Kam do Bulharska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9491
22.3.18 12:33

A taky se v tom případě vůbec nevyplatí all.in.,když na pláži zřejmě bar nebude, to je v Řecku málokde, takže když budete na pláži, tak to vůbec nevyužijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 12:34

@renap
na tom Zakynthosu je to Callinicas. No právě že se manžel nemohl rozhoupat a nakonec to řekl až teď.. :( Je to přes Invii ten hotel Karolína i ten Zakynthos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
22.3.18 12:39

Invia není cestovka, to je agentura, která prodává zájezdy všech možných cestovek, ttakže je třeba si dát i pozor, aby to nebylo něco pochybnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.3.18 12:42

Do Řecka bych v letní sezoně s dítětem nejala. DoteĎ si pamatuju, jak jsem tam trpěla (v dospělosti), když jsem musela jít cca 10 minut na pláž. A jet na nějaký výlet bylo pomalu za trest. Navíc si tedy nevybavuju, že by tam byly nějaké atrakce pro děti.

V Bulharsku jsme měli příjemné teplo, že nám nevadil ani hotel dál od pláže. Na Slunečném pobřeží byla spousta atrakcí pro děti (skákací hrad, autodrom, dětská horská dráha,..) všude tam jezdil turistický vláček. Nesebar miluju, navíc tam jezdí i velké trajekty, takže děti mají co sledovat. Navíc v Nesebaru byla česká hospoda, kde měli Kofolu (celkem drahou) :D

Jinak s dítětem využíváme All inclusive, protože stejně na poledne chodíme do hotelu. A na jídlo se dá od vody nalákat :D

Takže já za sebe bych volila Bulharsko. Ale mám ho obecně raději než Řecko.

Ano moře není tak krásné, ale ne na darmo se v Bulharsku jmenuje Černé. Navíc miluju vlny, takže těch si v Bulharsku užiju víc.

• Citovat
  • Upravit
9693
22.3.18 13:25

Myslím, že tento hotel podvod nebude.. s touhle cestovkou máme zkušenosti a byli jsme spokojení…
Ten hotel Karolina je tento :) https://www.neckermann-online.cz/…olina-hotel/

Asi to riskneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
22.3.18 14:05

@mishka123 S Neckermannem jsme už taky byli, to je v pohodě.
@lucenka Tak zrovna třeba Zakynthos je hodně zelený, není to tak tropicky jako třeba Rhodos, je to blíž k Itálii, není to tak na východě, takže to podnebí je tam mírnější, jako třeba na Korfu nebo Lefkadě.
Jasně, že každýmu se líbí něco jinýho, za mě třeba Sluneční pobřeží bylo peklo a byla jsem ráda, že nemíáme hotel přímo tam, a potvrdila nam to i delegátka, že tam se turisti moc nevyspí, je to jak lunapark, samá atrakce, pouť, bary, diskotéky, hrůza. Ale někdo samozřejmě tohle na dovolené chce, my spíš ty přírodní krásy, klid odpočinek a hezké moře. Což v Bulharsku prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
22.3.18 14:17

@mishka123 s neckermannem jezdime na dovcu uz nekolik let za sebou a vzdy bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.3.18 13:20

Tak holky, nakonec to vyhrál tento hotel http://www.blue-style.cz/…hotel-perla/ Tak snad budeme spokojení. Budeme mít apartmán, který má kuchyňku, polopenzi. V okolí jsem koukala malé hřiště pro děti… tak snad nám vyjde počasí :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
26.5.18 15:51

Zakynthos miluji :srdce: Jsem zvědavá na Bulharsko, snad se tam nezblázníme :-) Ale nechci jezdit jen na jedno místo. Na Zakynthosu jsme měli moře asi 3 minuty od vily, ale stejně jsme byli každý den na jiné pláži autemú Nerada jsem na jednom místě a na Zakynthosu těch pláží i plážiček je :srdce: Hlavně je úžasné najít místo, kde budete sami nebo kromě vás 5 lidí kromě Laganas :-) To v Bulharsku těžko. Každý má rád něco jiného, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí