Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty bys fakt potřebovala odjet na víkend, sama, na chvilku mu vše nechat na krku a jet…
Ale ten bordel doma, až se vrátíš… ![]()
Jinou radu nemám…
Kolik je dětem?
@Anonymní píše:
Mám splín, nějak to na mě poslední dobou padá.. Nedávno mi zemřel pes. Měla jsem ho velmi ráda. Chybí mi. Stále a stále. Štve mě manžel. Hodně kouří a vážně mi to smrdí. Čím dál tím víc. Hlavně jeho dech, některé dny je to fakt hnus. Myslím, že to cítí i ostatní. Hygienu dodržuje normálně, ale myslím, že je už jeho tělo tím nikotinem prostě prolezlé. Přestat kouřit odmítá, nevnímá to jako problém. Mladší dítě doma chodí a dělá, že kouří. Prostě hnus. Doma nekouří, chodí ven nebo do garáže. Ale i tak, dítko to vidí. Když doma potřebuji něco udělat, musím si na to většinou počkat. Pro ostatní by se přetrhnul. Není líný, jen doma poněkud laxní. Domácnost visí na 98% na mě. Je schopen připravit dětem jídlo, vykoupat je a vzít občas ven. Odejdu z uklizeného baráku, vrátím se do bordelu. Dítě do školky vodím a vyzvedávám já. Pracují na plný úvazek. Vydělávám stejně jako on, dneska už i asi o něco víc. Pokud se pracovně potřebuji zdržet, musím si já zajistit hlídání. Nedávno jsem potřebovala, aby zůstal den, dva s nemocným dítětem doma a odmítl, že má hodně práce. Já byla za posledních osm týdnů tři týdny na osetrovačce a mám v práci velké resty, které za mě nikdo neudělá. Honím to pak na home Office s nemocným dítětem za zadkem. Nemám pro sebe skoro žádný volný čas, jsem otrokem povinností. Ne a jiného chlapa jsem nikde nepotkala. Prostě to na mě nějak všechno padá. Nevím, co s tím. Nějaký nápad?
Věř tomu, že každý kuřák šíleně smrdí.
@CernaKocka PresCest Mladšímu tři. Jednou za pár měsíců jezdím pracovně pryč i přes jednu noc A je to balzám na duši. Manželovi jsem i několikrát v klidu říkala, že mi některé věci vadí. On je jinak hodný člověk, nemůžu říct že ne. Až se stydím, že si stěžuju, když by mi vlastně nemělo nic chybět.
Takže vydělává míň, doma nepomáhá, s dítětem nepomáhá a ještě to málo co vydělá, utratí za cigára. Wow. Proč že s ním jsi? Taky bych měla depku.
@Acinore píše:
Takže vydělává míň, doma nepomáhá, s dítětem nepomáhá a ještě to málo co vydělá, utratí za cigára. Wow. Proč že s ním jsi? Taky bych měla depku.
Je hodný člověk, asi ji nemlátí jak žito.
@Acinore Nikde jsem nepsala, že manžel málo vydělává. Psala jsem, že vydělávám já o něco více než on. Naše příjmy jsou solidní. Jistě, peníze vynaložené za cigarety by se daly určitě využít jinak, nicméně to není tak, že si kvůli kouření nemůžeme něco dovolit. Mně vadí, že manžel cigaretami smrdí. Já sama nekouřím, u nás v práci nikdo nekouří a nikdo z mých blízkých přátel také ne. @Cenarius Manžel se málo zapojuje do péče o děti a domácnost. To mi vadí. Shrnout to tak, že nás nebije jako žito, je hloupé.
Neměj splín! Seš fakt dobrá za to, kolik toho zvládáš! Fakt! Máš práci na plný úvazek, vyděláváš zjevně hezké peníze, staráš se o děti, domácnost..!
buď na sebe pyšná! Ty cigára se nikdy nezmění, vím, že je to na prd, můj partner taky kouří a štve mě to, ale jsou horší věci. Fakt buď na sebe pyšná! Zvládáš toho až dost..!!! Já sama doufám, že až se vrátím do práce po rodičovské, tak nebudu úplná nula a něco si zvládnu vydělat, protože bez babiček a hlídání to bude ze začátu a nějakou dobu asi jen částečný úvazek, ty pracuješ full time a vše zvládáš! Seš dobrá ![]()
Bože bože, typický chlap. Kouří, však už kouří roky nikdy to nevadilo až teď?
Hoď se marod, a upust ten stres
buď ráda, že jsi na HP, co by jiní za to dali, co musí na noční, po noční s děckem do školy pak chvili spát, rychle se vzbudit a uvařit, pak pro dítě do školy, zase si na chvíli lehnout, poklidit, a zase do práce ![]()
Mám splín, nějak to na mě poslední dobou padá.. Nedávno mi zemřel pes. Měla jsem ho velmi ráda. Chybí mi. Stále a stále. Štve mě manžel. Hodně kouří a vážně mi to smrdí. Čím dál tím víc. Hlavně jeho dech, některé dny je to fakt hnus. Myslím, že to cítí i ostatní. Hygienu dodržuje normálně, ale myslím, že je už jeho tělo tím nikotinem prostě prolezlé. Přestat kouřit odmítá, nevnímá to jako problém. Mladší dítě doma chodí a dělá, že kouří. Prostě hnus. Doma nekouří, chodí ven nebo do garáže. Ale i tak, dítko to vidí. Když doma potřebuji něco udělat, musím si na to většinou počkat. Pro ostatní by se přetrhnul. Není líný, jen doma poněkud laxní. Domácnost visí na 98% na mě. Je schopen připravit dětem jídlo, vykoupat je a vzít občas ven. Odejdu z uklizeného baráku, vrátím se do bordelu. Dítě do školky vodím a vyzvedávám já. Pracují na plný úvazek. Vydělávám stejně jako on, dneska už i asi o něco víc. Pokud se pracovně potřebuji zdržet, musím si já zajistit hlídání. Nedávno jsem potřebovala, aby zůstal den, dva s nemocným dítětem doma a odmítl, že má hodně práce. Já byla za posledních osm týdnů tři týdny na osetrovačce a mám v práci velké resty, které za mě nikdo neudělá. Honím to pak na home Office s nemocným dítětem za zadkem. Nemám pro sebe skoro žádný volný čas, jsem otrokem povinností. Ne a jiného chlapa jsem nikde nepotkala. Prostě to na mě nějak všechno padá. Nevím, co s tím. Nějaký nápad?