Kam na štědrý den?

11
3.12.13 12:03

Kam na štědrý den ?

Ahoj holky. Chtela bych se zeptat, jestli nema nektera z vas stejny problem jako ja.Mam dvouleteho prcka, ale minuly rok jsem odesla od partnera, rozesli jsme se.Od te doby zijeme u nasich. Momentalne partnera mam, a chtel by, aby jsme byli na stedry den u nej.On ma dve deti s predchoziho manzelstvi a s nimi ma stedry den 23.12.to tam s nimi budeme. Jenze nasi by si prali, aby jsme byli na stedry den – ja s prckem u nich.Ale nevim, jak to mam partnerovi vysvetlit, mam pocit, ze kdyz mu reknu, ze na stedry den budeme u nasich, ze ho hrozne zklamu, je mi proste hrozne lito, ze bude sam.Ale po stedrym dnu zase budu u nej…proste z toho mam zvlastni pocit… Ale nasi nam hodne pomohli a chteli by, abych proste byla na stedry den s malou u nich.Mam pocit, ze jim dost dluzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
AV
552
3.12.13 12:04

Tak vem prcka i partnera k Vašim a je vyřešeno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.12.13 12:05

@nikkcinka normálně, narovinu. Že spolu budete např 25., ale že vánoce jsou nachystané u rodičů, ať se nezlobí. Ono není nic hrozného být 24. sám. Já to mám od rok a nějak mi to nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Tak jdete k vasim i snim. To by neslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

A nešlo by, abyste oslavili 23. Vánoce u něj s dětma a 24. šel slavit on k vám? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
3.12.13 12:06

@nikkcinka a přítel by s Tebou a Tvým dítětem nešel na štědrý den k rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.12.13 12:06

A proč ho nevezmete na štědrý den k rodičům? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
3.12.13 12:07

A on nemá svoje rodiče? že by byl na štedry vecer u nich??? to mi prijde nejnormalnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.12.13 12:12

Tak bud s pritelem kdyz spolu jste nevidim duvod proc netravit vanoce spolu. K rodicum muzete treba druhy den na navstevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.12.13 12:20

Vidame se s pritelem jen o vikendech, pres tyden ne. Rodice uz nema. Ptala jsem se nasich jestli by mohl byt na Vanoce tady, ale rikali, ze se to moc nehodi, vidi ho jen obcas, moc ho neznaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
3.12.13 12:21
@nikkcinka píše:
Vidame se s pritelem jen o vikendech, pres tyden ne. Rodice uz nema. Ptala jsem se nasich jestli by mohl byt na Vanoce tady, ale rikali, ze se to moc nehodi, vidi ho jen obcas, moc ho neznaji.
:roll: :roll: :roll: To asi tn váš vztah neberou moc vážně, nebo nevěří v jeho dlouhé trvání, nebo jsou přímo proti tomu…jinak by se takhle nezachovali :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.12.13 12:22

Pravda, moc ho nemusi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
3.12.13 12:25

Pozvala bych rodice k sobe a partnerovi domu :think: proc byt na svatky oddelene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.12.13 12:26

Ja ziji s malou u rodicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
3.12.13 12:26

@KlaraBoch taky možnost, ale když rodiče zakladatelky ho nemají rádi…nevím, jestli by přišli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová