Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj všem,
doteď jsem se tomu úspěšne vyhýbala, ale už to dohnalo i mě a musím na PCR test. Tak se chci zeptat, jestli máte někdo dobré zkušenosti s nějakým odběrovým místem v Praze? Nebo testem ze slin?
Tady u nás všem známým prý po odběru tekla krev z nosu, tak bych radši někam, kde to nemude takový mordor ![]()
Dcera a manžel byli v Motole a odběr úplně v pohodě. My to tam máme nejblíž, ani jsem jiné varianty nezkoumala. Kolegyně byla s dětmi na Vinohradech a taky dobrý.
Já byla i s dětmi jak na Bulovce, tak na Proseku. Obě místa v pohodě. Ale také to hodně závisí na koho natrefiš a jak mas stavěny nos. Já jsem třeba zjistila, ze jedna nosní dírka mi při odběru děla větší problémy než druhá.
@Semtex A mas zkusenost? By me zajimalo, jak to vlastne realne probiha ![]()
@ewanka prijdes, naplives do kalisku a jdeš
byl na tom jen muž, já nemusela, takže úplně ze své zkušenosti to nemám. Nicméně taky bych nechtěla ten mozkošťour, tak jsem pátrala až jsem vypátrala toto ![]()
U Makra Cestlice, delaji z krku. Je to drive in. Necekas a za par minut jsi pryc.
Díky moc všem! Byla jsem fakt nakonec v tom Prevedigu na Pelleove v Dejvicích a naprostá pohoda - testy ze slin. Takže pokud to čte někdo, kdo je taky takový „nebojsa“ jako já, tak doporučuju ![]()
@Semtex A ještě mě napadlo - kdy přišly manželovi výsledky? Ten den nebo až druhý den? Nepamatuješ si náhodou ![]()
@ewanka píše:
Ahoj všem,
doteď jsem se tomu úspěšne vyhýbala, ale už to dohnalo i mě a musím na PCR test. Tak se chci zeptat, jestli máte někdo dobré zkušenosti s nějakým odběrovým místem v Praze? Nebo testem ze slin?
Tady u nás všem známým prý po odběru tekla krev z nosu, tak bych radši někam, kde to nemude takový mordor
Byla jsem na Bulovce nebo v Motole.
Na Bulovce mě testy bolely více ( ale to možná proto, že mě testoval chlap)
Když jsem byla na Bulovce, tak ten den zrovna pršelo. Než mě po dobu čekání na test jsem čekala venku a nebylo se kde schovat. Takže jsem tam mokla venku. V Motole jsem byla vevnitř.
@ewanka píše:
Ahoj všem,
Tady u nás všem známým prý po odběru tekla krev z nosu, tak bych radši někam, kde to nemude takový mordor
Já byla u Vinohradsky nem…odber z auta… Celkem v pohodě