Kam na botičky ve Zlíně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
16.5.12 22:24

Kam na botičky ve Zlíně ?

ahoj mamky, prosím nějaké tipy kam chodíte nakupovat batolecí botičky ve Zlíně. Dnes jsem byla u Batě a připadají mi za tu cenu celkem nic moc, na pohled dobré, ale ze zdravotního hlediska žádné tvarované klenbičky, ploché jak placky, no nevim nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
renat2
16.5.12 22:30

@Neluš ve Zlíně je přímo DZO, ne???
Určitě, bude tam i přímo prodejna Fare, DPK apod. české botičky :-) výrobci jsou tam..

To by bylo, aby si tam nesehnala :-D

• Citovat
  • Upravit
4542
16.5.12 22:40
  1. prodejna Fare, je naproti OBI

b) detskeboty.cz (na sortiment mrkni na netu) - jsou nad kinem
c) DPK měli prodejnu na hlavní třídě T. Bati (snad ještě mají, dlouho jsem tam nebyla)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
16.5.12 22:41

Ve Zlíně je nad Velkým kinem specializovaná prodejna dětské obuvi, mají tam sice obrovský výběr, ale dražší a s obsluhou jsem nebyla vůbec spokojená - jelikož tam mají obrovský nával lidí, nestíhají je obsluhovat, a třeba 3 prodavačky se starají naráz o 12 klientů, ale tím způsobem, že se zeptají co chceš, a obíhají další a čekáš třeba 10 minut, než se ti prodavačka zase věnuje :cert: , aby donesla vůbec měřidlo, nebo boty atd… Byla jsem tamm za poslední půlrok 2× a vždycky jsme čekali tak 45 minut, než jsme celý proces asi na 6× absolvovali s těmi 5-10 min. přestávkami :cert: . No aby jim náhodou někdo neutekl. Vadilo mi, že neodbéhá jinam v době, kdy třeba vybíráme, nebo zkoušíme, ale ve chvíli, kdy čekám já vysloveně s vyzutým dítětem na konkrétní obuv, kterou slíbila obratem donést a vidím ji, že obsluhuje tímto způsobem další 4 lidi. No pokud tam, tak v nějaké neexponované hodiny, kdy tam nebude 15 lidí :mrgreen: .

Co rozhodně doporučuju, je FARE prodejna :palec: , milý personál, hezké a kvalitní boty vlastní výroby, mají tam teď i superfity (o stovku levnější) a nějaké další značky, a najdeš ho přímo v supermarketu TERNO, v Malenovicích (jestli už jsou to Malenovice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.5.12 23:07

Renat2, a kde přesně jsi to prosím myslela ve Zlíně, abych to jako našla :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
16.5.12 23:10

@Neluš já jsem úplně odjinud, Zlínem jsem projížděla, takže fakt asi neporadím - ale tuším, že jsem brala na neti a vždy bylo napsáno možnost vyzvednuté v podnikové prodejně ve Zlíně, v prodejně ve Zlíně apod. z toho usuzuji, že tam musí být :-)

Viz jak píší holky :-)

• Citovat
  • Upravit
6956
17.5.12 00:04

Detske boty Breznicka ulice nad velkym kinem. Jezdi tam pul moravy a dokonce i muj kamarad z Brna. Super vyber a certifikovane boky pro mrnousky!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.5.12 01:56

Ptát se kam ve Zlíně na boty je docela komické:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
17.5.12 04:34
@fialína píše:
a) prodejna Fare, je naproti OBI
b) detskeboty.cz (na sortiment mrkni na netu) - jsou nad kinem
c) DPK měli prodejnu na hlavní třídě T. Bati (snad ještě mají, dlouho jsem tam nebyla)…

DPK se přestěhovalo do Malenovic do DOMUSu. Díky přestěhování tam teď nejsou fronty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.5.12 07:07

Fare v ternu, DPK v Malenkách v Domusu, prodejna dětskéboty na březnické nad Moskvou.
Jinak ani nechodíme.

• Citovat
  • Upravit
1939
17.5.12 07:16
@kacakaca píše:
DPK se přestěhovalo do Malenovic do DOMUSu. Díky přestěhování tam teď nejsou fronty.

Jak kdy, my jsme tam byli v sobotu, před náma jedni lidi a čekali jsme skoro 20min.než se nám začne někdo věnovat :roll: No ale boty jsou kvalitní, i když vzhled nic moc, za tu cenu si předstvuju botičky vymazlené nejen zevnitř, ale i zvenčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.5.12 07:26
@stredulinka píše:
Jak kdy, my jsme tam byli v sobotu, před náma jedni lidi a čekali jsme skoro 20min.než se nám začne někdo věnovat :roll: No ale boty jsou kvalitní, i když vzhled nic moc, za tu cenu si předstvuju botičky vymazlené nejen zevnitř, ale i zvenčí :palec:

Pravda design boty mají několik let stále stejný.

• Citovat
  • Upravit
1754
17.5.12 09:01

Ja jsem si zvykla chodit na boty do Home artu v Jablku. Maji tam nejruznejsi crocsy a letos o hodne rozsirili nabidku. Takze holky z tama maji sandalky, baleriny, tenisky i snehule, vsechno znacky crocs. Boty jsou vevnitr tvarovane, takze je nosi i starsi dcera s plochyma nohama, pruzne a hlavne neznicitelne a lehce se daji vycistit.
Ted nove jsme koupili sandalky a byla jsem prekvapena, jak maji kvalitni suchy zip. Me prijde, ze je neznicitelny.

Jen teda nevim, jake maji nejmensi cislo, protoze mladsi dcera uz ma 4 roky. Ale videla jsme tam i mala cisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
17.5.12 09:03

Jeste k tomu Batovi. Prijde mi, ze kvalita je u nich sazkou do loterie, ale drahe jsou vzdy. Dvoje detske boty mi uz pri beznem noseni zplesniveli a dalsi sandalky vy po mesici noseni vypadaly jako vytazene z popelnice. Na druhou stranu jsem od nich videla i kvalitni boty, ktere drzely. Ale to bohuzel clovek predem nevi a cena je pokazde vysoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
17.5.12 12:51

Homeart uz v jablku neni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie