Kam byste se stěhovaly a proč?

13955
16.5.18 12:33

Kam byste se stěhovaly a proč?

Ahoj,

jen takový průzkum. Zajímalo by mě, kam byste se odstěhovaly, pokud by bylo nutné stěhovat se do zahraničí? Prosím neřešte, že byste chtěly zůstat v ČR. Zajímá mě destinace a důvod :)

Díky hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
16.5.18 12:35

Já Anglie, protože umím jazyk a nějakou dobu jsem tam žila a mám tam přátele. A potom asi Kanada a Austrálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
16.5.18 12:38

Kanada - jazyk, prostředí, kultura a spousta možností na vyžití a cestování.

• Citovat
  • Upravit
26569
16.5.18 12:39

Znovu USA, vyzkousela jsem i Nemecko, Holandsko, znam trochu i Anglii, severske staty a USA je zatim nej :palec: Dycha se tu volne, kdyz makate, zacnete sklizet ovoce, je tu hodne prostoru a naaaaadherna priroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.5.18 12:41

Jde o to, že manžela už v ČR dlouho neudržím. Dlouhodobě tlačí na stěhování a já si musím vybrat. Teda můžu zůstat tady, ale rozdělit nás nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.5.18 12:42

@Šarlota4 Nový zéland - je to jedno z nejbezpečnějších míst, jsou tam přátelští lidé, není tam pořád moc husté osídlení a je to tam dobré pro život. Někde jsem i četla, že nejbohatší lidé skupují pozemky na Zélandě. Také mě napadl Island - mají tam i celkem dobrou univerzitu, opět není to kdovíjak hustě osídlené a považuji to za takové příjemné místo. Ale zdůrazňuji, že obě země jsem navštívila, ale jako turista. Nežila jsem tam - a třeba bych změnila názor. Po tom, co se mi kamarádka odstěhovala do Irska (můj dřívější sen) a druhá kamarádka do Dánska (ta už je zpátky) jsem došla k rozhodnutí, že nejdál tak na Sk. Ale to nechceš slyšet - takže tak :D

Příspěvek upraven 16.05.18 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.5.18 12:42

Nikam :lol: Kdybych ale musela, tak do Německa, konkrétně Bavorska. Je to poblíž a německá mentalita, jazyk i uvažování jsou mi sympatické a blízké.
Kdyby se mělo jednat o stěhování na omezenou dobu, tak bych volila severské země, kvůli úchvatné přírod i nátuře tamních obyvatel. Ale bez sluníčka bych dlouho nevydržela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
16.5.18 12:44

Severní pól :mrgreen:
ale vážně bych Irsko nebo Nový zéland

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

@123straka321 Na sk je to z bláta do louže. Já jsem doma navrhovala město 10km za českou hranicí. To neprošlo :-D Zéland se mi taky líbí i ten Island, tam mě ale odrazuje počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091

@Šarlota4 Vybrala bych si podle jazyka, a pokud u tebe hraje roli vzdálenost, pokud se budeš chtít vracet za příbuznými. Ale osobně myslím, že pokud jednou zvedneš kotvy, tak se i snáz přestěhuješ jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.5.18 12:45

@citeria Souhlasím párkrát jsem byla ve Švédsku jako turista a bylo to opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.5.18 12:45

@Šarlota4 jedno malé město v údolí Loiry. Je tam krásně, teplo, spousta věcí co dělat, v zimě odpočinek. Nikde mi nebylo tak krásně. Ale vzhledem k tvým důvodům to asi není to pravé. Kam chce manžel jít? Z hlediska práce mi přijde výhodné Německo, Anglie a US (tam je to složité s vízy). Případně Austrálie, ale to samé s vízy.

• Citovat
  • Upravit
817
16.5.18 12:46

Anglie. Prijemni lide, prijemne pocasi, krasna krajina, architektura, nadherny venkov. Pak jakakoli dalsi anglicky mluvici zeme, Irsko, Kanada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.5.18 12:46

@Lenka_Hal Měla jsem možnost, USA navštívit a zamilovala jsem se. Tam bych se trochu bála získání pobytu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
16.5.18 12:47

Nejradši na Aljašku k Inuitům, miluju zimu a začínám mít plný zuby lidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie