Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamccaa…kdyby se to treba spojilo s nejakym vyletem, tak by to treba slo…
Hlavne, at vam dopadne dobre a brzo je na ceste mimis!!!
anonymní:no my ho máme zhoršený..teda měli jsme.Tak bych potřebovala udělat kontrolní..bo on se může měnit.
Jinak mimi by už mohlo být no..po těch 4 letech chjooo
A vam nemuze napsat doporuceni gyndr? Pak je to na pojistovnu, ne? V kazdym pripade, snad budou dobre vysledky!!! ![]()
Jezdim do prahy do soukromáku..on mi ho napíše..ale za 900 kč..
Aha, tak to jo…tak to bych vyuzila asi te „akce“ v gestu…ja na ni narazila dneska nahodou, kdyz jsem, jakozto uplne neznala teto problematiky, znala podle nazvu akorat CAR gest
no, ale vypada to, ze vzhledem k situaci se brzo zacnu orientovat ![]()
Jeste jsem koukala na netu, jestli nahodou nekdo nezkousel domaci test muzske plodnosti MiraTes…nekdy byva reklama tady na emimi…
anonymní No já te možnosti v gestu zkusím využít.Tak tam hned 1 zavolám..
Máte problémy? ![]()
Kamccaa…nechci zatim plasit a panikarit, ale uz se mi to zda delsi (zase oproti jsem ubohej zabar
)…tedy nechci zatim nic moc aktivne podnikat, ale rikali jsme si, ze nejjednodussi bude zacit u tohodle vysetreni. Podle vysledku se pak rozhodneme, co dal…
Ten můj šel do Medivy na Lužinách, myslím, že to bylo zdarma. Vzali ho hned, doktor prý byl velmi dobrý.
Kamccaa, tak my uz jsme taky objednany…manzel tam volal pred chvilkou. Jsem trochu nervozni ![]()
Ivana Iza, diky za tip, pisu si, treba se jeste bude hodit… :-/
Ahoj Kamccaa! Tak jak? Uz jste byli v praze? My uz ve ctvrtek, dneska vysledek, ze jsou vysledky dobre…takze je tedy problem asi ve mne
…
Ahojte holky,prosím o radu.S přítelem se víc jak rok snažíme o miminko a stále se nám nedaří.Tak by mě zajímalo,kam v Olomouci na spermiogram a zda je potřeba doporučení.Děkuji za odpověd.
původní anonymka píše:
Ahoj Kamccaa! Tak jak? Uz jste byli v praze? My uz ve ctvrtek, dneska vysledek, ze jsou vysledky dobre…takze je tedy problem asi ve mne…
anonymní:děkuji..i když to mám 100 km–tak to asi využiju..Protože u mého gyndr to stojí 900 kč.A stejně dojíždím také do prahy.