Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Almatka Tak po tomhle „zážitku“ se nedivím, že už jsi tam nebyla ![]()
My jsme chtěli původně s dětmi do Chorvatska autem přes noc, ale vzhledem k tomu, že tam dost podražilo a jeli bychom x hodin jsme se nakonec rozhodli takhle. Trochu mám strach i z toho letadla s tím naším nejmenším, ale snad to dá, je to zatím takový pohodář, tak snad mu to vydrží..
![]()
Byli jsme s malými dětmi minuly rok koncem června v Pomorie, hotel Sunset Resort, all inclusive. Pro všechny super, jedna z nejlepších dovolených v Bulharsku. Přímo u moře, vedle velký aquapark, bez diskoték v přímém dosahu. V rámci AI lehátka zdarma, fantastické jídlo. Pro klidnou dovolenou s dětmi jedna z nejlepších destinaci, určitě pojedeme znovu ![]()
http://www.neckermann-online.cz/…ort-pomorie/
Kdyby nekdo chtel scimkoliv poradit o bulharsku tak me napiste byl jsem tak 5 krat ana hodne miste
Ahoj Petrusska007 jak je veliký aquapark a jak daleko od hotelu to je? Děkuji L.
Ahoj
@B4RC3LON4 potřebuju aquapark blízko hotelu, písčitou pláž a pozvolný vstup do moře. Máme 3 děti a každý potřebuje trochu jiný vyžití ![]()
Obnovuji, doporučte mi prosím klidnou lokalitu s čistým mořem, písčitou pláží, s obchody, kde lze nakoupit běžné potraviny, restauracemi a pěknou okolní přírodou. Jsme zvyklí na portugalsky a španělsky hovořící destinace, i mimo Evropu, ale letos se musíme držet více při zemi. Bulharsko se mi jeví vhodné vzhledem k bezpečnostní situaci v Evropě. Nikdy jsme tam nebyli, ale letos bychom ho rádi vyzkoušeli. Jsme dva dospělí a jedno dítě předškolního věku.
@Evulin píše:
Chtěli bychom letos s manželem a dcerou do Bulharska, nikdy jsem tam nebyla, tak bych byla ráda, kdo by mi někdo poradil, do jakého turistického letoviska jet??Slyšela jsem o Slunečném pobřeží, že je tam moc pěkně, chtěli bysme nějaký hotel, nejlíp blízko u moře, nemáte někdo nějaké typy?Hledala jsem tady na emiminu, ale vše je tak 2 roky nebo i déle staré, tak bych něco aktuálního, děkuji
My letíme v červenci Hotel Riva, Slunečné pobřeží. Poprvé, ale recenze super.
Ahoj, chci objednat letní dovču, původně jsem chtěla Řecko, ale ty ceny jsou děsné
teď tedy přemýšlím nad Bulharskem.. Nikdy jsem tam nebyla, manžel tam byl jako malý…
Máme rozpočet na dovču 50 tisíc. Jsme dva dospěli a dvě děti 4 roky. Rádi bychom, aby tam bylo i nějaké vyžití pro ně. Doporučíte něco?
@mishka123 píše:
Ahoj, chci objednat letní dovču, původně jsem chtěla Řecko, ale ty ceny jsou děsnéteď tedy přemýšlím nad Bulharskem.. Nikdy jsem tam nebyla, manžel tam byl jako malý…
Máme rozpočet na dovču 50 tisíc. Jsme dva dospěli a dvě děti 4 roky. Rádi bychom, aby tam bylo i nějaké vyžití pro ně. Doporučíte něco?
tam toho najdeš.. odkaz
ale tohle mi zaujalo hodně - hotel Iskar - fakt super prostředí pro děcka. Já nakonec zvolila jiný na slunečném pobřeží. Mamina zase byla v Primorsku a nemohla si vynachválit
@mishka123 ještě dodatek - zvolila jsem inviu, tam máš dítě s 2 dospělými zdarma, druhé se slevou. Já za kluka platila plnou - jedem sami dva.. Ale pokud jste 2+2. tak tam sleva bude. Známá měla vybrané od Fischeru, dítě 4 roky za plnou palbu, poslala jsem jí do invie a tam měla malého fakt zadara.
@martina.se
děkuju
Přs Invii zrovna vybírám ![]()
ale právě si nejsem jistá lokalitou, kam přesně… protože na netu jsou takové smíšené názory ![]()
@mishka123 toť otázkou, co přesně chceš. Ségra jela s mamkou, volili místo, kde bude blízko na výlety, kousek měli zátoku - z jedné strany klidné moře, na druhé velké vlny, kousek do turecka atd.. já volila slunečné pobřeží - dál od turecka, blízko k historickému nesebaru, Burgas není tak daleko, takže transport z letiště nebude tak drsný - nechci být 2 h v busu.. a uvidíme - ještě jsem tam nebyla.. a kluk jede k moři poprvé, tak on bude snad spokojen ![]()
@martina.se
no naše děti právě k moři také poprvé
My bychom klidnější místo, blízko dosahu nějakých památek, vyžití pro děti a hlavně pozvolný vstup do moře (což jsem četla, že v Bulharsku je skoro všude)
Tak snad něco najdu. Jsem teď v kontaktu s paní z Invie, včera mi posílala právě nabídku na Řecko s all jako tam bychom vybrali studia na Zakynthosu, ale.. na Tipadvisorovi je to takové smíšené hodnocení… ![]()
@mishka123 já měla řecko taky v hledáčku, ale někdy příště.. to bulharsko mi přišlo zajímavější.. jinak ano, pozvolný vstup do moře, mají hodně přátelské hotely pro rodiny s dětmi a ceny jsou fakt někde jinde. A památky? otázka, co hledáš, mi se líbí ten Nesebar ![]()
@martina.se
jj také jsem koukala na Nesebar.
On na památky je hlavně manžel ![]()