Kam darovat dětské oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kam darovat dětské oblečení
Ahoj holky, mám dvě banánovky oblečků a nevím, kam s nimi, nemůžete mi poradit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Karku píše:
Ahoj holky, mám dvě banánovky oblečků a nevím, kam s nimi, nemůžete mi poradit?
co prodat na internetových bazarech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lecka v dnešní době se to moc nevyplatí
@Karku co se poptat v okolí v nemocnicích na dětském, pokud je to malinké tak na novorozeneckém oddělení? a nebo u nás sbírá oblečení Diakonie pro humanitární pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH do kojeňáku nevím nevím, ségra obvolávala asi čtyři a všude ji řekli, že oblečení mají dost, ale za zkoušku nic @Karku nedá, ale radím předem si to obvolat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus najít třeba azylák někde v okolí nebo nabídni tady https://www.emimino.cz/…ouzi-101573/ ale nevím, jestli se o té diskuzi ví..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych obvolat porodnice a detska oddeleni jestli se jim neco nehodi. Kojenaky vetsinou nic moc nechteji, to same detske domovy.
Jeste je moznost do azylaku nebo na charitu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus dobročinné obchody Sue Ryder www.sue-ryder.cz Prodají to a výtěžek jde na financování jejich domova pro seniory a stavbu alzheimerovského centra…V těch obchodech je navíc moc příjemná atmosféra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás jsou třeba takové velké kontejnery na oblečení dětské i pro dospělé. Chystám se tam dát věci po malém, ale zatím jsem to ještě neprobrala, ale už jsem tam házela svoje oblečení, které jsem vyřazovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meliora píše:
@lecka v dnešní době se to moc nevyplatí@Karku co se poptat v okolí v nemocnicích na dětském, pokud je to malinké tak na novorozeneckém oddělení? a nebo u nás sbírá oblečení Diakonie pro humanitární pomoc
nemám s tím zatím zkušenost mno… byla to jen myšlenka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
Do kojeňáku
jj taky tam chci jit darovat!!a ty nejmensi bych i dala do pordnice treba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucciaMaty píše:
U nás jsou třeba takové velké kontejnery na oblečení dětské i pro dospělé. Chystám se tam dát věci po malém, ale zatím jsem to ještě neprobrala, ale už jsem tam házela svoje oblečení, které jsem vyřazovala…
jo a pak to prodávají v sekáčích ![]()
- Citovat
- Upravit
Nechci to prodávat, a k ničemu mi to není, na porodnici je to už větší, ale stejně díky za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nosím oblečení do místního mateřského centra, tam mají burzu, peníze jim jdou na provoz. Ostatní odváží ttřeba bezdomocvům či do azylových domů…
Ty kontejnery bych zastak zle neviděla, jde to na dobrou věc taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karku Daruj to potřebným… nabídni to tady na emiminu… udala jsem tak spoustu věcí a ještě mám radost, že to udělá službu… tady:
https://www.emimino.cz/…ouzi-101573/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!