Kaloba od kdy?

493
20.12.13 12:36

kaloba od kdy?

Zdravím,

má někdo zkušenost s tímto přípravkem? chtěla jsem ho koupit dneska dceři 20m a v lékarně mi to paní nechtěla dát, že pry to není pro tak malé děti??

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
20.12.13 12:39

Já myslím, že může, naše dr. nám ho doporučovala, když šla malá do jeslí, to bylo ve 20 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
20.12.13 12:40

Dceři ho dávám od roku na doporučení její doktorky. A včera jsme byli na pohotovosti a doktorka i tam mi jí doporučovala. :palec:
Na příbalovém letáku je napsané, že jí můžou děti od 1 roku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
20.12.13 12:42

Je od roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
20.12.13 12:43

Přesně tak, od jednoho roku. Nechápu, proč ti to nechtěla prodat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.12.13 12:44

Dávám taky cca od roka, doporučila nám to tak doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.12.13 12:54

Od roku, nase doktorka nam ho dokonce doporucila uz v deseti mesich, nakonec na ni nedoslo. Mela jsem jen snizit davkovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
20.12.13 13:09
@veruka85 píše:
Zdravím,

má někdo zkušenost s tímto přípravkem? chtěla jsem ho koupit dneska dceři 20m a v lékarně mi to paní nechtěla dát, že pry to není pro tak malé děti??

Díky

Nechápu jak ti to jako odmítne prodat 8o To je fakt síla. Vzdyt je to volně prodejné :nevim: Bych řekla že to teda chci pro sebe a nazdar.
Jinak já jsem to synovi dávala někdy po roce zhruba, ale teda u nás to bylo tak nějak bez jakéhokoliv efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
20.12.13 13:14

Taky dávám od roku. Efekt jak kdy, ale mám pocit, že nemoci, které trvaly 14 dní teď jsou jen na týden. Všechno je rychlejší. Ptala jsem se na kalobu kamarádky lékárnice a ta říkala, že třeba kolegyni u jednoho dítěte zabere, u druhého ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.12.13 13:17

Lékárníci jsou někdy na palici, připadají si stráášně důležití :roll: mě jednou jeden odmítl prodat olynth, když jsem měla břicho. zeptal e, ejstli to je pro mě, řekla jsem že jo, a on že mi to neprodá, že jen mořskou vodu. a když jsem řekla že je to tedy pro přítele, tak že prý mi to stejně neprodá, že ví že je to pro mě. to bylo zrovna když jsme byli na výletě několikadenním u příbuzných, a v tom ěmstě jediná otevřená lékárna. naštěstí přítel seděl v autě, tak tam šel on, a přinesl mi je :lol: jo, vím že většina doktorů to nedoporučuje, ale spousta jich říká, proč ne, že je to jen místní aplikace, a mimísovi nevadí. mě navíc fakt teklo z nosu jak z otevřenýho kohoutku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.12.13 13:47

Naše, aůá je bere od 11měséců, takže úplně klidně jí je dej, 10kapek 3×denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
20.12.13 16:04

Holky mam dotaz. jak je to s uzivanim? davkovani jsem nasla, ale jestli pri infektu brat porad stejne? a je nutne nevynchat a brat kazdy den? a jak dlouho? dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí