Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosím, poradily byste mi firmu, ideálně kde to není moc náročné na zaučení, kde bych odpracovala a měla tak nárok na mateřskou?
Utirat kravam vemena? ![]()
@Anonymní píše:
Prosím, poradily byste mi firmu, ideálně kde to není moc náročné na zaučení, kde bych odpracovala a měla tak nárok na mateřskou?
Uklid mesta?
Do obchodu, po 3. měsích smlouva na neurčito.
Penny market, Lidl, v ostatních nevím.
Příspěvek upraven 02.07.21 v 10:51
@Popokatepetla píše:
A co umíš, To je celkem zásadní informace
Kdyz se takhle ptá, tak asi nic ![]()
@Anonymní píše:
Do obchodu. Uklidovky. Fast foody.
Nevíme, co umíš. Což je dost podstatné.
@Anonymní píše:
To není moc zodpovědný přístup k budoucímu rodičovství… co takhle myslet i na vzdálenější budoucnost a ne jen si to někde “odsedět” a pak začít rodit děti… ![]()
@Thomassss píše:
To není moc zodpovědný přístup k budoucímu rodičovství… co takhle myslet i na vzdálenější budoucnost a ne jen si to někde “odsedět” a pak začít rodit děti…
Není, v mém okolí u mladých - méně vzdělaných děvčat hojně k vidění, bohužel.
Ty joo… Snad se dobře vdas. Protože i kdybys dala několik dětí za sebou, tak ta mateřská stejně jednou skončí a do duchodu bude pořád i tak daleko. Navíc stejně asi ani žádný nebude ![]()
Nebuď hloupá a běž do fabriky. Kolegyně bez vzdělání tam přišla za stejným účelem, dělala bez keců, dali jí hned na neurčito, po mateřské se vrátila na zkrácený úvazek.
Já mám ke všemu připomínky, práci jsem zvládala v pohodě dřív, řešila jsem moc, co by šlo líp. Tak mi po roce smlouvu neprodloužili.
Nadřízený mi při odchodu sdělil, že škoda ztrácet tak šikovného pracovníka, a že ať si v příštím zaměstnání zalepím pusu
![]()
Takže jestli chceš jen odpracovat na nárok na mateřskou, do fabriky a usmívat se.