Kam k moři na 3 dny?

Anonymní
2.2.23 22:14

Kam k moři na 3 dny

Kam byste jeli/letěli k moři na 3 dny. Představa je taková, že ve čtvrtek po práci bychom vyrazili (sedli na letadlo, bude, vlak) a vyrazili k moři. Tam přijeli někdy večer a pátek a sobotu bychom byli u moře a v neděli odpoledne zpět. Máte tip kam a s kým (cestovka, nebo jen letenky a booking) jet? Jeli bysme já a 5 leté dítě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
2.2.23 22:17

Pokud máte blízko letiště, tam v podstatě kamkoliv, kde lítají přímé lety, Španělsko, Malorka, Nice, Itálie…neletěla bych nikde daleko, brala bych Evropské destinace

• Citovat
  • Upravit
36504
2.2.23 22:19
@Anais Brno píše:
Pokud máte blízko letiště, tam v podstatě kamkoliv, kde lítají přímé lety, Španělsko, Malorka, Nice, Itálie…neletěla bych nikde daleko, brala bych Evropské destinace

nojo, co ale teplota vody??? brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
2.2.23 22:23

@Burj Chalifa tak pokud pojedou v létě, nebo začátkem září…

• Citovat
  • Upravit
2721
2.2.23 22:37

Jela bych kamkoli, kam bych sehnala dobré letenky a bylo tam hezké počasí. Například Kanáry kdykoli, ale je to delší let a oceán je studený a divoký, takže spíš ubytování s bazénem, pokud jede malé dítě. Jinak třeba Sardinie má krásné moře, přírodu i počasí. Ale byla jsem takhle „na otočku“ i v Egyptě nebo Thajsku, protože jsem narazila na bezva letenky. Ale nebála bych se ničeho, ani s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
3.2.23 03:56

Člověče, na 3dny můžeš vyrazit na Macháč, vždyť to se nevyplatí k moři když z toho půlku času procestujes, reálně tam pak budeš jedno odpoledne, pokud dopřeje počasí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
3.2.23 06:48
@Rotha píše: Člověče, na 3dny můžeš vyrazit na Macháč, vždyť to se nevyplatí k moři když z toho půlku času procestujes, reálně tam pak budeš jedno odpoledne, pokud dopřeje počasí :lol:

Co to placas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
3.2.23 06:59

Byla jsem takto s autistickou dcerou v srpnu na Mallorce, ale bylo to na pět dní a v poměrně luxusním hotelu. A přibližně v tomto věku. Dcera byla zvyklá cestovat na delší dobu i mimo Evropu. Jenže buďto pouze se mnou nebo společně s manželem. V této situaci jsem měla na krku dalšího člověka, který na cestování zvyklý vůbec nebyl. A nebyla jsem si jistá, jak zvládnu pečovat o dvě osoby, zároveň. Ve vašem případě bych jela jedině letecky, jakoukoli evropskou destinaci, která by se jevila rozumně. Mně těch pět dní nakonec přišlo kratičkých, protože jsme trefili bezva počasí i pěkné místo, ale já jsem byla zvyklá vybírat přepečlivě kvůli nestandardnímu dítěti.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
3.2.23 07:01
@Pidulka1991 píše:
Co to placas :roll:

To je místní všeználek a mistr provokace. Koukám, že už mu skončil ban, ke kterému jsem naposledy velice ráda přispěla.

• Citovat
  • Upravit
3925
3.2.23 07:11
@Anonymní píše:
Kam byste jeli/letěli k moři na 3 dny. Představa je taková, že ve čtvrtek po práci bychom vyrazili (sedli na letadlo, bude, vlak) a vyrazili k moři. Tam přijeli někdy večer a pátek a sobotu bychom byli u moře a v neděli odpoledne zpět. Máte tip kam a s kým (cestovka, nebo jen letenky a booking) jet? Jeli bysme já a 5 leté dítě.

3 dny si užij jinak než takové dobrodružství. Není to zdravé a nic ti to nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
3.2.23 07:17
@Anais Brno píše:

v zimě je to jen Praha, v létě něco málo Brno, Ova, to je nepodstatné jak daleko má na letiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
3.2.23 08:35

Nepises kdy. Takze se tezko radi. Neco jineho je ted a treba v cervnu. Urcite bych letela. Kazdopadne vzhledem k pozadavku ctvrtek odpoledne - nedele odpoledne bych sla na skyscanner zadala datum a “objevovat svet” a pak uz si uzivala hledani. :) Nemit uz 4 dovolene naplanovane hned bych se inspirovala :oops:
Jo, na invii byvaji i zajezdy na 3 noci.

Příspěvek upraven 03.02.23 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
3.2.23 08:35
@Divná Bára píše:
v zimě je to jen Praha, v létě něco málo Brno, Ova, to je nepodstatné jak daleko má na letiště

Tak promiň, pokud budu z Prahy, tak pro mě bude sakra výhoda, že tam je letiště a pokud nechci konkrétní destinací, tak budu koukat po levných letenkach z Prahy…
Při mě jako Brňáka je už jedno jestli jedu Praha, Bratislava nebo Vídeň…

• Citovat
  • Upravit
6445
3.2.23 09:18
@Divná Bára píše:

Pro me to dulezite je, cas straveny cestou na letiste uz pocitam do cesty. My casto volime Linz nebo Viden, nekdy Mnichov, ten ne kvuli vzdalenosti, spis kvuli cene nebo moznosti primeho letu, kdyz nenajdeme jinde.

Jinak vloni jsme takto parkrat leteli.
Do Barcelony, Rimini, Říma a Athen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová