Kam do Bulharska?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.3.18 08:57
@mishka123 píše:
@martina.se
jj také jsem koukala na Nesebar. :) On na památky je hlavně manžel :mrgreen:
:palec: mi se to líbilo, otázka, jak to bude live, no :think: :mrgreen: ale hlavně jde o kluka, protože toužil po moři.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 08:59

@martina.se
já myslím, že dětem bude stačit hlavně to moře :) No jsem zvědavá jestli mi pošlou ještě nabídku toho Bulharska dneska, ještě jsem ji i psala, že by nám možná stačila polopenze v tom Řecku. Stejně bychom nebyli přes den na hotelu, tak jsem tak nějak přemýšlela nad tím all, že by nakonec bylo zbytečně a naše děti toho moc nesní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 09:01

@mishka123 oni jsou hodně rychlí, já měl nabídky do pár hodin, nakonec jsem tam šla osobně - máme to kousek.. ale jinak uvažuješ stejně, jak já - all in? co když budem chtít spíš být venku, dáme si jídlo jinde atd.. ale jako zase pal to čert :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
22.3.18 09:07

My byli s tříletým tady https://www.fischer.cz/…unset-resort nadšeni jsme byli všichni :) na jídlo se dalo jít do 5 restaurací…ráno jsme šli k moři odpoledne bazény :) pro mě bylo rozhodujícíc aby to nebylo daleko od letiště, měla jsem strach jak syn poprvé zvládne cestu letadlem a nechtěla jsem trávit pak ještě třeba hodinu v autobuse :) syn byl tak nadšený že se ptá kdy zas poletíme k moříčku :) až nám zase odroste druhé (které tam vzniklo :D) tak se tady chceme vrátit :) měli jsme apartmán s výhledem na moře a fakt pecka :) a dobře vařili :) za nás teda spokojenost. Já chtěla původně do Španělska, ale nemohli jsme najít žádný hotel co by se nám líbil. Chlap je teda náročný na ubytování :) v Bulharsku jsem byla dvakrát a ani jednou mě to nezklamalo :) chorvatsko nemusím, Řecko mi nesedlo, ještě jsem zvažovala Bibione v Itálii…skrz děti ej fajn ta hladina moře :) ale v Bulharsku jsme to měli taky tak…syn mohl být spokojeně skoro uprostřed a dosáhl (a to je prcek 98cm) :)

Tak ať se dovča podaří :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
22.3.18 09:07

Určitě Nesebar, je tam nádherně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 09:14
@SlecnaSally píše:
Určitě Nesebar, je tam nádherně
:palec: :dance: o to víc se těším
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
22.3.18 09:35

@mishka123 my byli loni ve Sveti Vlas je to asi 7 km od slunecniho pobrezi.Jde o to co hledate, slunecni je takovy risny velkomesto, Sveti Vlas je kousicek da se to jit i pesky a je tam klidek.Ja naopak all doporucuju, kord s detma.Kdyz si pak spocitas kolik usetris jen na piti a zmrzline.My byli v Paradise Beach je to hned na plazi a za nas vse naprosto super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 10:55

Tak mi poslali nabídku, ty jo já fakt nevím :lol: :lol: :lol: ono to cenově vychází podobně. Chudák paní, co mi dělá nabídku :lol:
Ještě mi pošle to Řecko s polopenzí a uvidíme. Jinak z Bulharska mi spíš zaslala Burgas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
22.3.18 11:39

@mishka123 zkus mrknout na invii na ten Paradise Beach, do 50ti se v poho vejdete all inclusiva je to primo na plazi a jsou tam i bazeny, ne kazdy dite miluje more. Jinak to co dostanes v bulharsku tak v recku budes za stejnou cenu v o dost horsim hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 12:15

Tak mi doporučila tento, že ten je ze všech hotelů z nabídky i z toho Řecka Top.. https://hotel.invia.cz/…zi/karolina/?…

Hodnocení má super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
22.3.18 12:16

@mishka123 mi ten odkaz nefunguje, jak se hotel jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 12:21

@Ivana 85
Hotel Karolína :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
22.3.18 12:23

@mishka123 Kdybych se měla rozhodovat mezi Zakynthosem a Bulharskem, tak neváham ani minutu. V Bulharsku jsme byli jednou a nikdy více, nejisté počasí, hnusné studené moře, na výlet nic moc, když bylo hnusně, nedalo se kam jít. Akorát na Sluneční pobřeží a to byl takový masakr, že to jednou stačilo. Jediný výlet-Nesebar, taky nic moc. Jako mohlo by to být hezký, akorát, že jsme tam neviděli dohromady nic, jelokož tam bylo asi milon turistů, před každým tím starobylým domem byly krámky, něco na způsob Vietnamců, ale všechno ukrutně předražený.
Zakynthos je nádherný, celkem jistota počasí, krásné moře a hlavně se tam dá půjčit auto a projet celý ostrov, je tam rozhodně co k vidění, nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 12:28

@renap
no právě já se toho bojím, že zrovna v našem termínu bude hnusně a nebudeme se koupt..
Právě mám nabídku na ten Zakynthos all inclusive, pláž cca 700 m (což není tak děsný), ale na jídlo se musí chodit do hotelu cca 10 minut svižný chůze a to Bulharsko za stejnou cenu polopenze, ale hotel vypadá fakt dobře no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
22.3.18 12:32

@mishka123 A kdy chcete letět? Žádný hotel Karolína jsem nikde nenašla, co je to za cestovku? Jinak teď už je dost pozdě na hledání dovolená, slevy už nejsou, za děti už zaplatíte, kdybyste si vzpomněli dřív, měli byste obě zdarma. A slevy na dospělé už jsou taky pryč, no. Ale 700 m od pláže je fakt dost, tedy do toho bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí