predstavu, jak to asi vypada.
Proste fotky z happyfota jsou mnohem kvalitnejsi, i kdyz jsou vice jak dvojnasobne velke. Nechapu, na cem to 24print.cz tiskne, protoze i nase domaci tiskarna tiskne lepe a navic jsou ty fotky trosku tmavsi. Prababickam to samozrejme staci, ale stejne to mohlo byt lepsi… Ale je fakt, ze za tu cenu, co bych chtela, ze? :lol:
No trosku jsem se rozepsala, snad to po me prelouskate… :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
4.12.08 07:23

Srovnani jsem nakonec vlozila sem:

https://www.emimino.cz/modules.php?…
A jeste titulni foto zde:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Bohuzel kvuli zmenseni toho z fotky asi moc nepoznate, je to fakt jen pro hrubou predstavu aspon o velikosti fotky a tak.
Pozn.: U Happyfota se da mit fotku pres cely papir, nemusi tam byt ten okraj. A u 24print.cz nejde udelat, aby byla fotka vetsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.10.12 15:19

Já vím, že je na Vánoce ještě brzy, ale…kdo bude dělat rodičům/prarodičům/sobě kalendář z vlastních fotek?! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
8.10.12 15:25

@SunSan Ahojky, já bych děsně ráda, chtěla jsem udělat velký nástěnný z mimi-fotek, ale obávám se, že se nám to letos nepovede :-( Mimčo se má sice narodit každým dnem, ale do Vánoc asi žádné fotky u paní fotografky udělat nestihnem. Tak příští rok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
14.11.12 16:16

To máte pravdu, to se jen tak nestihne :( Ale to nevadí, ona se příležitost najde, když ne kalendář, můžete si pak udělat fotoknihu třeba za první tři měsíce vašeho miminka. Kamarádka si tak nechávala dělat fotoknížku „můj první rok“ a vypadalo to skvěle, nějaké fotky měla i od fotografa, tuším že na něj narazila na Facebooku a malou vyfotil fakt úžasně. Sice to prý bylo na celý den, ale stálo to za to :) Já si teď nechávala tisknout kalendář pro rodiče u Piklia, je to taková klasika u nás doma, myslím že s tím dokonce počítají, že ho najdou pod stromečkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.12.12 07:48

Pokud byste měly zájem o tvorbu kalendáře s vlastními fotografiemi, tak zde mají tedka nejakou akci a vychazi to pouze na 150 kc. Objednavali jsme tam kalendar a kvalita i zpracovani na dobre urovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný