Těhu kalhoty

919
20.7.11 18:04

Těhu kalhoty

Ahoj,
chtěl bych Vás poprosit o radu a názory na těhotenské kalhoty.
Nejsem štíhlík(před těhotenstvím vel.40-42) a mám obavy,že když objednám z netu a nevyzkouším si je,tak mi nemůžou být.Dávám přednost džínám nebo něčemu co alespoň jako džínovina vypadá.Plátěné kalhoty nejsou nic pro mě…
Bydlím v malém městě a tady není možnost sehnat těhotenské oblečení v kameném obchodě.
V tuhel chvíli jsem v 25tt. a mám nahoře 5kg.
Předem všem díky za názory!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65333
20.7.11 18:09

Hele,dnes už je mají i vietnamci......a za dobrý peníz na tu chvilku…
Ty tam někde nemáte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.7.11 18:17

Kdyz obednas z netu muzes do myslim 14 dnů vrátit bez udání důvodu a vrátí ti peníze… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.7.11 18:29

A co jenom vyměnit zipy za klín gumy v klasických kalhotách? Měla jsem to tak a po porodu jsem jen zpět všila zipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.7.11 19:13

nebo jestli mas sici stroj tak ustrihnout pas a nasit pruh z upletu..
jinak ja mela pred tehu taky 40-42 a v tehu jsem pak padla na 38-40.. jinak kdyz objednas pres net, muzes vzit klido 2 velikosti a tu co ti pak nesedne vratit zpatky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.7.11 19:14

Holky já těhu kalhoty neměla žádné a to jsem čekala dvojky :-)..Prostě jsem obě strany stočila dovnitř a měla to pod pupkem takže super stav,na břicho jsem dala těhotenský elastický pás..ušetřeno a pohodlnost byla :-)

• Citovat
  • Upravit
898
20.7.11 20:17

Byla jsem na tom podobne jako ty - stejna predtehu velikost i prirustek hmotnosti v te dobe stejny.
Koupila jsem si elasticke tehu dziny v HM vel. 44 a byla za to rada - ve druhem trimestru mi byly sice volnejsi, ale ve tretim trimestru uz jsem za tu vetsi velikost byla rada - telo zaclo zadrzovat vic vody a konecny tehu prirustek byl 14kg.
Elasticke tehu dziny z HM rozhodne doporucuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
20.7.11 20:37

hodně kalhot a vršků

holky, mám hodně těhu kalhot,3 rifle,manžestráky,tříčtvrťáky, jedny apartní pláťáky atdatd.a musí to z baráku, nechci to skladovat :-) a důvod? břicho jsem měla téměř od začátku těhu,tzn.od léta do zimy, takže jsem musela pořád pořizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
20.7.11 22:47

Tak já měla před těhot.velikost 40 a před porodem 44. Kalhoty jsem si koupila v HM už ve 4.měsíci a rovnou 44 a nosila jsem je ještě i po porodu. Když jsem zase zhubla na svou velikost, tak jsem je reklamovala, pt se mi páraly :-) Ještě jsem si objednala i elastické džíny přes net. Velikosti tam měli číslované podle boků a přes pupek byl ten elastický pás. Taky jsem využila i po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
21.7.11 12:43

Já měla břicho taky téměř hned a vzhledem k sedavému zaměstnání se to bez těhu úpravy nedalo vydržet. Šít neumím (ani nikdo z rodiny) :-( takže nějaké všívání klínů a gum nepřicházelo v úvahu. Jediné, co mohu doporučit je, zajet si do nějbližsího většího města a tam si něco vyzkoušet. Z netu bych to neobjednávala, protože u kalhot se fakt těžko trefují velikosti…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat