Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na spermiogram se svým chlapem nemusíš, dojde si tam jistě docela rád sám ![]()
řekla bych, že příjemnější než hned CAR by mu mohlo být zajít za urologem. a tam není problém.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu, ale je to velmi citlivé téma a moc známých tady.
Ráda bych se zeptala, zda některá z Vás nebyla se svým přítelem na spermiogramu. Zatím se snažíme pouze tři měsíce, ale vzhledem k věku jsme si říkali, že bychom na něj pro zajímavost zašli. A zároveň se chci zeptat, zda je vůbec na něj možné zajít někam do CARu bez doporučení? Předem moc děkuji Všem za odpovědi.
Jasně, může být i bez doporučení. Podívej se na stránky CARů, většinou tam ve FAQ mají přesně tenhle typ dotazu.
Matně si vybavuju, že pokud měl chlap žádanku, tak za to vyšetření nic neplatil, na rozdíl od těch, co žádanku neměli. Ale to už nemusí platit, nevím. Zeptej se přímo v CAR, to máš nejjistější.
Ahoj holky nevít kam na spermiogram v Olomouci a jestli musíme mít nějaké doporučení moc díky.
Ahojky holky. Jak se jmenuje oddělení nebo lékař který dělá spermiogram? Co mám hledat na netu? Potřebovala bych něco nejlépe v Mladé Boleslavi. Předem moc děkuji za každou pomoc.
@kolmenka u nás s tim chlap šel na kožní
což moc nechápu, ale nebyl tam sám. Normálně se zeptej u svého dr ![]()
@martina.se Asi budu muset. Jdu tam zase v pátek jen jsem chtěla být akční a mít už manžela objednaného. Bůh ví jak to bude dlouho trvat. ![]()
@kolmenka
Přiklánim se k tomu, ze to v MB nedělají. Co já vim, tak posílají do Liberce nebo do Prahy (nebo si vyberes sama jiné místo).
@kolmenka píše:
@martina.se Asi budu muset. Jdu tam zase v pátek jen jsem chtěla být akční a mít už manžela objednaného. Bůh ví jak to bude dlouho trvat.
neboj, zase tak dlouho to netrvá. Můj v pondělí volala a pátek už šel ![]()
Hele v Boleslavi to urcite nedelaji-Praha je jistota a Liberec…
@kolmenka nebo Kolín - Pronatal, objednací lhůta do týdne a jsou tam moc fajn, chodíme tam
@masinka9 Aměla by jsi na kolín kontakt a adresu nebo www stránky?
Omlouvám se za anonymitu, ale je to velmi citlivé téma a moc známých tady.
Ráda bych se zeptala, zda některá z Vás nebyla se svým přítelem na spermiogramu. Zatím se snažíme pouze tři měsíce, ale vzhledem k věku jsme si říkali, že bychom na něj pro zajímavost zašli. A zároveň se chci zeptat, zda je vůbec na něj možné zajít někam do CARu bez doporučení? Předem moc děkuji Všem za odpovědi.