Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
co rodičům, dětem, manželovi to tu všechno bylo ale co třeba babičče a dědovi, ti většinou nic nepotřebují, jak říkají, tak dostávají kosmetiku a drogerii, nebo balíčky s jídlem.
Máte nějaký jiný lepší tip?
Ahoj,
my dáváme kalendáře s dětma, to je vždycky potěší. Nebo hrnečky či rámečky s prckama. Nádherné a nápadité mají třeba v Naoku
http://www.naoko.cz/produkt.php?…
Tenhle jsme si nakonec koupili i pro sebe:
http://img404.imageshack.us/…g6875nx0.jpg
Letos jsem babičkám nechala udělat ještě ubrouskovou metodou ozdobená držátka na ubrousky.
Jinak taky třeba sůl do koupele, zajímavou kytku v květináči, vitamíny typu Geriavit a pak fakt to jídlo, tím nic nezkazím a speciálně jedna babi s dědou jídlo berou nejraději
, takže děláme balíčky třeba ze zajímavých těstovin a dressingů, francouzských sýrů, kafe atd., ale to je bez invence ![]()
M.
Ano ano, kalendáře s dětmi!
Třeba ve Fotostaru.
No a my jsme kupovali pyžamka, teplé ponožtičky (ty oni zvlášť ocení na prochladlé nožky), potom „televizní deky“, teplé župany, případně - podle vkusu - cédéčka třeba s dechovkou, a našemu dědečkovi kdysi s houslemi (ovšem Hudečka zdrbnul ![]()
No a manželova babička (to je nyní jediný náš prarodič, který nám zůstal), ta nám vysloveně všechno zakazuje a chce jen jídlo. Že prý za ostatní zbytečně utrácíme peníze.
Ale kalendáře s fotečkama dětí - za to nikdy nevynadají!
My jsme měli 78 letou babičku, která bydlela u nás, loni jsem řešila celý podzim, co jí dát k Vánocům. Nakonec dostala deku na přikrytí u televize, rukavice, nějaké sladkosti, kompoty, spodní prádlo, halenku. Stálo mě to nejvíce úsilí z celé rodiny, ale měla velikou radost. Bohužel asi 3 týdny po Vánocích dostala mozkovou příhodu, šla do nemocnice a už se nevrátila, v březnu zemřela
((( Kromě deky zůstalo všechno nepoužité.
Tím tě nechci strašit, vůbec ne, ty typy jsou ale myslím docela použitelné. Řešila jsem to i tady v diskusi (možná by se i našla) a někdo mi radil papouška
)))))
Jestli prarodiče nebydlí s vámi (tohle byla dětí prababička) a jsou v penzi, určitě nic nezkazíš něčím spotřebním na přilepšení - džemy, kompoty, lepší kafe, lepší kečup, olivy, sušenky, bonbony, čokoláda, prací prášky, co já vím co používají a co mají rádi.
Jiřina
Ahoj, tak po zjištění že babička má plnou skříň nevybalené kosmetiky - posílá dál, nevybalených kapesníků a ponožek - je škoda to vybalovat, jsem jí začala kupovat věci, které jí ušetří peníze. Nějaký lepší prášek na praní, tři lepší máchadla a několik krabic lepšího cappucina - to má ráda, ale kupuje si nějaký hnusný levný a u nás se pak oblizuje až za ušima
. Prostě jí dávám věci, které hned využije. Ty balíčky s dobrotama jsou taky skvělý nápad, ale naše babička je rozdá … je moc hodná a pořád říká jaká je to pro ní škoda. Sice to není nic originálního … fotky pravnoučat jsou taky super, ale ty ještě pořád nemá
. Tak hodně štěstí při výběru ![]()
My dáváme multivitamíny a balíčky dia- potravin (těch dražších, co si babička nekoupí).
děkuji za tipy a nápady, určitě něco z toho využiju.
Kdyby vás ještě něco napadlo, určitě neváhejte a ještě připište, díky moc všem