Kam dát inzerát na hlídání?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1172
27.2.11 22:41

Já dojíždím, auto mám, takže to není problém, navíc Davídek je všude jako doma a hlídané dítko lépe přijme cizí osobu ve svém prostředí a pokud to není nějak extra daleko, tak si nic za cestu neříkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
27.2.11 23:04
peta h píše:
Já dojíždím, auto mám, takže to není problém, navíc Davídek je všude jako doma a hlídané dítko lépe přijme cizí osobu ve svém prostředí a pokud to není nějak extra daleko, tak si nic za cestu neříkám.

Díky za odpově´d.
Můžu si tě nechat v paměti, kdybych potřebovala pohlídat? :mrgreen: Doktor, cvičení… Tchýně absolutně nefunguje, rodiče daleko, pán chodí až pozdě večer :roll: Bydlím v Horních Měcholupech , u golfu Hostivař :-) Mám 8,5měs zlobíka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
27.2.11 23:11
Bébka píše:
Díky za odpově´d.
Můžu si tě nechat v paměti, kdybych potřebovala pohlídat? :mrgreen: Doktor, cvičení… Tchýně absolutně nefunguje, rodiče daleko, pán chodí až pozdě večer :roll: Bydlím v Horních Měcholupech , u golfu Hostivař :-) Mám 8,5měs zlobíka :mrgreen:

Určitě klidně se ozvi, už se těším:-). Malý děti hlídám nejradši, vždycky vzpomínám jak byl takhle malinkej Davídek:-). Pošlu ti na SZ email, tady bych si nemusela zprávy všimnout, ikdyž poslední dobou tady vysedávam každý večer a doma tvrdím, že se vlastně vzdělávám v oboru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
28.2.11 07:51

Už se těším až někoho najdu.Jde fakt o to že by to byla paní nebo slečna co by se fakt zařadila plně do rodiny.Myslím,že když mám inzerát 4tis po vzajemném poznaní,hlavne ja kdyz budu vedet ze mala je v dobrych rukou cena pujde cca na 5tis do budoucna podle platu i vys.S tim ze lednice je vzdy plna jidla a je ji u me vse k dispozici :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.2.11 08:53

Já myslím, že najdeš :palec:
Já teď občas potřebuji jen na zařízení svých věcí, ale až půjdu do práce, tak nevím, jak to budu řešit. Soukromé jesličky jsou šíleně drahý, takže asi taky nějakou paní jen na ty dny a hodiny, které budou potřeba :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
28.2.11 08:56

Já mám nevýhodu v tom že tu nemám žádnou rodinu a studentky nemuzou kazdy den :( Ja bych byla radsi kdyby byl nekdo u nas ,jen proto ze mala bude s nekym koho nezna tak aspon ve znamem prostredi,je mala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
28.2.11 08:57

Ono právě hlídání jen občasné se hledá asi líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie