Kam dát inzerát na hlídání?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
27.2.11 19:48

16měsíců. Ještě po obědě spí tak je to takové složitější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.2.11 19:56

Takže i kočár,že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
27.2.11 19:59

Pokud nejde o velkou procházku tak ťapká sama :) Ale pokud se chce člvěk vydat někam dál tak bez kočárku neujde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
27.2.11 20:00

jé já bych to brala hned,ale já jsem z hodně daleka,škoda :-)
já zas přemýšlím o tom že bych klidně hlídala dítko,aby Kačka nebyla tak sama.ale bojím se do toho jít,je to takový roziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
27.2.11 20:03

To máš pravdu.Ale je to o komunikaci.Pokud zvládáš své dítko a druhé není nějaké hyperaktivní :) tak v tom nevidim problém :)
Já bych taky hlídala,ale už se do práce i těším,mě y doma asi za chvilku hráblo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
27.2.11 20:06

Jééé a já bych se toho svýho zase občas ráda zbavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
27.2.11 20:13

malá je v pohodě a miluje děti,takže to by problém nebyl,a já mám ještě 9 měsíců čas do práce a snažíme se o druhé :-) tak snad to vyjde,ale taky bych se té mé někdy ráda zbavila :mrgreen: to asi každá mamča :-) ale právě si říkám že kdybych nějaké hlídala tak že by se spolu zabavili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
27.2.11 20:26

ahojky a z Prahy 10, Vršovic nejlepe někdo nejste kdo by pohlídal dvě dítka?
Sháním pro občasné hlídání, spíš ve večerních hodinách, tj. u nás doma, synové 4r. a 18M.
Pokud se někdo najde, budu ráda…zakladatelce se omlouvám že jsem se vtírla s dotazem.

Jinak k ceně zakladatelko, kolegyně má taky nějakou maminku na md, která jí hlídá dítko, šla do práce ve dvou letech mimča, a platí jí 4000Kč měsíčně za celou prac. dobu plus než se k nim dostane…mě to teda přijde málo, vychází to na nějaké 200 za den, a mít zas celý den každý den v týdnu starost o dítko navíc za tyto peníze … no ale je fakt že když čtu jak chtějí za hlídání 100 i víc na hodinu, což se někdy taky nedivím, tak při spočtení hodin týdně a měsíčně, tak by člověk nemusel do práce…a teď babo raď..:-)

maminky,za kolik jste ochotné pohlídat dětičky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
27.2.11 20:33

Tak moje kamarádka taky dává malou ke známé na hlídání,plnou prac.dobu a platí jí asi 8 tis.jenže jí nic jiného nezbývá,kdyby bydlela blíž u mě hlídala bych já a tolik bych po ní nechtěla :-)
já bych hlídala tak za 5tis.na ten měsíc.ale víc by my samo nevadilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
27.2.11 21:04

Nymphy no je to škoda. Já jsem nad hlídáním uvažovala již před měsícem , ale nenašla jsem inzerát tady poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
27.2.11 21:24

Tak já jsem pracovala jako chůva v rodině (na plný úvazek) a se všema výhodama to vycházelo na cca 120 Kč na hodinu, což si můžou dovolit asi opravdu jen bohatší lidé. No a teď jsem s ročním chlapečkem na mateřské a chodím hlídat příležitostně, mám inzerát na internetu,tak občas někdo zavolá, že nutně potřebuje jednorázově pohlídat a někdy je to za 80 někdy za 100, pak zase za 60 Kč na hodinu, prostě jak se domluvíme, takže myslím, že žádné hranice nejsou a pokud to bude taky nějaká maminka, která si s sebou bude brát svýho drobka, tak to nebude s tou cenou tak strašný. Jako profi chůva za lepší penízky budu moct nastoupit až půjde Davídek do školky, pokud nebude druhý mimčo, ale to asi bude:-). Takže já bych to řešila nějakou maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.2.11 21:28

No jak tak přemýšlím, tak by se i toho hlídání ujala,al e malému teď bude rok a ještě nechodíme,tak by to bylo trochu složitejší s kočárkama, máme hafana, tak chodíme na delší procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
27.2.11 21:28

zkus si sát centrumhlidanideti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
27.2.11 22:05
Kristyna+Daník píše:
No jak tak přemýšlím, tak by se i toho hlídání ujala,al e malému teď bude rok a ještě nechodíme,tak by to bylo trochu složitejší s kočárkama, máme hafana, tak chodíme na delší procházky…

Já jsem si proto pořídila navíc kočárek golfky pro dvojčata, na internetu se dají koupit i použité za slušnou cenu. Jinak bych s malým taky hlídat nemohla, je nám rok a chodit teprve začínáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
27.2.11 22:12

A když hlídáte, tak chodíte do rodiny, nebo vám dítko přivezou? Účtujete si za cestu???

Ty jo, asi brzo někoho využiju, abych mohla zase „vzlétnout“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat