Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký večer…my jsme byli s dětma v Primorsku před cca 7 lety a za celých 10 dnů jsme se jen jednou jedinkrát mohli koupat v moři
Stále červená vlajka… Letos se tam chystáme zas, Chorvatsko už nás nebaví a na maledivy nemáme
Kam, aby tam nebyly ty obří vlny?!
M.
@Magda29 píše:
Hezký večer…my jsme byli s dětma v Primorsku před cca 7 lety a za celých 10 dnů jsme se jen jednou jedinkrát mohli koupat v mořiStále červená vlajka… Letos se tam chystáme zas, Chorvatsko už nás nebaví a na maledivy nemáme
Kam, aby tam nebyly ty obří vlny?!
M.
My byli v primorsku taky,minuly rok..hotel grand a celych deset dni nadherne a v mori koupacka kazdy den:-) byli jsme v cervnu..
Mám uložený tento hotel,jsou na něj dobré reference,je s AI vč.plážového servisu a pláž.baru
http://ckneckermann.cz/…leto-u-more/
nikdy jsem tam nebyla, ale Primorsko je vyhlášeno jako destinace, kde spíš narazíte na Čechy, než na Bulhary, ne? ![]()
Oživuji diskuzi s tím, že se chci zeptat, jetli je tady někdo, kdo byl přímo v hotelu LONGOZA. Díky!!!
@tikule píše:
My jedeme letos.Jedem Prímorsko.Dovču máme od Alexandrie. to je ten hotel kam jedeme.Jedeme se známýma kteří tam byli loni a jedou tam znovu.tak jsme se k nim vetřeli a jedem i s 1.5letou holčičkou a moc se těšíme.
Já byla před 4 lety ve stejném hotelu. Pěkný ![]()
Omlouvám se oživovatelce
, přečetla jsem si diskusi a nedalo mi to.
@Paoloska píše:
Omlouvám se oživovatelce, přečetla jsem si diskusi a nedalo mi to.
Nemusíš se omlouvat
Škoda, že jsi nebyla v té Longoze - ráda bych se zeptala na pár podrobností. Třeba se ještě někdo ozve…
Proboha hlavně nejezděte do Primorska. Malá pláž pro normální lidi, jinak samý slunečník za poplatek, bordel, špína. Moře špinavý, velký vlny, voda po kolena. Stále na vás pískají plavčíci. No hnus.
My byli v červenci 2011 v Primorsku. Bylo tam úžasně. Letos to vidíme na Krétu.
@bbbbbbb píše:
Proboha hlavně nejezděte do Primorska. Malá pláž pro normální lidi, jinak samý slunečník za poplatek, bordel, špína. Moře špinavý, velký vlny, voda po kolena. Stále na vás pískají plavčíci. No hnus.
Tak to já musím vyvrátit. Nevím, jak to tam vypadá nyní, ale v roce 2011 tam bylo čisté moře (sem tam nějaký vaigl, ale ty byly ihned vysbírány), slunečníky za poplatek? My chodili na pláž ještě před nebo až po placení, resp. pod slunečníky, takže tenhle problém jsme neměli. Plavčíci tam skoro vůbec nebyli a velké vlny byly úžasné na dovádění. Ještě dnes na dovolenou rádi vzpomínáme ![]()
Ozivuji…Máte prosím nějak aktuální zkušenosti kam v Bulharsku s dětmi? All in, v blízkosti pláze podmínkou…Díky moc.
S manželem a dcerkou ( tou dobou bude mít 16 měsíců ) letíme do Primorska. Ještě jsme tam nebyli, tak uvidíme. Ale hodně jsme si četli a údajně pro rodiny s dětmi je to ideální.
![]()
Maminky nebyli jste někdo, nejlépe v minulém roce, v Bulharsku v hotelu Helena na Slunečném pobřeží? Na internetu jsem našla jen recenze staré několik let. Tak by mě zajímalo, jestli se to dá i po pár letech
? Tak ještě se někde název hotelu uvádí jako SELENA.