Kam na spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
26.5.10 16:07

anonymní:děkuji..i když to mám 100 km–tak to asi využiju..Protože u mého gyndr to stojí 900 kč.A stejně dojíždím také do prahy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.10 16:23

Kamccaa…kdyby se to treba spojilo s nejakym vyletem, tak by to treba slo… :-) Hlavne, at vam dopadne dobre a brzo je na ceste mimis!!!

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
26.5.10 16:46

anonymní:no my ho máme zhoršený..teda měli jsme.Tak bych potřebovala udělat kontrolní..bo on se může měnit.

Jinak mimi by už mohlo být no..po těch 4 letech chjooo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.10 17:46

A vam nemuze napsat doporuceni gyndr? Pak je to na pojistovnu, ne? V kazdym pripade, snad budou dobre vysledky!!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
26.5.10 18:00

Jezdim do prahy do soukromáku..on mi ho napíše..ale za 900 kč..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.10 18:09

Aha, tak to jo…tak to bych vyuzila asi te „akce“ v gestu…ja na ni narazila dneska nahodou, kdyz jsem, jakozto uplne neznala teto problematiky, znala podle nazvu akorat CAR gest :-D no, ale vypada to, ze vzhledem k situaci se brzo zacnu orientovat :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.10 18:18

Jeste jsem koukala na netu, jestli nahodou nekdo nezkousel domaci test muzske plodnosti MiraTes…nekdy byva reklama tady na emimi…

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
26.5.10 18:19

anonymní No já te možnosti v gestu zkusím využít.Tak tam hned 1 zavolám..

Máte problémy? 8-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.10 18:22

Kamccaa…nechci zatim plasit a panikarit, ale uz se mi to zda delsi (zase oproti jsem ubohej zabar :-D )…tedy nechci zatim nic moc aktivne podnikat, ale rikali jsme si, ze nejjednodussi bude zacit u tohodle vysetreni. Podle vysledku se pak rozhodneme, co dal…

• Citovat
  • Upravit
343
30.5.10 00:32

Ten můj šel do Medivy na Lužinách, myslím, že to bylo zdarma. Vzali ho hned, doktor prý byl velmi dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
1.6.10 08:58

čau..
anonymní tak už jsme objednaní do toho gestu.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.10 09:40

Kamccaa, tak my uz jsme taky objednany…manzel tam volal pred chvilkou. Jsem trochu nervozni 8-o

Ivana Iza, diky za tip, pisu si, treba se jeste bude hodit… :-/

• Citovat
  • Upravit
původní anonymka
7.6.10 13:38

Ahoj Kamccaa! Tak jak? Uz jste byli v praze? My uz ve ctvrtek, dneska vysledek, ze jsou vysledky dobre…takze je tedy problem asi ve mne :-( …

• Citovat
  • Upravit
1
15.6.10 20:37

Spermiogram

Ahojte holky,prosím o radu.S přítelem se víc jak rok snažíme o miminko a stále se nám nedaří.Tak by mě zajímalo,kam v Olomouci na spermiogram a zda je potřeba doporučení.Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.6.10 21:26
ahojíček..
jj ,jasně že jsme byly –ted v pondělí a vysledky jsou naprd.. :poblion:
původní anonymka píše:
Ahoj Kamccaa! Tak jak? Uz jste byli v praze? My uz ve ctvrtek, dneska vysledek, ze jsou vysledky dobre…takze je tedy problem asi ve mne :-(
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex