Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
ahoj mamky, prosím nějaké tipy kam chodíte nakupovat batolecí botičky ve Zlíně. Dnes jsem byla u Batě a připadají mi za tu cenu celkem nic moc, na pohled dobré, ale ze zdravotního hlediska žádné tvarované klenbičky, ploché jak placky, no nevim nevim…
@Neluš ve Zlíně je přímo DZO, ne???
Určitě, bude tam i přímo prodejna Fare, DPK apod. české botičky
výrobci jsou tam..
To by bylo, aby si tam nesehnala ![]()
b) detskeboty.cz (na sortiment mrkni na netu) - jsou nad kinem
c) DPK měli prodejnu na hlavní třídě T. Bati (snad ještě mají, dlouho jsem tam nebyla)…
Ve Zlíně je nad Velkým kinem specializovaná prodejna dětské obuvi, mají tam sice obrovský výběr, ale dražší a s obsluhou jsem nebyla vůbec spokojená - jelikož tam mají obrovský nával lidí, nestíhají je obsluhovat, a třeba 3 prodavačky se starají naráz o 12 klientů, ale tím způsobem, že se zeptají co chceš, a obíhají další a čekáš třeba 10 minut, než se ti prodavačka zase věnuje
, aby donesla vůbec měřidlo, nebo boty atd… Byla jsem tamm za poslední půlrok 2× a vždycky jsme čekali tak 45 minut, než jsme celý proces asi na 6× absolvovali s těmi 5-10 min. přestávkami
. No aby jim náhodou někdo neutekl. Vadilo mi, že neodbéhá jinam v době, kdy třeba vybíráme, nebo zkoušíme, ale ve chvíli, kdy čekám já vysloveně s vyzutým dítětem na konkrétní obuv, kterou slíbila obratem donést a vidím ji, že obsluhuje tímto způsobem další 4 lidi. No pokud tam, tak v nějaké neexponované hodiny, kdy tam nebude 15 lidí
.
Co rozhodně doporučuju, je FARE prodejna
, milý personál, hezké a kvalitní boty vlastní výroby, mají tam teď i superfity (o stovku levnější) a nějaké další značky, a najdeš ho přímo v supermarketu TERNO, v Malenovicích (jestli už jsou to Malenovice).
Renat2, a kde přesně jsi to prosím myslela ve Zlíně, abych to jako našla
díky
@Neluš já jsem úplně odjinud, Zlínem jsem projížděla, takže fakt asi neporadím - ale tuším, že jsem brala na neti a vždy bylo napsáno možnost vyzvednuté v podnikové prodejně ve Zlíně, v prodejně ve Zlíně apod. z toho usuzuji, že tam musí být ![]()
Viz jak píší holky ![]()
Detske boty Breznicka ulice nad velkym kinem. Jezdi tam pul moravy a dokonce i muj kamarad z Brna. Super vyber a certifikovane boky pro mrnousky!!! ![]()
@fialína píše:
a) prodejna Fare, je naproti OBI
b) detskeboty.cz (na sortiment mrkni na netu) - jsou nad kinem
c) DPK měli prodejnu na hlavní třídě T. Bati (snad ještě mají, dlouho jsem tam nebyla)…
DPK se přestěhovalo do Malenovic do DOMUSu. Díky přestěhování tam teď nejsou fronty.
Fare v ternu, DPK v Malenkách v Domusu, prodejna dětskéboty na březnické nad Moskvou.
Jinak ani nechodíme.
@kacakaca píše:
DPK se přestěhovalo do Malenovic do DOMUSu. Díky přestěhování tam teď nejsou fronty.
Jak kdy, my jsme tam byli v sobotu, před náma jedni lidi a čekali jsme skoro 20min.než se nám začne někdo věnovat
No ale boty jsou kvalitní, i když vzhled nic moc, za tu cenu si předstvuju botičky vymazlené nejen zevnitř, ale i zvenčí ![]()
@stredulinka píše:
Jak kdy, my jsme tam byli v sobotu, před náma jedni lidi a čekali jsme skoro 20min.než se nám začne někdo věnovatNo ale boty jsou kvalitní, i když vzhled nic moc, za tu cenu si předstvuju botičky vymazlené nejen zevnitř, ale i zvenčí
Pravda design boty mají několik let stále stejný.
Ja jsem si zvykla chodit na boty do Home artu v Jablku. Maji tam nejruznejsi crocsy a letos o hodne rozsirili nabidku. Takze holky z tama maji sandalky, baleriny, tenisky i snehule, vsechno znacky crocs. Boty jsou vevnitr tvarovane, takze je nosi i starsi dcera s plochyma nohama, pruzne a hlavne neznicitelne a lehce se daji vycistit.
Ted nove jsme koupili sandalky a byla jsem prekvapena, jak maji kvalitni suchy zip. Me prijde, ze je neznicitelny.
Jen teda nevim, jake maji nejmensi cislo, protoze mladsi dcera uz ma 4 roky. Ale videla jsme tam i mala cisla.
Jeste k tomu Batovi. Prijde mi, ze kvalita je u nich sazkou do loterie, ale drahe jsou vzdy. Dvoje detske boty mi uz pri beznem noseni zplesniveli a dalsi sandalky vy po mesici noseni vypadaly jako vytazene z popelnice. Na druhou stranu jsem od nich videla i kvalitni boty, ktere drzely. Ale to bohuzel clovek predem nevi a cena je pokazde vysoka.