Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
má někdo zkušenost s tímto přípravkem? chtěla jsem ho koupit dneska dceři 20m a v lékarně mi to paní nechtěla dát, že pry to není pro tak malé děti??
Díky
Já myslím, že může, naše dr. nám ho doporučovala, když šla malá do jeslí, to bylo ve 20 měsících.
Dceři ho dávám od roku na doporučení její doktorky. A včera jsme byli na pohotovosti a doktorka i tam mi jí doporučovala. ![]()
Na příbalovém letáku je napsané, že jí můžou děti od 1 roku ![]()
Přesně tak, od jednoho roku. Nechápu, proč ti to nechtěla prodat. ![]()
Od roku, nase doktorka nam ho dokonce doporucila uz v deseti mesich, nakonec na ni nedoslo. Mela jsem jen snizit davkovani
@veruka85 píše:
Zdravím,má někdo zkušenost s tímto přípravkem? chtěla jsem ho koupit dneska dceři 20m a v lékarně mi to paní nechtěla dát, že pry to není pro tak malé děti??
Díky
Nechápu jak ti to jako odmítne prodat
To je fakt síla. Vzdyt je to volně prodejné
Bych řekla že to teda chci pro sebe a nazdar.
Jinak já jsem to synovi dávala někdy po roce zhruba, ale teda u nás to bylo tak nějak bez jakéhokoliv efektu.
Taky dávám od roku. Efekt jak kdy, ale mám pocit, že nemoci, které trvaly 14 dní teď jsou jen na týden. Všechno je rychlejší. Ptala jsem se na kalobu kamarádky lékárnice a ta říkala, že třeba kolegyni u jednoho dítěte zabere, u druhého ne.
Lékárníci jsou někdy na palici, připadají si stráášně důležití
mě jednou jeden odmítl prodat olynth, když jsem měla břicho. zeptal e, ejstli to je pro mě, řekla jsem že jo, a on že mi to neprodá, že jen mořskou vodu. a když jsem řekla že je to tedy pro přítele, tak že prý mi to stejně neprodá, že ví že je to pro mě. to bylo zrovna když jsme byli na výletě několikadenním u příbuzných, a v tom ěmstě jediná otevřená lékárna. naštěstí přítel seděl v autě, tak tam šel on, a přinesl mi je
jo, vím že většina doktorů to nedoporučuje, ale spousta jich říká, proč ne, že je to jen místní aplikace, a mimísovi nevadí. mě navíc fakt teklo z nosu jak z otevřenýho kohoutku ![]()
Naše, aůá je bere od 11měséců, takže úplně klidně jí je dej, 10kapek 3×denně.
Holky mam dotaz. jak je to s uzivanim? davkovani jsem nasla, ale jestli pri infektu brat porad stejne? a je nutne nevynchat a brat kazdy den? a jak dlouho? dekuji.