Kam do Bulharska?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
14.2.15 16:48

Zuzz: Kitten, hotel Kamenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.2.15 17:58

@evkaE na Slunečném pobřeží byli známí, víc se jim ale líbilo v Primorsku, tam jsme byli i my, třikrát, a paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.3.17 09:15

Obnovuji diskuzi.. :mavam:
Chystáme se letos koncem června s manželem, čtyřletou dcerou, skoro ročním synem a s našima do Bulharska. Jelikož jsme tam nikdy nebyli byla bych ráda za Vaše zkušenosti s oblastmi a hotely. Předem děkuji za reakce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.3.17 09:22

@sendy27711 bulharsko je super…pekne bylo Primorsko- od Alexandrie hotel Zeravi.
Moc se mi nelibilo v neseberu-byli jsme tam v hotelu nessebar palace (tak nejak), hotel ok, plaz hrozna.
A pak jsme byli v Obzoru hotel Miramar- to byl luxus…my jsme tam byli kdysi a to byla super sleva na nej, dneska ja priserne drahy.
Nejlepsi pro decka je urcite Primorsko, plaze pisek, melcina a mesto zije…pekne vecerni prochazky.
Pokud bych volila znova kam-za mne Primorsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.3.17 09:33

@Aniga Moc děkuji.. :kytka: Přemýšlím ještě o možnosti bez stravy. Že bychom se chodili najíst do restaurace apod. Četla jsem, že jídlo je tam podobně levné jako u nás, tak snad to tak je, abych si pak nedrbala hlavu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
15.3.17 09:36
@Courtney píše:
Zuzz: Kitten, hotel Kamenec

tam letí moji rodiče letos. Je to tam dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
15.3.17 09:39

@sendy27711 bez stravy bych neletela, ona ta cena to AI neni takova, abyste si na jidlo nemohli dojit i tak. Kdyz budes mit jidlo, tak kdyz se nebude chctit do reataurace tak sebehnete z pokoje a najite se. A jeste mate zajiateny pitny rezim.

Jeste cena, levne to je, rekla bych stejné, ale ve velkych obchodech, ne v letoviscích. Co si pamatuji, tak litrova voda stala kolem 30 korun, limonada kolem 50, mleko 25, chleba bily 1kg 40kc…

Příspěvek upraven 15.03.17 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.3.17 09:40

@sendy27711 jidlo nestoji moc. Je to hodne podobne jako u nas. My jsme vzdy jezdili do hotelu s all inclusive, nemuseli jsme se o nic starat. Jen to Zeravi na mne melo malou jidelnu :think:. Bez jidla jsou to vetsinou apartmany bez bazenu apod.
Tech cen se fak neboj, jsou jako v CR a to pritom pro mistni je to predrazene. V tom primorsku mas pocit, ze jsi u nas…vsude cestina. Nekomu to vadi, mne treba to nevadilo. Alexandrie tam ma navic v cene slunecniky u more.
Primorsko ma pry nejpeknejsi plaze a to je pravda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.3.17 09:41
@xjuklickova píše:
@sendy27711 bez stravy bych neletela, ona ta cena to AI neni takova, abyste si na jidlo nemohli dojit i tak. Kdyz budes mit jidlo, tak kdyz se nebude chctit do reataurace tak sebehnete z pokoje a najite se. A jeste mate zajiateny pitny rezim.

To je pravda… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.3.17 09:41

@xjuklickova To je sice pravda, ale říkám si, že je člověk vázaný na to, být stále v blízkosti hotelu.. Je pravda, že v Řecku jsme AI měli a bylo to super, ale my jsme měli ostrov za tři dny projetý a zbytek pobytu jsme se váleli v blízkosti hotelu a hlavně, byli jsme tam bez dětí..Tak nevím :nevim: Každopádně děkuji za názor.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
15.3.17 09:46
@sendy27711 píše:
bez dětí jsem se stravovala po restauracích. Také se mi líbí ta možnost, vyrazit si pokaždé jinam. Ale s rodinou nevím, jak bych se rozhodla.
Před lety jsem byla také ve vnitrozemí, to už je něco jiného než u moře, byla to parádní dovolená… :) Dokonce i cyrilici jsem se kvůli tomu učila :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
15.3.17 09:50

@sendy27711 nemusis byt v blizkosti hotelu, cele AI te vyjde na osobu na 3tisice, kdyz jist nebudes, tak nebudeš, ale kdyz se ti nebude nikam chtit, tak nemusis. Uz vidim tu moji cacorku, jak jde spat a ja budu umirat hlady a budu ji budit, ze musime jit do reataurace na obed… Tim jsem chtela rict, ze jsou to takova zadni vrátka ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
15.3.17 09:53

Já tedy vím kam ne, kam ano neporadím. Byly jsme na Slunečném pobřeží a celé noci z pláže duněla hudba, pobíhali tam celé dny opilí lidé po plážích, na plážích se nedal rozložit ani ručník jak bylo narváno a zhruba uprostřed zátoky (není to zátoka, ale nevím jak to nazvat) vytékala stoka. Celou dobu našeho pobytu byla nějaká epidemie a moře smrdělo neskutečně čpavkem…já osobně jsem byla v Bulharsku naposledy, ale věřím, že jsme měli jen smůlu a je tam jiné místo, kde to bude hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.3.17 10:16

@xjuklickova Jasně, rozumím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.3.17 10:19

@Almatka Tak po tomhle „zážitku“ se nedivím, že už jsi tam nebyla :roll:
My jsme chtěli původně s dětmi do Chorvatska autem přes noc, ale vzhledem k tomu, že tam dost podražilo a jeli bychom x hodin jsme se nakonec rozhodli takhle. Trochu mám strach i z toho letadla s tím naším nejmenším, ale snad to dá, je to zatím takový pohodář, tak snad mu to vydrží.. :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí