Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěli bychom letos s manželem a dcerou do Bulharska, nikdy jsem tam nebyla, tak bych byla ráda, kdo by mi někdo poradil, do jakého turistického letoviska jet??Slyšela jsem o Slunečném pobřeží, že je tam moc pěkně, chtěli bysme nějaký hotel, nejlíp blízko u moře, nemáte někdo nějaké typy?Hledala jsem tady na emiminu, ale vše je tak 2 roky nebo i déle staré, tak bych něco aktuálního, děkuji ![]()
My byli v Bulharsku už je to ale taky pár let zpátky. A byli jsme v Primorsku.Bylo nám to tenkrát doporučeno jako pro rodinu s dětma.Je to tam takové klidnější než třeba to Slunečné pobřeží a hlavně asi i levnější.Ale jak říkám,je to už pár let zpátky,ještě se tam místy i stavěly nové hotely.Bylo tam pěkně a tím letadlem je tam člověk raz dva ![]()
My jedeme letos.Jedem Prímorsko.Dovču máme od Alexandrie.
http://www.alexandria.cz/…e-hotel-4782
to je ten hotel kam jedeme.Jedeme se známýma kteří tam byli loni a jedou tam znovu.tak jsme se k nim vetřeli a jedem i s 1.5letou holčičkou a moc se těšíme.
Slunečné pobřeží - hotel Kotva. Super dovča. Byla jsem tam už dvakrát. Prvně jenom s manželem někdy v roce 2005 a podruhé v tom samém hotelu vloni už i s naší tříletou dcerkou.
Tenhle hotel leží hned zkraje pobřeží a je blízko Nesebaru. I když tam je plno hotelů tak bych neřekla že tam byla pláž nějak sakra plná. A to jsme tam jeli v červenci. Tak já bych klidně letos letěla zas a i do Kotvy.
Tak tenhle hotel jsem měla vybraný jako náhradu kdyby nebyla ta Kotva na Sl.pobřeží. Naštěstí se nám zadařilo.
Děkuji za příspěvky, tu Kotvu jsem taky viděla, je moc pěkná, ale zase jsem četla, že Primorsko je klidnější místo, tak nevím, ještě jsem našla tento hotel, jestli s tím nemáte někdo zkušenost?
Tak my jsme si Bulharsko oblíbili. Byly jsme tam už 4×. Dvakrát v Primorsku, pak v Sozopolu a loni v Nesebru.
Pro dovču s dítětem bych asi volila Primorsko, přijde mi takové klidnější. A proti Slunečnému pobřeží (hotel Kotva) i o dost levnější. Ani pláže v Primorsku mi nepřipadaly tak moc nacpané.
A dvakrát jsme byli s Alexandrií, takže tu můžu taky jenom doporučit. Přijde mi (v porovnání s ostatními), že to mají dobře zorganizované, u hotelů mají animační programy pro děti a celkově nám to přišlo jako velmi pohodová dovolená.
Jojo holky, každý si musí vybrat. Ne každýmu se líbí to stejné.
Teta byla taky v Nesebaru a v Primorsku. Do Primorska by už nejela. Já bych určitě nejela na Zlaté písky. Ale určitě Bulharsko ještě plánujem.
Primorsko hotel grand
je ted novy a byla jsem tam moc spokojena..
My byli vloni v Primorsku s 3 letou dcerkou, hotel Ancota beach - http://www.newtravel.cz/…ncora-beach/
Můžem jedině doporučit.
@Evulin píše:
Děkuji za příspěvky, tu Kotvu jsem taky viděla, je moc pěkná, ale zase jsem četla, že Primorsko je klidnější místo, tak nevím, ještě jsem našla tento hotel, jestli s tím nemáte někdo zkušenost?http://www.etravel.cz/…beach-pokoje
Jojo, mám, byli jsme tam několikrát a naprostá spokojenost, hlavně jejich all inclusive je naprosto super, akorát doporučuji přibalit o číslo až 2 větší kalhoty na cestu domů ![]()
Holky děkuji za příspěvky, budu vybírat asi to Primorsko, je fakt, že s malým dítětem někam vyrazit za zábavou nemá cenu, takže budu volit něco vhodné pro dítě a klidnější místo ![]()
jojo Primorsko je fajn:-) Ja bych zase potrebovala poradit,kam na dovcu v ČR, jen s přitelem a se psem,aby tam byla voda a nejake vyziti,protoze uz budu mit docela pupek a nebudu moct spat a budu potrebovat pohyb a poradnej rybnik:-))
@verunkka2 píše:
jojo Primorsko je fajn:-) Ja bych zase potrebovala poradit,kam na dovcu v ČR, jen s přitelem a se psem,aby tam byla voda a nejake vyziti,protoze uz budu mit docela pupek a nebudu moct spat a budu potrebovat pohyb a poradnej rybnik:-))
veru podívej se na netu na chaty a chalupy.najdou se super nabídky.Brácha tohle praktikuje už 7 let a vždycky něco vyberou.a to už jezděj ve 4 ![]()
My tedy byli v ČR na Šumavě, přidávám odkaz, byli jsme moc spokojení, nevim, od kud jste vy, ale my to měli kousek a opravdu tam bylo krásně.