Kam do Bulharska?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1633
28.3.12 10:07

Kam do Bulharska?

Chtěli bychom letos s manželem a dcerou do Bulharska, nikdy jsem tam nebyla, tak bych byla ráda, kdo by mi někdo poradil, do jakého turistického letoviska jet??Slyšela jsem o Slunečném pobřeží, že je tam moc pěkně, chtěli bysme nějaký hotel, nejlíp blízko u moře, nemáte někdo nějaké typy?Hledala jsem tady na emiminu, ale vše je tak 2 roky nebo i déle staré, tak bych něco aktuálního, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
28.3.12 10:13

My byli v Bulharsku už je to ale taky pár let zpátky. A byli jsme v Primorsku.Bylo nám to tenkrát doporučeno jako pro rodinu s dětma.Je to tam takové klidnější než třeba to Slunečné pobřeží a hlavně asi i levnější.Ale jak říkám,je to už pár let zpátky,ještě se tam místy i stavěly nové hotely.Bylo tam pěkně a tím letadlem je tam člověk raz dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
28.3.12 10:32

My jedeme letos.Jedem Prímorsko.Dovču máme od Alexandrie.

http://www.alexandria.cz/…e-hotel-4782

to je ten hotel kam jedeme.Jedeme se známýma kteří tam byli loni a jedou tam znovu.tak jsme se k nim vetřeli a jedem i s 1.5letou holčičkou a moc se těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
28.3.12 10:35

Slunečné pobřeží - hotel Kotva. Super dovča. Byla jsem tam už dvakrát. Prvně jenom s manželem někdy v roce 2005 a podruhé v tom samém hotelu vloni už i s naší tříletou dcerkou.

Tenhle hotel leží hned zkraje pobřeží a je blízko Nesebaru. I když tam je plno hotelů tak bych neřekla že tam byla pláž nějak sakra plná. A to jsme tam jeli v červenci. Tak já bych klidně letos letěla zas a i do Kotvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
28.3.12 10:37

Tak tenhle hotel jsem měla vybraný jako náhradu kdyby nebyla ta Kotva na Sl.pobřeží. Naštěstí se nám zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.3.12 11:10

Děkuji za příspěvky, tu Kotvu jsem taky viděla, je moc pěkná, ale zase jsem četla, že Primorsko je klidnější místo, tak nevím, ještě jsem našla tento hotel, jestli s tím nemáte někdo zkušenost?

http://www.etravel.cz/…beach-pokoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
28.3.12 11:22

Tak my jsme si Bulharsko oblíbili. Byly jsme tam už 4×. Dvakrát v Primorsku, pak v Sozopolu a loni v Nesebru.
Pro dovču s dítětem bych asi volila Primorsko, přijde mi takové klidnější. A proti Slunečnému pobřeží (hotel Kotva) i o dost levnější. Ani pláže v Primorsku mi nepřipadaly tak moc nacpané.
A dvakrát jsme byli s Alexandrií, takže tu můžu taky jenom doporučit. Přijde mi (v porovnání s ostatními), že to mají dobře zorganizované, u hotelů mají animační programy pro děti a celkově nám to přišlo jako velmi pohodová dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
28.3.12 11:40

Jojo holky, každý si musí vybrat. Ne každýmu se líbí to stejné.
Teta byla taky v Nesebaru a v Primorsku. Do Primorska by už nejela. Já bych určitě nejela na Zlaté písky. Ale určitě Bulharsko ještě plánujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
28.3.12 12:08

Primorsko hotel grand :palec: je ted novy a byla jsem tam moc spokojena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
28.3.12 13:47

My byli vloni v Primorsku s 3 letou dcerkou, hotel Ancota beach - http://www.newtravel.cz/…ncora-beach/

Můžem jedině doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
28.3.12 16:08
@Evulin píše:
Děkuji za příspěvky, tu Kotvu jsem taky viděla, je moc pěkná, ale zase jsem četla, že Primorsko je klidnější místo, tak nevím, ještě jsem našla tento hotel, jestli s tím nemáte někdo zkušenost?http://www.etravel.cz/…beach-pokoje

Jojo, mám, byli jsme tam několikrát a naprostá spokojenost, hlavně jejich all inclusive je naprosto super, akorát doporučuji přibalit o číslo až 2 větší kalhoty na cestu domů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.3.12 09:20

Holky děkuji za příspěvky, budu vybírat asi to Primorsko, je fakt, že s malým dítětem někam vyrazit za zábavou nemá cenu, takže budu volit něco vhodné pro dítě a klidnější místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
29.3.12 09:50

jojo Primorsko je fajn:-) Ja bych zase potrebovala poradit,kam na dovcu v ČR, jen s přitelem a se psem,aby tam byla voda a nejake vyziti,protoze uz budu mit docela pupek a nebudu moct spat a budu potrebovat pohyb a poradnej rybnik:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
29.3.12 09:54
@verunkka2 píše:
jojo Primorsko je fajn:-) Ja bych zase potrebovala poradit,kam na dovcu v ČR, jen s přitelem a se psem,aby tam byla voda a nejake vyziti,protoze uz budu mit docela pupek a nebudu moct spat a budu potrebovat pohyb a poradnej rybnik:-))

veru podívej se na netu na chaty a chalupy.najdou se super nabídky.Brácha tohle praktikuje už 7 let a vždycky něco vyberou.a to už jezděj ve 4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.3.12 10:36

My tedy byli v ČR na Šumavě, přidávám odkaz, byli jsme moc spokojení, nevim, od kud jste vy, ale my to měli kousek a opravdu tam bylo krásně.

http://www.zadovpenzionanna.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario