Kalhotky - obyč nebo těhu?

10726
21.7.11 10:43

Kalhotky_obyc nebo tehu?

Napadlo me, ze bych si mohla misto tehu kalhotek koupit obycejne a nosit je pak jako volnejsi…akorat je problem, ze kdyz chci nejake levnejsi (me proste prijde sila kupovat napr. 30 ks kalhotek, kdyz jedny stoji 120,–), tak mam smulu s konfekcni vel. 44, ted spis 46. Jsem z Prahy. Urcite nechci nic z eshopu, neda se to vyzkouset. Kalhotky nesnesu do pasu nebo na pupik nebo nevykrojeny v trislech, zvlast ted v tehotenstvi.
Jak to resite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
21.7.11 10:50

Některé kalhotky mi padly i v těhotenství, jinak jsem si nakoupila u vietnamců a v tescu o číslo až dvě větší kalhotky. Nejpohodlnější mi byl tenhle střih http://www.editapradlo.cz/…-145x145.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
21.7.11 10:54

já kupovala obyč kalhotky u vietnamců :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
21.7.11 10:54

Už před otěhotněním jsem nosila jedině bavlněné kalhotky, takže já mám celé těhotenství kalhotky, které jsem měla i před tím. Nosila jsem bokovky, takže to je v pohodě. Některé jsou mi teď už sice těsnější, ale tak ty prostě nenosím..:). A 30 ks kalhotek? To je nějak moc,ne? Pro začátek si určo vystačíš tak s 10-12 ks určitě,ne? Jinak kde nakoupit, tak to je boj :( Nejlepší je na to obchodní řetězec Primark v Anglii, fakt mi chybí nějaký takový obchod tady… Kalhotky za libru, bavlněné, kvalitní, nepářou se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.7.11 10:56

já obě těhotenství odchodila v kalhotkách, který jsem měla před tím :oops: ale je fakt, že mně je nějak jedno, jakej mají střih :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
21.7.11 11:00

mám 14 dní do porodu a pořád nosím tanga-krajkované,ale nakoupila jsem si i bavlněné,teď je nosím samozřejmě pod bříškem.....do porodnice jsem si koupila u Vietnamců normální kalhotky asi 7 ks po 20Kč…jediné co mám spešl jsou poporodní kalhotky stahovací od Anity které byly drahé asi 1300Kč,ale pěkně spraví bříško…takže doufám,že pomůžou i teď po druhém mimču :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
21.7.11 11:01

mám 14 dní do porodu a pořád nosím tanga-krajkované,ale nakoupila jsem si i bavlněné,teď je nosím samozřejmě pod bříškem.....do porodnice jsem si koupila u Vietnamců normální kalhotky asi 7 ks po 20Kč…jediné co mám spešl jsou poporodní kalhotky stahovací od Anity které byly drahé asi 1300Kč,ale pěkně spraví bříško…takže doufám,že pomůžou i teď po druhém mimču :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.7.11 11:09

Ahoj. V prvním těhotenství jsem si koupila dvoje těhotenské a s těmi jsem vystačila (proč 30? 8-o ). K tomu jsem měla pár netěhotenskýh volnějších. Já naopak nemám ráda moc vykrojené.

Ve druhém těhotenství jsem naopak ty těhotenské moc nenosila, líp jsem se cítila v netěhotenských, které jsem koupila v Tescu (F&F, balení 5ks stálo asi 150Kč), podle potřeby dokupovala (takže mám asi troje balení) a ani ke konci těhotenství mě nikde neškrtily (velikost 42/44).

Všechny (i ty těhotenské) nosím i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
21.7.11 11:20

co? 30ks teho kalhotek? Ja pouzivam a stale striedam tak max 10ks jak mam doma, tak to je moc, no a su to normalne kalhotky, par tangacov a par normalnych podbruchovakov… nikdy som nepochopila vyznam tehu kalhotek, trochu reklamny trik, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
21.7.11 11:25

Já měla ty samý co před. Akorát jsem koupila pár pohodlných „bombarďáků“ aby mě netlačily :palec: , ale to až ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.7.11 11:33

V bocích jsem až tak nepřibrala, tak jsem nosila co jsem měla. Ale je fakt, že teď zjišťuju, že některý jsem si trochu vytahala a plandaj mi:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
21.7.11 11:39

taky jsem si nakoupila obyčejný kalhotky bavlněný od vietnamců, o číslo větší a v pohodě…ale stejně e mám jen na ven, doma jedině bez :-) a jedny kalhotky mě stály kolem 20 kč :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.7.11 12:04

Já nosila těhotenské - byli moc pohodlné.jedny stály asi 60kč a sehnala jsem je na netu :palec: koupila jsem si jich 10 a prostě je prala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
21.7.11 12:27

já mám těhu kalhotek přesně 7. Dvoje krásné, cca 75,–Kč/ks, jedny luxusní, ale mají vysoký střih a to mi nevyhovuje, takže je nosím minimálně, troje obyčejné bílé bavlněné - ty pak poletí do koše, pač jsem je stihla i zaprat :oops: a jedny super bombarďáky, u kterých jsem neodhadla velikost a jsou fakt mega obrovské, ale super pohodlné :palec: Z netěhu nosím jen troje, zbytek mi těsný a je to nepříjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
21.7.11 12:30

Těhotenské kalhotky se dají koupit i v DM, ale mě teda furt padají (zřejmě jsem neodhadla velikost). Jsou obyčejné bavlněné, a vypadají obrovsky :lol: ale kolik stály už nevím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat