Kam dát inzerát na hlídání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pokud nejde o velkou procházku tak ťapká sama
Ale pokud se chce člvěk vydat někam dál tak bez kočárku neujde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé já bych to brala hned,ale já jsem z hodně daleka,škoda ![]()
já zas přemýšlím o tom že bych klidně hlídala dítko,aby Kačka nebyla tak sama.ale bojím se do toho jít,je to takový roziko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš pravdu.Ale je to o komunikaci.Pokud zvládáš své dítko a druhé není nějaké hyperaktivní
tak v tom nevidim problém ![]()
Já bych taky hlídala,ale už se do práce i těším,mě y doma asi za chvilku hráblo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malá je v pohodě a miluje děti,takže to by problém nebyl,a já mám ještě 9 měsíců čas do práce a snažíme se o druhé
tak snad to vyjde,ale taky bych se té mé někdy ráda zbavila
to asi každá mamča
ale právě si říkám že kdybych nějaké hlídala tak že by se spolu zabavili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky a z Prahy 10, Vršovic nejlepe někdo nejste kdo by pohlídal dvě dítka?
Sháním pro občasné hlídání, spíš ve večerních hodinách, tj. u nás doma, synové 4r. a 18M.
Pokud se někdo najde, budu ráda…zakladatelce se omlouvám že jsem se vtírla s dotazem.
Jinak k ceně zakladatelko, kolegyně má taky nějakou maminku na md, která jí hlídá dítko, šla do práce ve dvou letech mimča, a platí jí 4000Kč měsíčně za celou prac. dobu plus než se k nim dostane…mě to teda přijde málo, vychází to na nějaké 200 za den, a mít zas celý den každý den v týdnu starost o dítko navíc za tyto peníze … no ale je fakt že když čtu jak chtějí za hlídání 100 i víc na hodinu, což se někdy taky nedivím, tak při spočtení hodin týdně a měsíčně, tak by člověk nemusel do práce…a teď babo raď..:-)
maminky,za kolik jste ochotné pohlídat dětičky??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje kamarádka taky dává malou ke známé na hlídání,plnou prac.dobu a platí jí asi 8 tis.jenže jí nic jiného nezbývá,kdyby bydlela blíž u mě hlídala bych já a tolik bych po ní nechtěla ![]()
já bych hlídala tak za 5tis.na ten měsíc.ale víc by my samo nevadilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nymphy no je to škoda. Já jsem nad hlídáním uvažovala již před měsícem , ale nenašla jsem inzerát tady poblíž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem pracovala jako chůva v rodině (na plný úvazek) a se všema výhodama to vycházelo na cca 120 Kč na hodinu, což si můžou dovolit asi opravdu jen bohatší lidé. No a teď jsem s ročním chlapečkem na mateřské a chodím hlídat příležitostně, mám inzerát na internetu,tak občas někdo zavolá, že nutně potřebuje jednorázově pohlídat a někdy je to za 80 někdy za 100, pak zase za 60 Kč na hodinu, prostě jak se domluvíme, takže myslím, že žádné hranice nejsou a pokud to bude taky nějaká maminka, která si s sebou bude brát svýho drobka, tak to nebude s tou cenou tak strašný. Jako profi chůva za lepší penízky budu moct nastoupit až půjde Davídek do školky, pokud nebude druhý mimčo, ale to asi bude:-). Takže já bych to řešila nějakou maminkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jak tak přemýšlím, tak by se i toho hlídání ujala,al e malému teď bude rok a ještě nechodíme,tak by to bylo trochu složitejší s kočárkama, máme hafana, tak chodíme na delší procházky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
No jak tak přemýšlím, tak by se i toho hlídání ujala,al e malému teď bude rok a ještě nechodíme,tak by to bylo trochu složitejší s kočárkama, máme hafana, tak chodíme na delší procházky…
Já jsem si proto pořídila navíc kočárek golfky pro dvojčata, na internetu se dají koupit i použité za slušnou cenu. Jinak bych s malým taky hlídat nemohla, je nám rok a chodit teprve začínáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když hlídáte, tak chodíte do rodiny, nebo vám dítko přivezou? Účtujete si za cestu???
Ty jo, asi brzo někoho využiju, abych mohla zase „vzlétnout“
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit